Kod prirodom se očito radi o paranoji. Čovjek jede zdravu hranu, a nije u stanju razlikovati babe i žabe. Svako ko i malo zna razamišljati svojom glavom i ko iole shvata savremenu stvarnost, neće negirati činjenicu da se mnoga naučna dostignuća zloupotrebljavaju na razne načine - počev od vakcine pa do atomske bombe. Treba li zbog toga anatemisati svu nauku i zakonom je zabraniti?
Ljudi, radi profita i svojih sebičnih interesa zloupotrebljavaju sve na ovome svijetu - od nauke, preko umjetnosti, do religije. Znači li to da bi se ljudi trebali odreći svega toga? Nebulozno je na taj način uopšte razmišljati.
Na dobrom si putu da shvatis istinu, pa nastavi da razmisljas, otkrivajuci cinjenice ko su ti ljudi, kojim organizacijama pripadaju, kakva ih ideologija i religija povezuje.
Saznaj sta govori o njima samima Albert Pajk, glavni ideolog i duhovni vodja Masonerije, koji se ponosi sto sluze Satani (nekad se zvao Lucifer), saznaj sta masonerija kaze o A.Pajku, koliko ga postuju i slede njegovu ideologiju, tj. sataninu.
Saznaj na kojim su bili pozicijama vlasti Masoni i na kojim su sada, prije svega u Americi i Evropi, koliko americkih i evropskih predsednika i vlada, a oni to sada i ne kriju, i sve mozes uz malo truda naci na internetu.
Saznaj sta otkriva Dr.Alberto Rivera, bivsi vatikanski jezuita, o Vatikanu i papama, o tajnoj organizaciji Jezuita, na kojim su sve pozicijama vlasti, kojim se sredstvima sluze da podcine i razore svijet, o njihovom sluzenju Satani, o zabrani da citaju Bibliju da bi mogli vrsiti zlocine, lagati i varati po komandama svojih glavesina.
Vatikanski jezuiti i masonerija su dva tabora koji tijesno saradjuju pod istom ideologijom i religijom satanizma, cesto se po dogovoru prikazuju "suprostavljeni", a zapravo rade udruzeno i na istom cilju, i sve to mozes uz malo truda saznati, imas mnogo podataka, cinjenica, dokumenata, knjiga i svih relevantnih dokaza koje mozes uporediti sa onim sto se desavalo i sada desava u nasoj realnosti i svijetu.
Ne morate vjerovati u postojanje Boga i satane, saznajte cinjenice o onim ljudima i organizacijama koje vladaju svijetom i uticu na vas zivot. Saznajte cinjenice i dopustite da vas te cinjenice vode ka spoznavanju istine !
Ja sam nekada razmisljao slicno vama i tako se ponasao, prihvatao stvari kao i svaki drugi obican, savremeni covjek.
Konzumirao "uobicajenu", tehnoloski obradjenu hranu i pica, svakodnevno kafa i cigarete, povremeno alkohol i sve ostalo "uobicajeno", ali sam bio i aktivan, rekreativno, fudbal, basket, plivanje, skijanje, planinarenje, sto je odrzavalo dobru formu, poticem od genetski zdravih i jakih ljudi, ali vremenom su svi ti otrovi talozeni u organizmu, osjecao sam jedva primjetno da slabim ali sve vise s godinama.
U 45 godini zivota vec ozbiljni stomacni problemi, malaksalost organizma, otezano varenje i praznjenje, pa ubrzo i zacetak raka na debelom crijevu. Ljekari predlazu ovo-ono, terapije ljekovima, pa moguci hirurski zahvat, i pocnem ozbiljno da razmisljam i trazim resenje.
Sticajem okolnosti u jednoj kafani u CG, upoznam covjeka koji mi opise svoju situaciju, da je bio hirurski otvoren, pogledali mu zeludac i crijeva, konstantovali "da mu nema spasa" i poslali kuci da umre medju svojima. On ukucanima saopsti svoje stanje i objasni da mu je zelja da ode sam na planinu Bjelasicu, gdje su imali svoj katun od prije i da ga samo povremeno obidju. Jedno vrijeme nije nista jeo, vec samo pio izvorsku vodu i lagano setao po planini, prepustao se okolnoj ljepoti, ne razmisljajuci mnogo o smrti, da uziva u onom sto je preostalo. Uvece bi legao sa mrakom (nema struje) i ustao sa osvitom, pa u setnju. Vremenom je poceo, usput, brati planinsko bilje i korijenje koje je kao djecak sa planine nekada brao i jeo i to je krenuo jesti i samo to, a u velikim kolicinama bi kasnije pio izvorsku vodu i samo nju. Kada bi ga njegovi obisli odbijao je hranu koju donesu, govoreci da mu treba samo mir, priroda, biljke i voda, i ako je smrsao da se osjeca bolje, zivahnije, i da mu dopuste bez natezanja da nastavi ovako.
Instink mu je tako govorio i svakodnevno je osjecao boljitak, da bi se posle 3 mjeseca vratio kuci u blizini grada, ali je nastavio da pije samo izvorsku vodu, jeo je voce i povrce, orahe, ljesnike, bademe, umjesto bijelog hljeba samo kacamak i kukuruzu, uglavnom ono sto su mu i preci jeli.
Nakon 6 mjeseci je otisao na sistematski pregled i zapanjio ljekare koji su utvrdili da se rak povukao i organi regenerisali.
Tako i sam odlucim da potpuno odbacim cigarete, kafe, akohol, svu hranu i pica koja su tehnoloski obradjena i primjenim jednu prostu i jednostavnu metodu, poucen od jos jednog covjeka a ide ovako:
Cim ustanem ujutro popijem 2 case izvorske vode, pa sacekam 15 min.i obilno doruckujem vocnu salatu, raznog sistno isjeckanog voca pomjesanog sa usitnjenim, orasima, ljesnicima, bademima, suncokretovim ili drugim sjemenjem, nekad dodam i isklijale klice od zitarica, a sve to bez ikakvog dodavanja secera koji sam potpuno odbacio.
Nakon sat vremena od dorucka pijem samo izvorsku vodu, bilo uz rad, neku drugu aktivnost ili u setnji (oko 1-2 lit.vode) i sve do pola sata prije rucka, (rucak sledi 5-6 sati nakon dorucka) koji je sacinjen od vise vrsta sitno sjeckanog povrca, (sa obaveznom vrstom nekog luka, a cesto dodam jos bijeli luk) sve pomjesano s vise vrsta usitnjenih orasastih plodova i sjemenja, a uz to hljeb integralni, razani ili kukuruzni (bijelo brasno i sve slicno tehnoloski obradjeno sam potpuno odbacio), uz jelo se nista ne pije, a sat nakon rucka izvorsku vodu.
Nikakva tecnost se ne pije neposredno prije ili uz jelo, kao ni 1h nakon jela da nebi razblazivala zeludacnu kiselinu i brz proces varenja. Sa druge strane, izvorska voda je jedina u stanju da prolazi kroz organizam ispirajuci ga od otrova, a da ne pokrece bespotrebno rad zeludca, sasvim je zdrava i savrseno opsluzuje organizam i potpuno utoljava zedj.
Od sokova povremeno, samo cjedjene od voca ili povrca (voce i povrce ne mjesati), a mogu dobro doci i kao vecera uz orasaste plodove.
Kvalitetan Med je dobar za zasladjivanje, moze i uz orasate plodove i sjemenje, kao i brusnica, suseno voce i ostalo iz Bozije baste.
Kasnije sam umjesto industrijskog mesa povremeno uzimao uglavnom kvalitetnu Tunjevinu i skusu, kao dodatak uz obilno povrce.
Naravno, cest boravak u prirodi, aktivnost ili rad u prirodi, setnja bez stresa, buke ili bilo kakve usiljenosti u prirodi, obavezni su.
Sve u svemu, bez ikakvih ljekara, medicine, ljekova, "tehnoloskih cuda", tehnoloske hrane i pica, i svih drugih tehnoloskih otrova, potpuno su se izlijecili oboljeli organi, ojacao sav organizam, sve se regenerisalo prirodno, uz prirodnu hranu i pica i aktivnost u prirodi.
Rezultat je nov, kvalitetan zivot, veca snaga i volja, produzena mladost i radost zdravog zivljenja, a kada sam ovo primjenio i na svojoj djeci rezultiralo je da se veoma rijetko razboljevaju, brzo oporavljaju, stabilnije ponasaju, vise raduju, vise su okretniji i jaci u svemu.
Sa promjenom nacina zivota mjenjaju se i razmisljanja, interesovanja, lako odbacuju gluposti i jos lakse prepoznaje dobro, spontano se povezujemo s Bozjim zakonima zivota, shvatamo da smo neraskidivi dio prirodnog sistema, da je Tvorac sve stvorio da bi se razvijali i zivljeli po zakonima nenarusavanja uslova za zivot, postujuci ono sto jesmo i ono sto nam je dato da bi smo bili Ljudi.
U poslednje vrijeme intezivno radim na preseljenju sa cjelom familijom u prirodu, gdje cemo zivljeti i proizvoditi sopstvenu hranu i stalno imati zdravu izvorsku vodu, okruzeni dobrim i vrijednim ljudima, uzajamno se pomagati, druziti i kvalitetno zivljeti, i da smo sto manje ovisni od sistema koji je ocigledno sve vise zlonamjeran i poguban po zdrav zivot, jer odlicno poznajem i grad i velegrad, a posebno izopacenosti i opasnosti po djecu. Sto se vise osposobimo za zivot u prirodi to smo vise svoje gazde, a manje tudji robovi u neprirodnoj sredini.
Ovo sve govorim vjerujuci da ce vam koristiti na dobro, neko je i meni govorio i pomogao da uradim dobro za sebe i svoje, pa ako vam cemu koristi dobro jest...
...na svako dobro i zdravlje i nek Bog pomogne !