pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Da li ti je vaznije da budes bogata i slavna ili da imas bogatstva u sebi i slave onoliko koliko je tvoja porodica?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Da li ti je vaznije da budes bogata i slavna ili da imas bogatstva u sebi i slave onoliko koliko je tvoja porodica?
nisam te bas najbolje skontala...na kraju krajeva ja sam plavisa...mozda mi treba malo vremena da skontam..niti sam bogata niti sam slavna...a sve sto imam je dusa i srce za ono sto volim...i zato to volim najvise na svetu..do koske..

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
nisam te bas najbolje skontala...na kraju krajeva ja sam plavisa...mozda mi treba malo vremena da skontam..niti sam bogata niti sam slavna...a sve sto imam je dusa i srce za ono sto volim...i zato to volim najvise na svetu..do koske..

Da pojasnim:

Da li ti je bitnije da budes bogata i slavna

nasuprot

Da budes bogata koliko bogatstva imas u sebi i slavna toliko koliko si majka i zena u svojoj porodici?

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
da li je ovo za tebe nezaboravno i najlepše veče na ovom forumu ?
2funny.gif

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
da li je ovo za tebe nezaboravno i najlepše veče na ovom forumu ?
2funny.gif

znas kako...zabavila sam se i smejala kao sto nisam odavno..bilo je ...vise nego dobro vece ..hvala ti na svemu bio si dobar domacin..iako si ovo uradio na svoju ruku i bez mog pristanka ispalo je ...vise nego dobro...jos jednom hvala na predivnoj veceri..na ovom forumu..i svim mojim drugarima koji su se sa mnom zabavili i ucinili ovo vece fantasticnim..veliki pozdrav od srca...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Cecilija ...... Koliko su ti hitno potrebne kapljice za ... hm .... eh ... ozdrav ... ljenje ....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ne zuri...ne zuri...ima hitnijih slucajeva od mene...mene ostavi za kraj...the best for lest...ali onda trazim punu paznju...samo mene da lecis...kapljicama...:roll:

Natrag