Podmladjivanje od Boga ili elikser mladosti

Da li verujete da Jehova Bog moze da nas podmladi u odredjeno vreme preko svog sina Isusa?

• DA

Votes: 4 100,0%
  • NE

Votes: 0 0,0%
  • Ljudi ce postati kao Bogovi,medecina je mocna

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    4
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Zato se kosti urušavaju jedenjem svinjetine, a JS je jesu.

Izvini, a jedenjem zecetine?
Ili neke druge zivotinje iz vaseg tkz. "zdravstvenog zakona" sta se narusava????

Zapeli ste "svinja pa svinja", ko da je ona jedina zivotinja koja se tamo spominje, sta je sa ostalima kako su one stetne???

Znas li ti koliko je kokoska stetna i kako se gaji, to je sve nakljukano antibioticima!
A opet je kokoska "cista zivotinja", i krava je "cista", pa opet nosi mnoge bolesti!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Životinje iz Božjeg zakona same po sebi nisu za jelo, jer njihovo meso je štetno za ljudsku ishranu.

Recimo proimer riba bez krljušti, koje je Bog zabranio da se jedu.-
Otkriveno je - da ribe bez krljušti sadrže neke otrove koji stvaraju bolesti.

Hvala Bogu što današnja nauka i medicina u ovom slučaju - potvrđuju bibliju.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Životinje iz Božjeg zakona same po sebi nisu za jelo, jer njihovo meso je štetno za ljudsku ishranu.

Recimo proimer riba bez krljušti, koje je Bog zabranio da se jedu.-
Otkriveno je - da ribe bez krljušti sadrže neke otrove koji stvaraju bolesti.

Hvala Bogu što današnja nauka i medicina u ovom slučaju - potvrđuju bibliju.

Hm, ja trazih da mi navedete za sve zivotinje, ne da nagadjate. Naucno mi dokazite da je bas svaka zivotinja sa liste pogubna po zdravlje?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Izvini, a jedenjem zecetine?
Ili neke druge zivotinje iz vaseg tkz. "zdravstvenog zakona" sta se narusava????

Isto.

Zapeli ste "svinja pa svinja", ko da je ona jedina zivotinja koja se tamo spominje, sta je sa ostalima kako su one stetne???

Zato što se najviše jede.

Znas li ti koliko je kokoska stetna i kako se gaji, to je sve nakljukano antibioticima!
A opet je kokoska "cista zivotinja", i krava je "cista", pa opet nosi mnoge bolesti!

I takva je bolja od svinjetine, evo primjera samo ne sa piletinom. Čak i bolesna ovca je zdravija od svinejtine, bolest plavog jezika se ne prenosi na ljude ako pojedu meso ovčetine.

Nije nikakav arg. što se nađe takvo meso i ono je bolje od domaće svinjetine koja je hranjena zdravom hranom. Jer svinja sama bez toga štetna za jelo.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Zato se kosti urušavaju jedenjem svinjetine, a JS je jesu.

sta ti to znaci? Kakve to veze ima sa podmladjivanjem..."jedenje svinjetine"...,napisi nesto pametno sto odgovara ovoj temi,ili mislis da Bog nece hteti nikoga da podmladi???
Kako ti razumes ovaj stih o Bozjoj nameri sa zemljom i ljudima?Kakva mu je bila namera???
Isaija 46:10
10 Koji od početka javljam kraj i izdaleka šta još nije bilo; koji kažem: namera moja stoji i učiniću sve što mi je volja.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I takva je bolja od svinjetine, evo primjera samo ne sa piletinom. Čak i bolesna ovca je zdravija od svinejtine, bolest plavog jezika se ne prenosi na ljude ako pojedu meso ovčetine.

Nije nikakav arg. što se nađe takvo meso i ono je bolje od domaće svinjetine koja je hranjena zdravom hranom. Jer svinja sama bez toga štetna za jelo.

Joj ala ga lupas "bolest plavog jezika se ne prenosi na ljude", pa je zato "cak i bolesna ovca bolja od svinjetine"!? o_O

Tripo, daj se uozbilji, bolest pticjeg gripa npr. se prenosi sa kokoske (koja je cista zivotinja) na coveka!!!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
To reci stručnjacima koji su tako ocijenili a ne meni.

A jesam ja rekao da nije. Spomenuo sam za ovce da je i takvo bolje od svinjetine.
10 Koji od početka javljam kraj i izdaleka šta još nije bilo; koji kažem: namera moja stoji i učiniću sve što mi je volja.
Da li Bog zeli ili je ikada zeleo da ljudi stare i umiru???
Kakva je bila Bozja namera prilikom stvaranja Adama i Eve???
Jel mu bila namera da Adam i Eva ostare i umru,ili da zive vecno bez starenja .
Kada su Adam i Eva poceli da stare???
Pravilnim Odgovorom na ta pitanja dobices lakse razumevanje i za ostala pitanja

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Da li Bog zeli ili je ikada zeleo da ljudi stare i umiru???
Kakva je bila Bozja namera prilikom stvaranja Adama i Eve???
Jel mu bila namera da Adam i Eva ostare i umru,ili da zive vecno bez starenja .
Kada su Adam i Eva poceli da stare???
Pravilnim Odgovorom na ta pitanja dobices lakse razumevanje i za ostala pitanja

I kako to obara ono što sam iznio? Jel možeš dokazati da je svinjetina zdrava?

Natrag