LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.09.2009
- Poruka
- 8.464
Slušaš dobru muziku..., ali i to su napisali sveštenici, odnosno studenti teologije.:dtyste:pre toga dok sam ovo pisao slusao sam Carmina Burana-u jos satanista za listu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slušaš dobru muziku..., ali i to su napisali sveštenici, odnosno studenti teologije.:dtyste:pre toga dok sam ovo pisao slusao sam Carmina Burana-u jos satanista za listu.
Slušaš dobru muziku..., ali i to su napisali sveštenici, odnosno studenti teologije.:dtyste:
Основа сатанизма:
Познато? Само нам понављају сваки дан, а да при томе нико нема појма одакле све то долази.
- ради шта хоћеш (желиш);
- веруј у себе и свој пут;
- спознај себе јер знаш разлику између добра и зла, ти си центар свега и све се врти око тебе (ти си бог, обожавај себе).
Нико не каже да ће од музике да порасте реп, али музика има огроман утицај на људску душу (психу) и начин понашања. То не може нико да оспори. Да не причамо о утицају разних текстова који недвосмислено имају сатанистичку поруку, како директну, тако и "прикривену".
Прикривена порука је она која едукује људе (читај децу) на бунт, непокорност родитељима и друштву, моралним и културолошким вредностима, и директно је узета из Библије. Потенцирају се ствари које се помињу од првих речи Библије до последњих као директно сукобљавање са Богом и Његовим законима.
Ако ће неко да тврди да је то наивно и да није настало под утицајем богобораца (мрзитеља Бога), онда је у великој заблуди јер многи сведоче о томе. Како музичари који су се отргли од те моћне секте која држи музичку индустрију, тако и они који су и даље у њој и не крију за шта се залажу.
Чак имамо случај да се "уметници" моле Богу пре перверзних порука, што је апсурд (3 min:20 sec). То је као да се неко помоли Богу пре почетка убијања. Све се изокренуло и изгубило правац и разум.
Што нас враћа на почетак поста, а може се чути сваки дан.
Zasto Lucifer?
Lucifer je najmoćniji Bog. On je isto veoma prijateljski naklonjen ka ljudima, kao suprotnost onome šta piše u horor pričama koje serviraju hrišćani, religije "beloga svetla" i njihovi poklonici. Po Satanizmu, hrišćanske laži imaju svrhu da zarobe ljude, i da ih stave pod kontrolu zajedljivog, besnog i pakosnog bića kojeg hrišćani obožavaju. Satanisti veruju da Hrišćanski Bog mrzi čovečanstvo. Javeh/Jehova (hrišćanski Bog) nije imao ništa sa kreacijom čovečanstva. Bivše božanstvo Ugarita, on je El-ov sin, i Zemlja je pripala njemu posle odluke Bogova. Sedam kojih odlučuju. On se borio sa bogom Baalom i pobedio ga. On je "tiranin koji vlada gvozdenom pesnicom". Satanisti propovedaju da je hrišćanski Bog mrzi ljude, sa stavom: "Hrišćanska Biblija je puna kletvi, kazni, masovnih ubistva i mučenja, sva ova su usmerena ka čovečanstvu. Imao je svog sina, u ljudskog formi, mučenog i zakucanog za krst. Ako ovo radi svome sinu, da li ti je ikada palo na pamet šta bi uradio tebi? Ovo je ljudska žrtva ukoliko ih je i bilo. Njegovi sledbenici su nesrećni i tužni. Neuka, siromašna tinejdžerka, majka njegovog kopila, putovala je milje i milje na magarcu, u zadnjim stadijumima svoje trudnoće. Ovo biće nije imalo ni malo uljudnosti, da obezbedi odgovarajući zaklon ovoj mladoj devojci, jer su krčme bile prepune. Ona je donela ovo kopile na svet, u staroj i hladnoj štali, kao životinju."
Po njima, Lucifer je pravi prijatelj čovečanstva. On nas ojačava, ispunjava svoja obećanja, on je dosledan i brižan. Lucifer hoće od nas da postanemo kao Bogovi, dok drugi žele da nas porobe. Postoje zabeleške o Luciferovom posećivanju. Za razliku od hrišćanskog Boga, Lucifera se ljudi boje, zato što on donosi. Kada mi odlazimo kod Lucifera mi dobijamo rezultate. Postoji stara izreka koja govori: "Pakao je vrlo darovit". Lucifer podržava snagu, moć i pravdu. On nam pokazuje da NIJE OKEJ da zloupotrebljavamo. On nam pokazuje da smo mi bića, koja zaslužuju zadovoljstvo, sreću i bolji život. Strana koja se prikazuje je ta da je Lucifer veliki oslobodilac čovečanstva.
http://www.
znanje.org/i/i25/05iv10/05iv1024/Manu.htm
Pogledajte prilog 33078
Да ли су неке речи познате и звуче баш као ваше? Можда је време да се мало преиспита одакле сте присвојили та мишљења која имате, а мислите да су само ваша. Нису ваша, саму су нам усађивана кроз филмове, музику, масмедије и тд.