pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ceco pomagaj...ne pitam nista treba mi pomoc :???:
pritisnula sam nesto na tastaturi i forum mi se smanjio:???:
zalijepila sam oci za monitor da napisem ovaj post...ako ima gresaka oprosti samo mi pomozi kako da uvecam opet???:???:
Snasla sam se...bice nesto od mene :)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evo sad pitanje sad kad vidim...
Dolazis li kad u Bosnu?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Da znas mace moje crno i plavo da nisam nikad bila u Bosni..sramota me da kazem..ali eto...bruka..bruka...da nisam nikad obisla Bosnu..Sarajevo..Bas carsiju...:( ma nista videla nisam...sem na slikama i tv-u ..bruka..od mene nikad svetski putnik nece biti...:vorred:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Da znas mace moje crno i plavo da nisam nikad bila u Bosni..sramota me da kazem..ali eto...bruka..bruka...da nisam nikad obisla Bosnu..Sarajevo..Bas carsiju...:( ma nista videla nisam...sem na slikama i tv-u ..bruka..od mene nikad svetski putnik nece biti...:vorred:

Ajde ako ti je za utjehu od cijele bivse Juge ja sam samo bila par puta u Bg i par puta u Crnoj Gori...Sramim se i ja ponekad:vorred:...nisi puno prospustila posto nisi bila,samo Cecilija cevape...joooooooooj...ako nekad dodjes u Sarajevo a ne pojedes cevape na carsiji racunaj da nisi ni bila...a ja sam evo voljna postom da ti posaljem:yea:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ti si moje :heart: slatkisu moj mili...sad kad si rekla cevapi...ma momentalno mi je krenula voda na usta...
Ako bude srece i zdravlja pa da se prosetamo malko ..ja tamo ti ovamo...to bi bilo extra...:dance2:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ja dolazim u Bg da zivim tamo akobogda za mjesec-dva;)
Ti mene vodis u Mek onda idemo u Sarajevo ja tebe vodim na burek i cevape...ima da navaljamo 100 kila:vorred:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
DA se ti to nisi zaljubiska, nesto si se povukla sa komentarima?

Gde se povukla ? Ceo dan se dosadjujem i vitlam po forumu kao sa lanca pustena :) nema ni nekih tema gde bih komentarisala a da vec tamo nisam bila...:)

Ja dolazim u Bg da zivim tamo akobogda za mjesec-dva;)
Ti mene vodis u Mek onda idemo u Sarajevo ja tebe vodim na burek i cevape...ima da navaljamo 100 kila:vorred:

Znas ...bice to lepo..a posle te vodim da trcimo u Kosutnjak i da skidamo kilazu...ako pitamo igoratehna kako je nabacio one trbusnjake a on nam tajnu oda..imacemo i nas dve iste takve...(ali malo sutra)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ti mene vodis u Mek

Nemoj u Srbiji jesti Mek, imaju oni bolje hrane. Ili, probaj jednom da ti se zgadi.

Znas ...bice to lepo..a posle te vodim da trcimo u Kosutnjak i da skidamo kilazu...ako pitamo igoratehna kako je nabacio one trbusnjake a on nam tajnu oda..imacemo i nas dve iste takve...(ali malo sutra)

Ne treba Ceco, bolje da ljulja nego da žulja, kome još smeta seksi ženski stomačić.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pa imas pravo pyc ..vodim je kod mene na rucak...na slatkise i torte...sto bi isle bilo gde ...a posle ..posle moze negde u setnju...da prosetamo sexy stomacice...:)

Natrag