pitajte člana Cecu69

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Lepo....ovako sam opisana u likovima iz stripova...mislim...lici...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mmmmm ..pa ovako..volim da igram ..uvek se i po ceo dan vrckam po kuci..a sad koju igru...tango volim....tvist...:vorred: a najbolje od svega igram kolce...sva moguca znam..i moravac..i cacak..sopsko.. glamoc..ma sve zivo...nekada sam isla na folklor ..hehehe srbenda ..da ne kazem ljankase...sa sve narodnom nosnjom..:D

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Hej, pa to je persu. Mozda bi mogla da mi pokazes par gifova za kolce. Ja imam dve leve noge za narodnu igru.

Sad te gotivim jos vise :yea: :)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Svidja ti se avatar...svidja ti se moj cvetic? I meni se dopada bas onako..lici na mene...necu ga stisnuti previse jako..vidis on je samo onako malo zabijen...ovlaz stavljen ..kao lezerno spusten bas tu ..izmedju butina..lepo zar ne? Bas onako kako me ti opisujes..interesantno..sexy...intrigantno..ni mnogo ni malo nego bas kako treba...;)

Bas mi se dopada i "lezi" ti ovaj avatar .Bolji je nego svi koje si do sada stavljala a koje sam imala prilike videti za ovo kratko vreme koliko se druzimo na ovom forumu .Sva si mi i nezna i sexy i romanticna i provokativna ,bas sve kako treba ...:air_kiss::air_kiss:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Hej, pa to je persu. Mozda bi mogla da mi pokazes par gifova za kolce. Ja imam dve leve noge za narodnu igru.

Sad te gotivim jos vise :yea: :)
To moze...nema sanse da ne naucis ....dobra sam uciteljica...:) plesa .....mislila sam da to vise nije in :(

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Bas mi se dopada i "lezi" ti ovaj avatar .Bolji je nego svi koje si do sada stavljala a koje sam imala prilike videti za ovo kratko vreme koliko se druzimo na ovom forumu .Sva si mi i nezna i sexy i romanticna i provokativna ,bas sve kako treba ...:air_kiss::air_kiss:

Hvala Andjo..na lepim recima...da ne bude da ti sad kazem samo da bih uzvratila kompliment ali ti vec znas i da ne pricam nista..kakvo misljenje o tebi imam..a i o tvom avataru ..mogu reci samo bas ti dobro stoje krila..na tako lepim ledjima :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Cuti ima i gorih...pazi ovo....

Poslednja izmena od urednika:
Natrag