Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Allah je rekao Sotoni: Onima koji budu u Mene cvrsto vjerovali, neces moci nauditi. (Kur'an)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To je bilo davno i uobičajeno u to vreme da se komunicira sa duhovima. Prvo nisam verovao da to može ali ispostavilo se da je tačno.Predstavljali su se kao naši umrli. Sa njima smo vodili razgovore noćima i noćima. Postavljali smo im pitanja a oni su nam odgovarali o svemu i svačemu. Kasnije sam saznao da su to demoni a ne naši umrli. Više to ne radim niti imam nekih problema zbog toga ali eto ti događaji mi služe kao neoboriv dokaz. I toliko o tome. Ima detalja ali ne bih o tome više da govorim.
Zanimljivo je da se u svim svetim knjigama - navodnim Božijim objavama, nalazim i negacija samog Boga!? Šta mislite, zbog čega je to rako?
Čim se tamo pominje njegovo postojanje, to je automatski negacija Boga, jer je đavo Božiji neprijatelj br.1 i sve suprotno od onoga što Bog znači. Ako Bog obznanjuje svoju objavu, neshvatljivo je da se u toj objavi javlja i đavo.U islamu Sotona (Iblis) ne negira Boga!
On dobro zna Ko je Jedini Gspodar.
I na vratima Pakla reci ce: Nisam ih ja doveo ovdje, oni su sami to ucinili.
Sto je blizu istini, ili cak cijela istina koju ce izgovoriti ovaj put.
Ne samo da je nelogično nego i materijalno netačno! Čovjek bez zazora kaže da je Toma Akvinski i drugi dokazao da Bog postoji?!
O čemu se onda ovdje može raspravljati. Rekao sam, od te pogrešne premise, proizašli su i svi zaključci kao pogrešni. Mi možemo diskutovati o eventualnom postojanju ili nepostojanju Boga, ali, ako neko eksplicitno tvrdi da je dokazano da Bog postoji, ja bih se zabrinuo za njegovo zdravstveno stanje.
Čim se tamo pominje njegovo postojanje, to je automatski negacija Boga, jer je đavo Božiji neprijatelj br.1 i sve suprotno od onoga što Bog znači. Ako Bog obznanjuje svoju objavu, neshvatljivo je da se u toj objavi javlja i đavo.
razumom se može spoznati Božja opstojnost , a to je već i sv. Pavao napisao u poslanici Rimljanima: "razmišljanjem se otkrivaju nevidljiva Božja svojstva".