Pitanja za ateiste???

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nema potreba ja sam tamo odrastao svake godine su me slali jos kao mali kad sam bio, ali ti vidim nisi bio nigde u prirodi ato si tako i mudar

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
nema potreba ja sam tamo odrastao svake godine su me slali jos kao mali kad sam bio, ali ti vidim nisi bio nigde u prirodi ato si tako i mudar
Eto, sad ti "vidiš" da ja nisam bio nigdje u prirodi. Šta je to tvoje mišljenje ili tvrdnja? Šta god bilo, shvataš li kako si ovim sam sebe demantovao? Džaba što si odrastao na Zlatiboru. Mora da si rastao negdje u dubokoj zavjetrini.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
verovatno, pa jbg sta cu ja ne mog svi da budu mudri kao vi i da znaju sve kao vi, mora neko i da ne zna nista kao ja :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nije sramota ne znati, ali je degutantno mahati tim neznanjem kao zastavom.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nije ni to sramota kad vidim sve ko "zna" ima da masem tom zastavom koliko god budem mogao hahahahahaha

x))) dragi ste mi svi vi ovde svi ste sasavi na svoj nacin dosta me puta i slatko ismejete, volim ja vas sve :)

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
gde na nebu? ispod atmosfere ili iznad ? blize mesecu ili marsu, mozda eventualno veneri, zanima me preciznija lokacija tog mesta

Psst! Otkrit cu ti tajnu lokaciju neba. Nebo je u tvojoj dusi ako ljubis Boga. :dtyste:
Vjera, ufanje (nada) i ljubav nas najcvrsce sjedinjuje s Bogom.
Tijelo umire kad se odvoji od duse, a dusa umire kad se odvoji od Boga.

Jurivaka: Da, da, sigurno bi mislio da je medvjed Bog!

Medvjed? On je opasnost za covjeka, prije bi pomislio da je to Sotona, ali, npr. znamo za sunce, obozavali su ga kao boga.
S ovim se postavlja pitanje da li covjek ima usadjeni osjecaj za dobro i zlo. Ima. I nije veliki problem za covjeka, ako ima zdrav razum, prikloniti se onom sto je dobro za njega. U tom smislu nista neobicno ako stvorenje prepoznaje svoga Stvoritelja po svim znakovima koji Boga tako jasno oslikavaju.

Član
Učlanjen(a)
13.09.2012
Poruka
76
Псалтир Давидов.
Ево како хришћански славимо Бога са Псалама.

Псалам 53, стих 1
1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; проневаљалише се и загрдеше у безакоњу, нема никога добро да твори.

Псалам 14, стих 1
1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; неваљали су, гадна су дела њихова; нема никога да добро твори.

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
Псалтир Давидов.
Ево како хришћански славимо Бога са Псалама.

Псалам 53, стих 1
1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; проневаљалише се и загрдеше у безакоњу, нема никога добро да твори.

Псалам 14, стих 1
1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; неваљали су, гадна су дела њихова; нема никога да добро твори.

И шта би све ово значи? Атеисти су лудаци, зле злочинци!? Леле, ово се зове толеранција! Или верски фанатизам?

Покушај да ми кажеш својим речима шта имаш против атеиста и шта ти се то спречи!

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Super si nasarao tekst ,izgleda kao jelka za novu godinu.Sto se tice uverenja ostavi to filozofima ili malo prouci temu bolje.

Član
Učlanjen(a)
13.09.2012
Poruka
76
И шта би све ово значи? Атеисти су лудаци, зле злочинци!? Леле, ово се зове толеранција! Или верски фанатизам?

Покушај да ми кажеш својим речима шта имаш против атеиста и шта ти се то спречи!

То значи да атеизам је под-производ теизма.

Natrag