pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
A leti sumske jagode, ove godine sam skratio stado i bile su pune livade, klinci ko blesavi....prstalo je na sve strane.....Da, od nje, ne mozes ponekad sa njima, ali sta je zivot bez njih ........
Pa jes..kad ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi..i svima lepo..:)
Stado..ovaca?
Jes sumske jagode..i miris i ukus..da izludis..:)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Upadam "s neba", nisam čitao šta ste pisali, ali kad su pomenute šumske jagode da kažem da mi je omiljeno slatko (i jedino koje volim), slatko od šumskih jagoda, po mogućstvu po manastirskom receptu. Pa ako me neka devojka voli, mogla bi to da mi napravi. :blum3: :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Upadam "s neba", nisam čitao šta ste pisali, ali kad su pomenute šumske jagode da kažem da mi je omiljeno slatko (i jedino koje volim), slatko od šumskih jagoda, po mogućstvu po manastirskom receptu. Pa ako me neka devojka voli, mogla bi to da mi napravi. :blum3: :mrgreen:
Tito, nabaci joj i slatko od sljiva..

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Volim i ja sumske jagode i slatko od njih...a najvise volim kad ih neko drugi napravi..:)
tako da...sorry Tito..moracemo zajedno da cekamo da nam neko to slatko i smucka..:)
Mozda i neki muskarac zna taj tajni recepat..:)

Tito, nabaci joj i slatko od sljiva..

Ihh bre ndp..ti bi da se ogrebes za slatko od sljiva a ne smes da pitas..:)
onda ces cekati..cekati..sljive prosle..odavnooo

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ndp, nisam probao to od šljiva sa orasima, a kakav sam probirač verovatno bih teška srca probao. :mrgreen: Mada ne sumnjam da je odlično. :)

Ceco, pa ja mislio ti znaš i to, uzdao sam se u tebe. Šta kaže Nensi, jel ume ona? :D :D Ajde Nensi, spasi nas. :D

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Imate sreće. Recept vam je u mom podrumu na stalažama. Samo odite i odaberite. Ionako sam se pitao šta ću sa tolikim slatkom a keva navalila ko mutava Bože me prosti ....
Ko da ide u mracan podrum..nego ti to lepo posalji postom..i eto..podelicemo..:) da se mama ne sekira da ce joj slatko propasti..
nema sanse nesto da propadne..pored nas tolikih hahahaha

Ndp, nisam probao to od šljiva sa orasima, a kakav sam probirač verovatno bih teška srca probao. :mrgreen: Mada ne sumnjam da je odlično. :)

Ceco, pa ja mislio ti znaš i to, uzdao sam se u tebe. Šta kaže Nensi, jel ume ona? :D :D Ajde Nensi, spasi nas. :D
Mrka kapa..koliko znam..ne zna..ako ne nauci u medjuvremenu..ni tu nisi nasao crkvu gde ces da se pomolis hahahah
trazi dalje..mozda neka domacica sa foruma zna da spremi..bas ono..prste da polizes..:)

Natrag