Pitajte doktora

Član
Učlanjen(a)
24.11.2012
Poruka
1
Imam sestru 32 godine i dijagnozu Kraniosinostoza.Invalid je 100%,srce je dosla oslabilo,svi drugi dan ima epi napad,ponekad i 2-3 puta u toku dana.Puna je sa sekretom sto dodatno otezava disanje.Pa bi hteo da pitam sada da li ona sme da putuje avionom,jer sam cuo da je vazduh gore dosta redji i da nema dovoljno vlaznosti,a i pritisak je jak,pa bi to mozda bio rizik.
Hvala puno na dogovorima,svaki odgovor bi mi puno znacio,jos jednom hvala.
 
Član
Učlanjen(a)
26.11.2012
Poruka
1
Pozrav! Ja u poslednjih nekoliko dana prilikom disanja, ili nekom pokretu osecam manje bolove u grudnom kosu. Malo sam se zabrinula, pa me zanima ima li razloga? Inace, bila sam pusac manje od godinu dana, skoro sam prestala. A takodje, i grudi me bole jer uskoro treba da dobijem, pa me zanima moze li i sa tim da ima veze. Hvala unapred.
 
Član
Učlanjen(a)
29.11.2010
Poruka
21
Misljenja sam da sam let ne bi bio problem, ali svakako trenutno opste stanje je jako zabrinjavajuce, tako da bi trebalo da se konsultujete sa njenim ordinirajucim lekarom, jer on svakako ima bolji uvid u njeno stanje... Pozdrav!
 
Član
Učlanjen(a)
29.11.2010
Poruka
21
morate mi preciznije opisati tip bola, tacnu lokalizaciju, trajanje, da pokusamo da dodjemo do neceg preciznijeg, diferencijalno jako puno stvari moze dati tu simptomatologiju,naravno, bez klinckog pregleda tesko je nesto detaljnije reci... Pozdrav!
 
Učlanjen(a)
01.12.2012
Poruka
1
Nadutost oko ociju

Imam problem vec 2 meseca. Oci su mi otecene svakog jutra kada se probudim i taj otok ne spada u toku dana. Nije u pitanju klasicna nadutost posle spavanja,jer ponekad gotovo ne mogu da otvorim oci. Kako to mogu da sprecim i kome mogu da se obratim za problem.
Hvala unapred. :)
 
Član
Učlanjen(a)
10.01.2012
Poruka
6
Doktore,obraćam vam se,pa ne znam po koji put tačno,ali i ovaj put se nadam da ću dobiti vaš precizan odgovor.Imam problem sa stomakom,boli me,odnosno boli me u raznim delovima stomaka,u poslednje vreme najčešći bol osećam ispod rebara,prvo ispod jednog pa mi se bol prenese ispod drugog rebra,zatim u preponama,pa onda u dnu leđa i tako dalje...U suštini bol mi se premešta duž celog stomaka do ispod rebara i isto tako na leđima.Bila sam kod svog lekara zbog razmisljanja da bi moglo biti slepo crevo u pitanju zbog bola u levoj preponi,međutim to nije.Molim vas za vaše stručno mišljenje.
 
Član
Učlanjen(a)
10.01.2012
Poruka
6
Takođe bih htela da dodam na prethodni post da imam problem sa razdražljivošću,često mi se plače,hvata me panika.Jednostavno osećam da mi nešto nije u redu sa psihičkim stanjem.I pored svih ostalih problema i to mi nije u redu.
Veliki pozdrav
 
Član
Učlanjen(a)
02.12.2012
Poruka
1
Već nedelju dana me pecka struja na sve strane, po desetak puta na dan. Mogu da razumem kad me pecne kompjuter, brava na kolima... Ali metalna vrata koja nemaju nikakvog dodira sa strujom, voda sa česme i sl......i to samo mene, isti prostor koristi više ljudi, samo ja imam problem. Pomagajte, sve je češće i snažnije.... :(
Hvala unapred.....
 
Natrag
Top