Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja i ljiki ovako...povedemo i nency i draganu ..eto nas..
Ubitacan nego sta..doduse malo mi i klip koci mora da nije skoro bilo branje ...kukuruza..tek ce..i kamerman se pogubioUbitačan kvartet, elementarna nepogoda za muške hormone.
Ubitacan nego sta..doduse malo mi i klip koci mora da nije skoro bilo branje ...kukuruza..tek ce..i kamerman se pogubio
hahahaha ludooooooo burazeru ludooo ...nasmejao si me ...jopet do koske..Ko te pita za klip? Mislio sam na vas četiri u šumici Košutnjaka i muške koji bale za vama.
hahahaha ludooooooo burazeru ludooo ...nasmejao si me ...jopet do koske..
Zasto jos ne spavam? eeeeeee moj druze..da vidis sta su mi sve ponudile kao piletinu za laku noc..sve bi ti bilo jasno...vidimo se pyc...sutra..odoh ..negde..nem pojma gde..Hvala. Nego pojma nemam šta da te pitam, evo već šest ili sedam puta a možda i više sam u tvojoj temi a nisam te ništa pitao. Odgovori na nešto što bi poželjela da te neko priupita.
EEee kako je bila luda zabava a ti spavas ...moze kafica...i ja je pijem..tako da ..eto pijemo je zajedno..Ja sinoc zaspala:???:
Vidim svasta ste nam isplanirali vas dvoje....:yea:
Nego Ceco hoces kafu?
Ajde evo skuvana...pozuri dok se nije o'ladila...