pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ndp, nisam probao to od šljiva sa orasima, a kakav sam probirač verovatno bih teška srca probao. :mrgreen: Mada ne sumnjam da je odlično. :)

Ceco, pa ja mislio ti znaš i to, uzdao sam se u tebe. Šta kaže Nensi, jel ume ona? :D :D Ajde Nensi, spasi nas. :D

Nensi zna samo da pojede sve sto se pred nju stavi..tako da...
girlpardon.gif

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ceco, ja neću da tražim dalje, znam da ćeš ti to naučiti. :mrgreen: Evo, i recept ti stiže od Wizarda. :D

Ndp, sramota me što sam morao da guglam da nađem šta je to tikvenik. sorry

Cecoooooo, sad mi se jede to slatko, ajde uči malo brže, bre! :lol:

Edit: Nensi, ja sam te profilisao odavno i znam da si odlična domaćica, tu nema greške, nemoj sad da se praviš da ne znaš. :blum3:

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Edit: Nensi, ja sam te profilisao odavno i znam da si odlična domaćica, tu nema greške, nemoj sad da se praviš da ne znaš. :blum3:

Ne znam ja nista....:beee:...taman posla da spremim slatko od sljiva sa orasima...Pa ko bi vas tek onda smirio...
smajli.gif
..Morala bih da vas jurim po sljivicima i livadama...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobro de..evo ucim..pravim..mesam..stavim..ne moze brze od ovoga...hahahaha
Daj Wiz taj recept..nesto opasno slatko mi se jede..a izgleda jos ima kome se jede bas..bas..:)
Nency..ne prilazi dok ne zavrsim..inace ode mast..msm slatko u propast pojesces mi sve..:)
Mora da mislimo na zimu..ide ..a ona duga i hladna..:) eee mozda nam deda Mraz donese ako budemo dobre bas slatko od sumskih jagoda..daaaa ja se uzdam u njega..:)
onda sam ga tek ugasila nacisto..:(

Ne znam ja nista....:beee:...taman posla da spremim slatko od sljiva sa orasima...Pa ko bi vas tek onda smirio...
smajli.gif

hahahaha blesooo postavi zamke..prepreke..prepone..i td..itd..zamke za vukove..lisice..:)

Bre Tito, samo još i muzičku želju da kažeš .... :D

Hajde odsviraj to ponovo Dzo..:) znam da umes ...samo ako hoces..:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Bre Tito, samo još i muzičku želju da kažeš .... :D

Za svaki slučaj (da mi ne uvale nekog Šaku Polumentola), za muziku sam se pobrinuo sam. :lol:

smajli.gif

Nensi, ma ti si dobra duša, nisi okrutna kao ova... vlasnica teme... :blum3: :lol:

Aaa, da se ispravim, moja Cecilija se ipak dala u spremanje slatkog, stvarno nas sve voli. :D Što bi rekli Buksovci: Komplimenti, komplimenti! :mrgreen:

Natrag