pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Ceco pa ti potices iz Makedonije, znaci zato si tako komunikativna i vesela osoba:)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Paa Blokus..sta reci..:dntknw:
Taka sam svud po telu...:blum3:
Makedonci inace vaze za veseo narod..dobrocudan..tako da eto i ja povukoh na njih..:D
Hvala za pesmicu inace je ta moja omiljena..:dance2:

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Necu da zaboravim nego pojasni..:)
Sta je pisac hteo kasti..tj. pitati..?

To je malo seoce..nekada je bilo vise ljudi sad su ostali samo starci kao sto je to slucaj sa mnogim selima u Srbiji..
Smestaj mogu da ti sredim ..os kod mene na letovanje..:)
Dodji da kosimo livadu..ti kosi a ja cu vodu da nosim..Moze?
Nazalost, i kod nas u Zapadnoj Srbiji malo ljudi, nocu deluje sablasno, oko mene dva sela, a nigde svetla, covek se navikne. Hvala za poziv, zapamticu, samo imam i ja tri livada za kosenje, a o vocnjacima da ne pricam......

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Onda da se dogovorimo ti pomozi meni da pokosim ..ja cu tebi vocke da oberes..posteno..:)
Jel sljivak..:)

Rekla..nisi cuo..:)

Ima stari, ali i novi, upravo sam pre dve nedelje dopunio sa novim sadnicama cacanske rodne, ali i malo lesnika, oraha, viljamovke, jabuka, i za klince raznih vockica. Kad je kosidba, najavi, to se ne propusta, sta ima lepse nego kada zenska ruka ubere vocku sa grane....tako je sve i pocelo...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Lepo ndp ..bas lep vocnjak..svega po malo..
uff kad se setim kako smo sljive jeli i razbijali se od kupina ..malina..
klinci nemaju pojma kako izgleda ubrati vockicu i odmah je strpati u usta...
iskreno ...nigde lepseg i prirodnijeg kraja od te divljine gde je i Bog rekao laku noc..
Steta sto zbog obaveza ne mogu cesce da odem..a tamo sam nekad provodila cele letnje raspuste...sorry
Jel ti to aludiras na Evu..paa jes vala...tako je sve i pocelo..:)

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Lepo ndp ..bas lep vocnjak..svega po malo..
uff kad se setim kako smo sljive jeli i razbijali se od kupina ..malina..
klinci nemaju pojma kako izgleda ubrati vockicu i odmah je strpati u usta...
iskreno ...nigde lepseg i prirodnijeg kraja od te divljine gde je i Bog rekao laku noc..
Steta sto zbog obaveza ne mogu cesce da odem..a tamo sam nekad provodila cele letnje raspuste...sorry
Jel ti to aludiras na Evu..paa jes vala...tako je sve i pocelo..:)

A leti sumske jagode, ove godine sam skratio stado i bile su pune livade, klinci ko blesavi....prstalo je na sve strane.....Da, od nje, ne mozes ponekad sa njima, ali sta je zivot bez njih ........

Natrag