Pitanja za ateiste???

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Fan Pitera Dzozefa? Resorsna ekonomija? Informisanost? Zalazes se za ravnopravno i funkcionalno drustvo? Ti mora da si neki sotonista.

Ne, jos gore ateista, to su oni najgori satanisti koji sebe uvere da ni bog ni djavo ne postoje, samo da bi mogli druge navesti da ne veruju u boga :D:D:D

Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Kod prirodom se očito radi o paranoji. Čovjek jede zdravu hranu, a nije u stanju razlikovati babe i žabe. Svako ko i malo zna razamišljati svojom glavom i ko iole shvata savremenu stvarnost, neće negirati činjenicu da se mnoga naučna dostignuća zloupotrebljavaju na razne načine - počev od vakcine pa do atomske bombe. Treba li zbog toga anatemisati svu nauku i zakonom je zabraniti?
Ljudi, radi profita i svojih sebičnih interesa zloupotrebljavaju sve na ovome svijetu - od nauke, preko umjetnosti, do religije. Znači li to da bi se ljudi trebali odreći svega toga? Nebulozno je na taj način uopšte razmišljati.

Na dobrom si putu da shvatis istinu, pa nastavi da razmisljas, otkrivajuci cinjenice ko su ti ljudi, kojim organizacijama pripadaju, kakva ih ideologija i religija povezuje.
Saznaj sta govori o njima samima Albert Pajk, glavni ideolog i duhovni vodja Masonerije, koji se ponosi sto sluze Satani (nekad se zvao Lucifer), saznaj sta masonerija kaze o A.Pajku, koliko ga postuju i slede njegovu ideologiju, tj. sataninu.
Saznaj na kojim su bili pozicijama vlasti Masoni i na kojim su sada, prije svega u Americi i Evropi, koliko americkih i evropskih predsednika i vlada, a oni to sada i ne kriju, i sve mozes uz malo truda naci na internetu.
Saznaj sta otkriva Dr.Alberto Rivera, bivsi vatikanski jezuita, o Vatikanu i papama, o tajnoj organizaciji Jezuita, na kojim su sve pozicijama vlasti, kojim se sredstvima sluze da podcine i razore svijet, o njihovom sluzenju Satani, o zabrani da citaju Bibliju da bi mogli vrsiti zlocine, lagati i varati po komandama svojih glavesina.
Vatikanski jezuiti i masonerija su dva tabora koji tijesno saradjuju pod istom ideologijom i religijom satanizma, cesto se po dogovoru prikazuju "suprostavljeni", a zapravo rade udruzeno i na istom cilju, i sve to mozes uz malo truda saznati, imas mnogo podataka, cinjenica, dokumenata, knjiga i svih relevantnih dokaza koje mozes uporediti sa onim sto se desavalo i sada desava u nasoj realnosti i svijetu.

Ne morate vjerovati u postojanje Boga i satane, saznajte cinjenice o onim ljudima i organizacijama koje vladaju svijetom i uticu na vas zivot. Saznajte cinjenice i dopustite da vas te cinjenice vode ka spoznavanju istine !

Ja sam nekada razmisljao slicno vama i tako se ponasao, prihvatao stvari kao i svaki drugi obican, savremeni covjek.
Konzumirao "uobicajenu", tehnoloski obradjenu hranu i pica, svakodnevno kafa i cigarete, povremeno alkohol i sve ostalo "uobicajeno", ali sam bio i aktivan, rekreativno, fudbal, basket, plivanje, skijanje, planinarenje, sto je odrzavalo dobru formu, poticem od genetski zdravih i jakih ljudi, ali vremenom su svi ti otrovi talozeni u organizmu, osjecao sam jedva primjetno da slabim ali sve vise s godinama.
U 45 godini zivota vec ozbiljni stomacni problemi, malaksalost organizma, otezano varenje i praznjenje, pa ubrzo i zacetak raka na debelom crijevu. Ljekari predlazu ovo-ono, terapije ljekovima, pa moguci hirurski zahvat, i pocnem ozbiljno da razmisljam i trazim resenje.
Sticajem okolnosti u jednoj kafani u CG, upoznam covjeka koji mi opise svoju situaciju, da je bio hirurski otvoren, pogledali mu zeludac i crijeva, konstantovali "da mu nema spasa" i poslali kuci da umre medju svojima. On ukucanima saopsti svoje stanje i objasni da mu je zelja da ode sam na planinu Bjelasicu, gdje su imali svoj katun od prije i da ga samo povremeno obidju. Jedno vrijeme nije nista jeo, vec samo pio izvorsku vodu i lagano setao po planini, prepustao se okolnoj ljepoti, ne razmisljajuci mnogo o smrti, da uziva u onom sto je preostalo. Uvece bi legao sa mrakom (nema struje) i ustao sa osvitom, pa u setnju. Vremenom je poceo, usput, brati planinsko bilje i korijenje koje je kao djecak sa planine nekada brao i jeo i to je krenuo jesti i samo to, a u velikim kolicinama bi kasnije pio izvorsku vodu i samo nju. Kada bi ga njegovi obisli odbijao je hranu koju donesu, govoreci da mu treba samo mir, priroda, biljke i voda, i ako je smrsao da se osjeca bolje, zivahnije, i da mu dopuste bez natezanja da nastavi ovako.
Instink mu je tako govorio i svakodnevno je osjecao boljitak, da bi se posle 3 mjeseca vratio kuci u blizini grada, ali je nastavio da pije samo izvorsku vodu, jeo je voce i povrce, orahe, ljesnike, bademe, umjesto bijelog hljeba samo kacamak i kukuruzu, uglavnom ono sto su mu i preci jeli.
Nakon 6 mjeseci je otisao na sistematski pregled i zapanjio ljekare koji su utvrdili da se rak povukao i organi regenerisali.

Tako i sam odlucim da potpuno odbacim cigarete, kafe, akohol, svu hranu i pica koja su tehnoloski obradjena i primjenim jednu prostu i jednostavnu metodu, poucen od jos jednog covjeka a ide ovako:
Cim ustanem ujutro popijem 2 case izvorske vode, pa sacekam 15 min.i obilno doruckujem vocnu salatu, raznog sistno isjeckanog voca pomjesanog sa usitnjenim, orasima, ljesnicima, bademima, suncokretovim ili drugim sjemenjem, nekad dodam i isklijale klice od zitarica, a sve to bez ikakvog dodavanja secera koji sam potpuno odbacio.
Nakon sat vremena od dorucka pijem samo izvorsku vodu, bilo uz rad, neku drugu aktivnost ili u setnji (oko 1-2 lit.vode) i sve do pola sata prije rucka, (rucak sledi 5-6 sati nakon dorucka) koji je sacinjen od vise vrsta sitno sjeckanog povrca, (sa obaveznom vrstom nekog luka, a cesto dodam jos bijeli luk) sve pomjesano s vise vrsta usitnjenih orasastih plodova i sjemenja, a uz to hljeb integralni, razani ili kukuruzni (bijelo brasno i sve slicno tehnoloski obradjeno sam potpuno odbacio), uz jelo se nista ne pije, a sat nakon rucka izvorsku vodu.
Nikakva tecnost se ne pije neposredno prije ili uz jelo, kao ni 1h nakon jela da nebi razblazivala zeludacnu kiselinu i brz proces varenja. Sa druge strane, izvorska voda je jedina u stanju da prolazi kroz organizam ispirajuci ga od otrova, a da ne pokrece bespotrebno rad zeludca, sasvim je zdrava i savrseno opsluzuje organizam i potpuno utoljava zedj.
Od sokova povremeno, samo cjedjene od voca ili povrca (voce i povrce ne mjesati), a mogu dobro doci i kao vecera uz orasaste plodove.
Kvalitetan Med je dobar za zasladjivanje, moze i uz orasate plodove i sjemenje, kao i brusnica, suseno voce i ostalo iz Bozije baste.
Kasnije sam umjesto industrijskog mesa povremeno uzimao uglavnom kvalitetnu Tunjevinu i skusu, kao dodatak uz obilno povrce.
Naravno, cest boravak u prirodi, aktivnost ili rad u prirodi, setnja bez stresa, buke ili bilo kakve usiljenosti u prirodi, obavezni su.

Sve u svemu, bez ikakvih ljekara, medicine, ljekova, "tehnoloskih cuda", tehnoloske hrane i pica, i svih drugih tehnoloskih otrova, potpuno su se izlijecili oboljeli organi, ojacao sav organizam, sve se regenerisalo prirodno, uz prirodnu hranu i pica i aktivnost u prirodi.
Rezultat je nov, kvalitetan zivot, veca snaga i volja, produzena mladost i radost zdravog zivljenja, a kada sam ovo primjenio i na svojoj djeci rezultiralo je da se veoma rijetko razboljevaju, brzo oporavljaju, stabilnije ponasaju, vise raduju, vise su okretniji i jaci u svemu.

Sa promjenom nacina zivota mjenjaju se i razmisljanja, interesovanja, lako odbacuju gluposti i jos lakse prepoznaje dobro, spontano se povezujemo s Bozjim zakonima zivota, shvatamo da smo neraskidivi dio prirodnog sistema, da je Tvorac sve stvorio da bi se razvijali i zivljeli po zakonima nenarusavanja uslova za zivot, postujuci ono sto jesmo i ono sto nam je dato da bi smo bili Ljudi.

U poslednje vrijeme intezivno radim na preseljenju sa cjelom familijom u prirodu, gdje cemo zivljeti i proizvoditi sopstvenu hranu i stalno imati zdravu izvorsku vodu, okruzeni dobrim i vrijednim ljudima, uzajamno se pomagati, druziti i kvalitetno zivljeti, i da smo sto manje ovisni od sistema koji je ocigledno sve vise zlonamjeran i poguban po zdrav zivot, jer odlicno poznajem i grad i velegrad, a posebno izopacenosti i opasnosti po djecu. Sto se vise osposobimo za zivot u prirodi to smo vise svoje gazde, a manje tudji robovi u neprirodnoj sredini.

Ovo sve govorim vjerujuci da ce vam koristiti na dobro, neko je i meni govorio i pomogao da uradim dobro za sebe i svoje, pa ako vam cemu koristi dobro jest...

...na svako dobro i zdravlje i nek Bog pomogne !

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
nemoj da te razocaram priridom, umrijet ces svakako.
Zivio malo duez ili krace, odricao se svega ili ne.

Ako ti tvoj nacin zaista pricinjava toliku radost, i zaista ne zalis za onim sto odbacujes (na primjer molitvu, meso, ribu, pozoriste, koncert... ili nesto slicno) onda nek ti je sa srecom.

To sto navodis ocito je zdravo, ali izgleda da je samo to.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Na dobrom si putu da shvatis istinu, pa nastavi da razmisljas, otkrivajuci cinjenice ko su ti ljudi, kojim organizacijama pripadaju, kakva ih ideologija i religija povezuje.
Saznaj sta govori o njima samima Albert Pajk, glavni ideolog i duhovni vodja Masonerije, koji se ponosi sto sluze Satani (nekad se zvao Lucifer), saznaj sta masonerija kaze o A.Pajku, koliko ga postuju i slede njegovu ideologiju, tj. sataninu.
Saznaj na kojim su bili pozicijama vlasti Masoni i na kojim su sada, prije svega u Americi i Evropi, koliko americkih i evropskih predsednika i vlada, a oni to sada i ne kriju, i sve mozes uz malo truda naci na internetu.
Saznaj sta otkriva Dr.Alberto Rivera, bivsi vatikanski jezuita, o Vatikanu i papama, o tajnoj organizaciji Jezuita, na kojim su sve pozicijama vlasti, kojim se sredstvima sluze da podcine i razore svijet, o njihovom sluzenju Satani, o zabrani da citaju Bibliju da bi mogli vrsiti zlocine, lagati i varati po komandama svojih glavesina.
Vatikanski jezuiti i masonerija su dva tabora koji tijesno saradjuju pod istom ideologijom i religijom satanizma, cesto se po dogovoru prikazuju "suprostavljeni", a zapravo rade udruzeno i na istom cilju, i sve to mozes uz malo truda saznati, imas mnogo podataka, cinjenica, dokumenata, knjiga i svih relevantnih dokaza koje mozes uporediti sa onim sto se desavalo i sada desava u nasoj realnosti i svijetu.

Ne morate vjerovati u postojanje Boga i satane, saznajte cinjenice o onim ljudima i organizacijama koje vladaju svijetom i uticu na vas zivot. Saznajte cinjenice i dopustite da vas te cinjenice vode ka spoznavanju istine !

Ja sam nekada razmisljao slicno vama i tako se ponasao, prihvatao stvari kao i svaki drugi obican, savremeni covjek.
Konzumirao "uobicajenu", tehnoloski obradjenu hranu i pica, svakodnevno kafa i cigarete, povremeno alkohol i sve ostalo "uobicajeno", ali sam bio i aktivan, rekreativno, fudbal, basket, plivanje, skijanje, planinarenje, sto je odrzavalo dobru formu, poticem od genetski zdravih i jakih ljudi, ali vremenom su svi ti otrovi talozeni u organizmu, osjecao sam jedva primjetno da slabim ali sve vise s godinama.
U 45 godini zivota vec ozbiljni stomacni problemi, malaksalost organizma, otezano varenje i praznjenje, pa ubrzo i zacetak raka na debelom crijevu. Ljekari predlazu ovo-ono, terapije ljekovima, pa moguci hirurski zahvat, i pocnem ozbiljno da razmisljam i trazim resenje.
Sticajem okolnosti u jednoj kafani u CG, upoznam covjeka koji mi opise svoju situaciju, da je bio hirurski otvoren, pogledali mu zeludac i crijeva, konstantovali "da mu nema spasa" i poslali kuci da umre medju svojima. On ukucanima saopsti svoje stanje i objasni da mu je zelja da ode sam na planinu Bjelasicu, gdje su imali svoj katun od prije i da ga samo povremeno obidju. Jedno vrijeme nije nista jeo, vec samo pio izvorsku vodu i lagano setao po planini, prepustao se okolnoj ljepoti, ne razmisljajuci mnogo o smrti, da uziva u onom sto je preostalo. Uvece bi legao sa mrakom (nema struje) i ustao sa osvitom, pa u setnju. Vremenom je poceo, usput, brati planinsko bilje i korijenje koje je kao djecak sa planine nekada brao i jeo i to je krenuo jesti i samo to, a u velikim kolicinama bi kasnije pio izvorsku vodu i samo nju. Kada bi ga njegovi obisli odbijao je hranu koju donesu, govoreci da mu treba samo mir, priroda, biljke i voda, i ako je smrsao da se osjeca bolje, zivahnije, i da mu dopuste bez natezanja da nastavi ovako.
Instink mu je tako govorio i svakodnevno je osjecao boljitak, da bi se posle 3 mjeseca vratio kuci u blizini grada, ali je nastavio da pije samo izvorsku vodu, jeo je voce i povrce, orahe, ljesnike, bademe, umjesto bijelog hljeba samo kacamak i kukuruzu, uglavnom ono sto su mu i preci jeli.
Nakon 6 mjeseci je otisao na sistematski pregled i zapanjio ljekare koji su utvrdili da se rak povukao i organi regenerisali.

Tako i sam odlucim da potpuno odbacim cigarete, kafe, akohol, svu hranu i pica koja su tehnoloski obradjena i primjenim jednu prostu i jednostavnu metodu, poucen od jos jednog covjeka a ide ovako:
Cim ustanem ujutro popijem 2 case izvorske vode, pa sacekam 15 min.i obilno doruckujem vocnu salatu, raznog sistno isjeckanog voca pomjesanog sa usitnjenim, orasima, ljesnicima, bademima, suncokretovim ili drugim sjemenjem, nekad dodam i isklijale klice od zitarica, a sve to bez ikakvog dodavanja secera koji sam potpuno odbacio.
Nakon sat vremena od dorucka pijem samo izvorsku vodu, bilo uz rad, neku drugu aktivnost ili u setnji (oko 1-2 lit.vode) i sve do pola sata prije rucka, (rucak sledi 5-6 sati nakon dorucka) koji je sacinjen od vise vrsta sitno sjeckanog povrca, (sa obaveznom vrstom nekog luka, a cesto dodam jos bijeli luk) sve pomjesano s vise vrsta usitnjenih orasastih plodova i sjemenja, a uz to hljeb integralni, razani ili kukuruzni (bijelo brasno i sve slicno tehnoloski obradjeno sam potpuno odbacio), uz jelo se nista ne pije, a sat nakon rucka izvorsku vodu.
Nikakva tecnost se ne pije neposredno prije ili uz jelo, kao ni 1h nakon jela da nebi razblazivala zeludacnu kiselinu i brz proces varenja. Sa druge strane, izvorska voda je jedina u stanju da prolazi kroz organizam ispirajuci ga od otrova, a da ne pokrece bespotrebno rad zeludca, sasvim je zdrava i savrseno opsluzuje organizam i potpuno utoljava zedj.
Od sokova povremeno, samo cjedjene od voca ili povrca (voce i povrce ne mjesati), a mogu dobro doci i kao vecera uz orasaste plodove.
Kvalitetan Med je dobar za zasladjivanje, moze i uz orasate plodove i sjemenje, kao i brusnica, suseno voce i ostalo iz Bozije baste.
Kasnije sam umjesto industrijskog mesa povremeno uzimao uglavnom kvalitetnu Tunjevinu i skusu, kao dodatak uz obilno povrce.
Naravno, cest boravak u prirodi, aktivnost ili rad u prirodi, setnja bez stresa, buke ili bilo kakve usiljenosti u prirodi, obavezni su.

Sve u svemu, bez ikakvih ljekara, medicine, ljekova, "tehnoloskih cuda", tehnoloske hrane i pica, i svih drugih tehnoloskih otrova, potpuno su se izlijecili oboljeli organi, ojacao sav organizam, sve se regenerisalo prirodno, uz prirodnu hranu i pica i aktivnost u prirodi.
Rezultat je nov, kvalitetan zivot, veca snaga i volja, produzena mladost i radost zdravog zivljenja, a kada sam ovo primjenio i na svojoj djeci rezultiralo je da se veoma rijetko razboljevaju, brzo oporavljaju, stabilnije ponasaju, vise raduju, vise su okretniji i jaci u svemu.

Sa promjenom nacina zivota mjenjaju se i razmisljanja, interesovanja, lako odbacuju gluposti i jos lakse prepoznaje dobro, spontano se povezujemo s Bozjim zakonima zivota, shvatamo da smo neraskidivi dio prirodnog sistema, da je Tvorac sve stvorio da bi se razvijali i zivljeli po zakonima nenarusavanja uslova za zivot, postujuci ono sto jesmo i ono sto nam je dato da bi smo bili Ljudi.

U poslednje vrijeme intezivno radim na preseljenju sa cjelom familijom u prirodu, gdje cemo zivljeti i proizvoditi sopstvenu hranu i stalno imati zdravu izvorsku vodu, okruzeni dobrim i vrijednim ljudima, uzajamno se pomagati, druziti i kvalitetno zivljeti, i da smo sto manje ovisni od sistema koji je ocigledno sve vise zlonamjeran i poguban po zdrav zivot, jer odlicno poznajem i grad i velegrad, a posebno izopacenosti i opasnosti po djecu. Sto se vise osposobimo za zivot u prirodi to smo vise svoje gazde, a manje tudji robovi u neprirodnoj sredini.

Ovo sve govorim vjerujuci da ce vam koristiti na dobro, neko je i meni govorio i pomogao da uradim dobro za sebe i svoje, pa ako vam cemu koristi dobro jest...

...na svako dobro i zdravlje i nek Bog pomogne !

Sve je to super, ne sumnjam da kvalitetna ishrana i zivot sa manje stresa daje pozitivan ishod.
Kakve veze ima to sa bogom?

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Bog nije zahtijevao asketizam, to su oni sami htjeli. - Kur'an

Jedite prijatna jela - Kur'an

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
nemoj da te razocaram priridom, umrijet ces svakako.
Zivio malo duez ili krace, odricao se svega ili ne.

Ako ti tvoj nacin zaista pricinjava toliku radost, i zaista ne zalis za onim sto odbacujes (na primjer molitvu, meso, ribu, pozoriste, koncert... ili nesto slicno) onda nek ti je sa srecom.

To sto navodis ocito je zdravo, ali izgleda da je samo to.

Makanja si ti (nedorastao) da bi djelio savjete a i nedovoljno ostrouman da shvatis sustinu zivota.
Sustina je u kvalitetu zivota, kako duhovnog tako i fizickog, a sa malo sitne pameti se mogu ljudi sacuvati kako od tehnoloskih otrova tako i od duhovnih perverzija..
Ja sam po prirodi avanturista, od najmladjih dana sam zelio da sto vise obidjem, vidim, upoznam, posebno prirodu a i ostalo od ljudi stvoreno. Dobar dio Evrope sam sa malo novaca i mnogo volje pregazio pjeske, biciklom, vozovima, autobusima i kolima, uglavnom kampujuci ili spavajuci pod otvorenim nebom na planinama i morima.
Sto se tice koncerata u Italiji mi je pjevao Pavaroti u Amalfiju, na poluostrvu Sorento, koje sam pjeske obisao 100-tinak km. sa plaze na plazu i kupao i pod zvijezdama nocio, usput i popeo na Vezuv pa sisao u Pompeje, izvodio kerefeke u onoj Areni gdje su svirali Pink Floyd, a prije njih se gladijatori obracunavali. Na Siciliji u rijetko lijepom mjestu Taormini pjevase mi Ray Charles i Dionne Warwick, u Rimu iznad Coloseuma u velikom parku pjevase mi Tina Turner i Sting, u Mikelandjelovoj i Davidovoj (skulptura) Firenci, koju vise puta sa sve okolnim planinama pregazih pjevase mi Eros Ramazzoti i Amadeo Minghi, pa uz Azurnu obalu, preko Pirinije sve kroz Aranjuez koga neponovljivo muzikom opisa Joaqium Rodrigo u izvodjenju Paca De Lucie koji mi i u Malagi svirase jos poneka cudesa i dubine Flamenca. Ovo domace sto valja, odslusano odavno i uzivo jos iz beogradskih studentskih dana, i nagledao bioskopa i pozorista, a poseban, Bozanstveni ugodjaj mi pricinjavase Klasicna muzika koju od 18 g. pa do danas sa posebnim uzivanjem slusam.
Najeo sam se mnogih jela a posebno mediteranskih i napio od mnogih vina, prefinjenih piva, konjaka, votki i viskija pa do sljive domace.

A sva su ta pica spram ciste izvorske vode obicne splacine, a sva ta jela spram onoga sto sada jedem obicne pomije.
Lako je to meni odbaciti a jos ljepse u ovom drugom uzivati, a sve u prirodi, po planini, kraj jezera, uz rijeke, pa povremeno i na moru.
Vise od dvije decenije se bavim i muzickim urednistvom, pa uz Klasiku, Duhovnu i Etno ima da se slusa na stotine vrhunskih kompilacija po licnom izboru, od flamenca, jaza, soula, funka, countria pa do nove probrane ambijentalne muzike, i da se samo pjeva i slavi s dobrim ljudima.

Jesce se povremeno a umjereno i meso od zdravih zivotinja koje vrijedni domacini uzgajaju u prirodi, po planini, organski bez otrova na Bjelasici, i ribe, uglavnom pastrme iz planinskih rijeka i jezera, pa kacamaka i kukuruze, malo i planinskog kajmaka, sira a ljeti i cudesnog jarduma, sve ono sto mozes u gradu samo zamisljati i sanjati jer ga nema ni u TV reklamama za naivne idiote.

Odlicno znam sta odbacujem i jos bolje sta prihvatam za sebe i porodicu, i sve dok traje ovozemaljski zivot u svoj ljepoti i blagodeti koju nam je Bog dao.
A Boga sam i upoznao u prirodi i Njegova me cudesna djela uputise na zakone koji zivot znace.
Bas na ovom Bozijem mjestu gdje sam najblize Bogu i sebi bio i osjetio najvecu povezanost, a mozda sam i najvise od svih ljudi pjeske i planski tu dolazio, mozda i jedini koji je cak i zimi kada je snijeg po nekoliko metara, peo se pjeske sa sve skijama i torbom hrane, prteci ka vrhu Bjelasice po 5-6 sati, srecan, zdrav i jak, dok je grad ostajao u magli ja bih vec na pola puta bio iznad oblaka, pod plavim nebom, obasjan suncem, pa kad stignem na vrh 2140 m.nm. tacno iznad Pesica jezera, zasjednem i objedujem u cudesnoj ljepoti okoline od koje zastaje dah, raskomocen pod toplinom sunca i opijen cistim vazduhom, a onda i skije imaju svoju funkciju da se spustim niz padine, pa preko zaledjenog jezera i dalje niz planinske uvale, skijajuci i preko krovova zavejanih katuna pa sve do kraja uz rijeku Bistricu niz snijegom prekriven put uzivajuci preko 1h u neprekidnom skijanju do grada.

Ja Boga i sebe najbolje upoznah na ovome mjestu i otada smo nerazdvojni prijatelji...

...a moze se i ovako obici, usput borovnice jesti, kupati se u jezeru i uzivati u svakojakoj Bozijoj ljepoti...

...u svim godisnjim dobima i kad ste god raspolozeni...

Kod:
https://www.google.rs/search?q=pesica+jezero&hl=en&client=opera&hs=b00&tbo=u&rls=en&channel=suggest&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=sMK6UMSoFIiVswbjuYHoCw&ved=0CCkQsAQ&biw=1646&bih=898

Sve zdravo, korisno i lijepo ima veze sa Bogom, a drugo je kakve veze imamo mi sa Njime i sa samim sobom.

Ja izabrah s Bogom i zakonima zivota, u prirodi s ljepotom i uz ljude s dobrotom...

...a Bog pomaze i zdravim duhom i zdravim zivotom...

...pa ko dopusta...Bog mu pomogao !

Hvala na lijepim zeljama i nek nam je svima sa srecom.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Vidis, kada pricas o koncertu u Sorentu, pa povatku priridi, i u drugima se moze biti javi takva zelja. Prvo u Sorento, a onda u priridu. Shvacas? Ali vjeruj mi da je Bog svuda za onoga ko vjeruje. Neko mozda nema sansu da zivi tvojim zivotom, ali vjeruj, ma gdje da je - Bog je s njim. Uvijek.

Lijepo je tvoje opredjeljenje i zdrav zivot, ali razmisli da postoje i drugi ljudi, koji sebi ne mogu to priustiti jer smatraju da sluzenje Bogu nije izolacija u grupi ekologa, nego uticaj na sve ma gdje da su.

Ako uzimas takvu misiju, ako smatras da ti je to cilj, onda se moras vratiti, ako treba i u kanalizaciju i pokazati ljudima da je nije Bog izmislio nego oni kojih vode a oni im se, umjesto Bogu, prepustaju. Pa i po cijenu vlastitog zdravlja i zivota.

Molim Boga da nam pomogne da budemo dobrI da zasluzimo Njegovu Milost.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Za Prirodom natprirodnog

"Cim ustanem ujutro popijem 2 case izvorske vode, pa sacekam 15 min.i obilno doruckujem vocnu salatu, raznog sistno isjeckanog voca pomjesanog sa usitnjenim, orasima, ljesnicima, bademima, suncokretovim ili drugim sjemenjem, nekad dodam i isklijale klice od zitarica, a sve to bez ikakvog dodavanja secera koji sam potpuno odbacio."

Pogledajte prilog 32772

Pretpostavljam da su roditelji neke dece srecni i kad imaju flasiranu vodu, GMO hranu i bilo kakvu vakcinu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Mogu da govorim samo iz svog iskustva, duhovnog i fizickog, bez lazi i iluzija s tv reklama i satanistickh podmetacina za blesave. Mladim ljudima preporucujem da sto vise upoznaju prirodu i dozive boravak, sve aktivnosti i svu ljepotu takvog zivota. Oni koji zele vise da obidju i dozive neke dalje prirodne predjele, pa i gradove, najbolje je u paru s prijateljem, mada sam ja cesto isao i sam jer su se drugi bojali "napora", koji je zapravo vrhunsko iskustvo i zadovoljstvo.
Potrebno je malo novca i vise dobre volje, a najljepsa mjesta treba obici pjeske ili na biciklu.
Konkretno, u Napulj (prljav i opasan grad) sam dosao vozom a onda posao pjeske dugim zalivom prema izuzetno lijepom poluostrvu Sorentu, ne zbog koncerta i Pavarotija, koji je sticajem okolnosti, a prije ce biti Bozijom nagradom, pjevao povodom praznika mjesta i besplatno za sve nas koji ga slusasmo te noci po sred plaze a on na bini tik uz more...Che fantastico, Maestro !...vec zbog ljepote prirode, planine, obale poluostrva Sorenta, i istoimenog malog mjesta, kao i Positana, Amalfija i ostrva Capri.
Nisam ni Siciliju pregazio uzduz i poprijeko zbog Ray Charlesa na kojeg isto nabasah slucajno, vec zbog ljepote prirode, obale, mora, pjesaceci i na 3300 m.nm da sa vrha vulkana Etne pogledam i dozivim ljepote Bozjih cuda.
Ali sam tamo i radio gdje je god imalo posla, uglavnom kod poljoprivrednika, brao voce, utovarao, skladistio, okopavao, orezivao, kod vrijednih domacina zivio, radio i zaradjivao, koji su cjenili moj predani rad, a kad su me bolje upoznali i stekli povjerenje, osjecao sam se ko s familijom i medju prijateljima. Stedio bih novac, pa onda nastavljao dalje da putujem, do udaljene destinacije najjeftinijim vozom nocu, da bih ujedno presao razdaljinu i spavao, pa onda obilazio ono sto je lijepo samo pjeske, ili kupim u tom mjestu jeftino polovan a ispravan bicikl pa polako po pedalama, a kasnije ga prodam i nastavim dalje...i tako i na slican nacin, pregazim cjelu Italiju 4 puta, francusko priobalje, spanske planine i obale, zanosni njemacki svarcvald i jezera, prekrstim Grcku sve do Sparte i Peloponeza i jos mnogo toga...

Sve ovo je bilo vezano za prirodu i nikada se nisam mnogo udaljavao od nje, ali sam obisao i velike gradove i lako ih ostavljao za sobom. Ako se nekome ovo svidja, to moze i sada, da krene sa malo para i sa vise drugog dara, pa gdje ima posla vrijedno da radi, zaradi, ustedi pa nastavi, da upoznaje, obidje i dozivi. Bilo da se putuje ili za stalno zivi, ljudi svakako trebaju da se povezu s prirodom, da u njoj sto vise borave i na kraju da se odluce da u prirodi zive i u okruzenju dobrih, vrijednih ljudi.

Satanistima je cilj da sto vise ljudi koncentrisu u vecim gradovima, da ih vezu kao roblje za robovski sistem, da ih kreditiraju i zaduze da bi robovi morali cutati i trpljeti sve, da zive i rade u njagorim uslovima, da se prehranjuju tehnoloskim smecem i otrovima, da se dugotrajno i bezuspjesno lijece hemikalijama i "ljekovima", da im zivot prolazi u gledanju televizije, bioskopa i pozorista, tj. da gledaju imitacije tudih zivota da bi zaboravili sopstveni jad i bijedu, da su nesposobni za zivot i rad u prirodi i potpuno vezani za izopaceni sistem, ucjenjivani, uplaseni i pokorni robovi.
Ljudi zive u nezdravim, neprirodnim uslovima, kako kazes " u kanalizaciji", a zemlja je pusta i sela su prazna.
Ne mozes ti ljudima pomoci u kanalizaciji supljom utjesiteljskom i "vjerom" koja ce ih pomiriti sa "kanalizacijom".
Kanalizaciju treba nazvati i opisati kao kanalizaciju i objasniti da je ona za pacove a ne za ljude i tacka.
Treba ponuditi i objasniti resenje, a ono je priroda, zivot na svojoj zemlji, proizvodnja zdrave hrane, zivot sa dobrim i vrijednim ljudima, stvaranje nezavisne i sposobne porodice, radjanje zdravih potomaka i njihovo vaspitavanje u dobre, vrijedne ljude.
Bog pomaze ako zelimo pomoci sebi, u suprotnom pomoci nema, slobodni smo da izaberemo Zivot, a mozemo i samounistenje u sred kanalizacije.

Ne savjetujem ljude da idu u "izolaciju", vec u Zivot, zdrav, kvalitetan i prepun ljepote u prirodi i sa dobrim ljudima.
Izolacija je kada lazno tjesis ljude da ostanu u kanalizaciji i pocrkaju u jadu i bijedi, ali sa "vjerom" u svoju propast !?

Pretpostavljam da su roditelji neke dece srecni i kad piju hlorisanu i fluorisanu vodu, jedu tehnoloski obradjeni i GMO hranu i kljukaju se "ljekovima" i vakcinama, pa se cude sto ubrzo pocnu da se raspadaju od raka, leukemije i svih opakih bolestina, ili ipak malo duze zive kao kilavi, debeli debili, najcesce sterilni i neplodni, ziveci nedostojno pomena i smisla.

Sto se tice onih stradalnika u Africi, zivljeli su dobro i zdravo dok nisu povjerovali jezuitsko-masonskim satanistima, pa dopustili da ih razvale i podjele, da im sve vrijedno uzmu i opljackaju, da ih planski istrebljuju i ubijaju, ratovima, bolestima, vakcinama, "ljekovima" i ostalim prikrivenim otrovima, pa i gladju i zedju. Mozda jos vjeruju "humanom" Bilu Gejtsu da ce im "pomoci" (da sto vise pocrkaju) !?
Zato i govorimo da se treba boriti za zdrav i kvalitetan zivot, a prvo se boris za sebe i ljude oko sebe i oni za druge ljude oko sebe i krug se tako siri progresivno i obuhvata sve koji teze tom cilju. Uvjek prvo polazis od sebe i sebe nudis kao primjer i tako svi i zajedno.
Sa takvim ljudima nema zajebancije i nema tog zlotvora koji moze da im uvali GMO hranu ili Vakcine za raspad imuniteta, ili bilo kakvo drugo satanisticko, zlonamjerno, "tehnolosko" sranje.

Ne sprovodim nikakvu misiju, iznosim svoje iskustvo i razmisljanje, pa kome valja nek se sam potrudi i nastavi valjano...

...a mislim da ce najveci filmski umjetnik pomoci u razumjevanju valjanog, iako je ovo remek djelo iz 1990 g. u kojem je objasnio sve i pokazao resenja koje su uvjek vezana za prirodu, Japanci ga nisu poslusali a sve je opisao i predvidio, ipak, jos nije kasno, pogledajte cio film, poslednje djelo i testament covjecanstvu od Akira Kurosawe koji se zove "Snovi", a koji su zapravo susta realnost, docarana kroz nevjerovatno mocan artizam, sveobuhvatnu filozofiju zivota, dubinu osjecaja i daljinu pogleda koju posjeduju samo pametni, osjecajni i hrabri ljudi.
Film je iz 10-ak na izgled nepovezanih dogadjaja koji kao cjelina grade kompleksnu, duboku i jasnu sliku, dajuci odgovor na bitna pitanja, navodeci na razmisljanje i preispitivanje...

...Zivot u prirodi je zivot sa Bogom, gdje stalno boravi i najvise Ga ima...

...u ljepoti Bozjeg stvaranja vidljivog mnogima i dostupnog svima...

...jer Bog je zivot i Bog je istina !

Poslednja izmena od urednika:
Natrag