pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Dobri su bili andjo..sve samo muzika i smeh...moram da ih pohvalim..mnogooo su bili fini...radujem se sto si dosla ..imacemo mi nasih...pentranja...nasih momenata verovatno...sad malko vise...;)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Italijansku kuhinju obozavam..lazanje..spagete a ...pica...mmm pica mi je omiljena klopa...nije bitno kakva i sa kojim dodacima ..dok je vruca i sa dosta kackavalja koji se preko nje isteze i topi ..uh kud si spomenuo eto sad mi se jede.. :roll: .u testu i testeninama uzivam maximalno...

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Kakva vina volis? Od crnih vise portugalska ili italijanska [recimo] ? Ili volis bela [recimo, francuska bela] ? Ili uopste ne volis vina :dntknw: ?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Za moju drugarku Ceciliju, forumsku spremacicu vrhunske pice .Ona kad je spremi ,svima tece voda na usta .:dance2:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Uglavnom pijem crna vina...onako srednje rashladjena..volim da popijem i italijansko i nase..domace....Jednu velikuuuuu casu pred spavanje ali onako polako i sa merakom..uzivam u svakom gutljaju dok mi klizi niz grlo...Bela vina retko kad pijem..ako ponekad i popijem uglavnom je to pola-pola sto bi rekli spricer..hladan kao zmija...:)

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Uglavnom pijem crna vina...onako srednje rashladjena..volim da popijem i italijansko i nase..domace....Jednu velikuuuuu casu pred spavanje ali onako polako i sa merakom..uzivam u svakom gutljaju dok mi klizi niz grlo...Bela vina retko kad pijem..ako ponekad i popijem uglavnom je to pola-pola sto bi rekli spricer..hladan kao zmija...:)

Pretpostavio sam. Recicu ti zasto.

Rekla si da uzivas u testeninama. Zato je logicno da pijes crno vino [italijansko ili portugalsko] ali ni suvo ni resko, onako pitko [da klizi] i normalna ogranicenja casa do dve uz veceru.

Iskren da budem, svidja mi se tvoj stil. :)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Hvala prijatelju na tome...ali jos su nas kao decu ucili na crno vino..slave..rodjendani..ispracaji...a onda i svadbe i bilo koje veselje...nije moglo da prodje bez crnog vina..jednom davno sam se tako olesila sa sirom..da tri dana nisam znala gde se nalazim...ona bas zna da prevari..sladunjavo i nemas pojma koliko popijes...za siru nasi stari kazu ,,samo ti idi sticicu te ja....,,;)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cecika kako si resila da stavis taj cvetak zanovetak bas na to mesto i zar se ne plasis ,moze se desiti da ga stisnes toliko jako i od njega napravis fleku ,tim svojim vrelim butkicama ?

SmajliandjeokojisebrinezaCecilijincvetic. yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Svidja ti se avatar...svidja ti se moj cvetic? I meni se dopada bas onako..lici na mene...necu ga stisnuti previse jako..vidis on je samo onako malo zabijen...ovlaz stavljen ..kao lezerno spusten bas tu ..izmedju butina..lepo zar ne? Bas onako kako me ti opisujes..interesantno..sexy...intrigantno..ni mnogo ni malo nego bas kako treba...;)

Natrag