Дакле, успешно је прошло самоиндентификовање оних који подржавају сатанизам, било отворено, било несвесно.
Уместо да застану и да се приупитају, људи траже оправдање нападајући хришћанство.
Да ли је то оправдање што неко следи сатанистичке идеје?
Да ли сте хтели да јавно кажете да сте сатанисти, а да су хрићани зли?
Tu je poenta, to sam i htio da utvrdim kod "ateista", oni prihvataju sav satanizam, jer im dopusta da rade sta god pozele ali bez odgovornosti.
Oni hoce slobodno ispoljavanje svih izopacenosti i zato su najvjernije sluge satanistima, ateisti su temelj satanistickog sistema.
Satanisti nebi mogli nista da urade da ih ne podrzava ateisticka vecina u drustvu, i zato svi skupa propadamo, a jedinu korist imaju satanisti.
Ovdje smo postavili i objasnili mnostvo satanistickih djelovanja i nijedan ateista nije krtikovao takva izopacena i zlonamjerna djelovanja satanista, nijedan se nije tome suprostavio, vec horski sve to opravdavaju i podrzavaju.
Ateisti sve sto rade je da hule na Boga, jer je On savjest, jer upozorava na njihovo propadanje, jer ih uci zivotu i odgovornosti, jer su Boziji zakoni pravedni a pravda je opet odgovornost, a oni nece odgovornost.
Ateisti hoce da su svastocine, kurvari, da jedan drugom povale zene, da su animalni, da njima vladaju nagoni, bestijalnost, a Bog ih na to upozorava, to im smeta, oce da ga negiraju, negacijom Boga, ne postoji negacija Boga, postoji samo da Necete Boga da bi ste mogli svasta da radite, ali i tome ima kraja, jednostavno cete takvim zivotom propasti.
Ne smeta meni sto ateisti hoce da se izopace i unistavaju, nek samo izvole.
Smeta mi sto hoce i druge da navuku na izopacenosti i propadanje, kao oboljeli od side koji namjerno i svjesno hoce da sire i zaraze druge bolestinom.
Ateistima odgovara da ima sto vise ateista tj. svastocina, da bi imali s kime da se kurvaju, prostituisu, drogiraju ili opijaju, bleje i luduju, da ima sto vise onih koji sve dopustaju i u svim perverzijama se pronalaze.
U sustini nema razlike izmedju satanista i ateista, stim sto prvi sve to rade planski i organizovano a ovi drugi sve to prihvataju i sire dalje, bilo svjesno ili nesvjesno.
Zanimljivo je da satanisti svoje porodice i djecu cuvaju od izopacenosti koje namecu drugim ljudima, svoju djecu sasvim drugacije vaspitavaju i ne dopustaju im da se unistavaju, dok sve ostale sistematski truju svojim otrovima.
Cak i oni medijski satanisti kao sto je bjedna pjevaljka Madona otvoreno i javno kazu da svojoj djeci strogo zabranjuju da gledaju MTV i holivudske filmove, a ta ista satanisticka kurvica i ostali sljam, svoj ostaloj djeci i mladezi namecu izopacenosti i perverzije.
Ateistima smeta Bog i Njegov koncept a sa druge strane im odgovara da su im preci majmuni i da mogu i sami da se majmunski ponasaju.
Zamisli kako ce sve da zloupotrebe tehnologiju svojim majmunskim karakterom i zeljama za perverzijama, zato im je sva tehnoligija usmjerena ka unistenju prirode i uslova za zivot, tehnologija hemije i otrova, tehnologija smeca i otpada, tehnologija nuklearnog i bioloskog unistenja.
Nisu u stanju da proizvedu ni jedno jedino tehnolosko jelo ili pice koje je zdravo po covjeka, oni su samo tehnoloski kreteni i debili koji unistavaju i osnovne uslove za sav zivot, svu zemlju, vodu, vazduh, sve bre sto je Bog stvorio i dao za zdrav Ljudski zivot.
Oni ne razmisljaju ni o svojoj djeci, ni o svim buducim generacija koje treba da naslede zdrave uslove za zivot, samo da oni uzivaju sada u svim perverzijama a svi ostali i buduci neka pocrkaju, ma zabole njih za one posle njih.
Satanisti i ateisti su ti moj brate ista fela, ista pamet, istih zelja i zato gledaj da se povezes i organizujes sa bogougodnim ljudima i da stvarate sebi uslove za ljudski zivot sa sto manje veze i uticaja satanistickog sistema i ljudi koji mu sluze.
Pusti sataniste i ateiste neka se sami jasu i satiru i ne sjekiraj se oko toga, ti si svoje posvjedocio, hvala ti i amin.
Gledaj sebe, svoju porodicu i prijatelje i zivi bogougodno i hvala Bogu, Amin.
Meni je sve jasno brate i imam pametnija posla od mlacenja prazne slame sa ateistima i satanistima, postavicu jos jedan zavrsni post i ja sam rekao sto sam imao reci, kome bude koristilo srecno mu bilo, ja od njih ne vidjo nikakvu korist, nit me sto korisno naucise, nit mi nesto lijepo ponudise, nit mi nesto objasnise, bar da nesto smisleno cuh ili stogod duhovito, nista, jad i bijeda.
Od nadahnutih, vrijednih i svjesnih ljudi uvjek se ima sto nauciti, vidji brate sta napravi covjek usred usranog grada...
...mali "Edenski vrt" !