pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
jeste...jeste...ali rekla sam ti da ne kazes nikome..i da sam bas toliko vislja od jednog metra...ali pssst to je tajna....;)

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Mnogo ti znas ..... 69 joj je omiljeni broj zubarske stolice :yea:

Nego Ceci, jos malo pa ce da stignu kapljice .... Malopre sam bio u nabavci ;)
zeljno iscekujem...mada vise nemam iste simptome...sta mislis da mene to nije proslo slucajno ...onako samo od sebe ?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
hahahah samo ti meni uteraj dobro...nema mnogo zla za isterati..

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cecilija da li ti,sada vec kao iskusna forumasica ,imas neke preporuke za najvrh pile foruma ?yes3

Zanima me svaka sugestija i kritika ukoliko je ima ,i zasto ? :yea:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nema tu mnogo filozofije...samo treba biti to sto jesi...opusten i cool u svakoj situaciji...ne padati u vatru za sve i svasta vec se iz svega izvuci elegantno i sa stilom...nekad ti dvosmisleni komentari stvarno ostave sve bez texta...jer ne znaju da li je to stvarno ili je samo mala sala...ja rezonujem tako..bolje se zabaviti nego nervirati za sve i svasta..velika istina je to da ne moze svi da te vole ali mogu bar da te postuju iako se ne slazu sa tobom..i sa tvojim misljenjem o bilo cemu..ako znas da izneses ono sto si zamislio..ala udavih....:dntknw:

znam da me uopste niste ovo pitali :blum3: ali to je poenta...pricati sta ti mislis da treba...a ne ono sto bi drugi hteli da cuju...yes3

Natrag