Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
nema potreba ja sam tamo odrastao svake godine su me slali jos kao mali kad sam bio, ali ti vidim nisi bio nigde u prirodi ato si tako i mudar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto, sad ti "vidiš" da ja nisam bio nigdje u prirodi. Šta je to tvoje mišljenje ili tvrdnja? Šta god bilo, shvataš li kako si ovim sam sebe demantovao? Džaba što si odrastao na Zlatiboru. Mora da si rastao negdje u dubokoj zavjetrini.nema potreba ja sam tamo odrastao svake godine su me slali jos kao mali kad sam bio, ali ti vidim nisi bio nigde u prirodi ato si tako i mudar
gde na nebu? ispod atmosfere ili iznad ? blize mesecu ili marsu, mozda eventualno veneri, zanima me preciznija lokacija tog mesta
Jurivaka: Da, da, sigurno bi mislio da je medvjed Bog!
Псалтир Давидов.
Ево како хришћански славимо Бога са Псалама.
Псалам 53, стих 1
1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; проневаљалише се и загрдеше у безакоњу, нема никога добро да твори.
Псалам 14, стих 1
1. Рече безумник у срцу свом: Нема Бога; неваљали су, гадна су дела њихова; нема никога да добро твори.
И шта би све ово значи? Атеисти су лудаци, зле злочинци!? Леле, ово се зове толеранција! Или верски фанатизам?
Покушај да ми кажеш својим речима шта имаш против атеиста и шта ти се то спречи!