pitajte člana Cecu69

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
PYC to je iz razloga sto Cecilija i ja hortikulturu dovodimo do nivoa apstraktne nauke ,sto je jako bitno za odrzavanje cvetaka zanovetaka .yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Samo vi zezajte moj cvetak...moracu da promenim avatar..mnogo me neozbiljno shvatate...;) ja sam ozbiljna zena...:what: :haha:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
PYC to je iz razloga sto Cecilija i ja hortikulturu dovodimo do nivoa apstraktne nauke ,sto je jako bitno za odrzavanje cvetaka zanovetaka .yes3

Bože mili ženskih filozofa. Čuj, apstraktna nauka. Samo se vi bavite apstrakcijama pa će vas zaobič ono "konkretno".:lol::lol::lol:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ma nece ,sitni detalji u nauci su nadasve bitni pa listove dovodimo do savrsenstva kako bi uticali na konkretnost zaprasivanja .:roll:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ma nece ,sitni detalji u nauci su nadasve bitni pa listove dovodimo do savrsenstva kako bi uticali na konkretnost zaprasivanja .:roll:

Radite vi sa tim vašim cvijećem šta god hoćete al sve su prilike da ti tučci neće vidjet prašnika budete li previše filozofirale.:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
A ja vec imam konkretno..tako da...:dntknw: PYC definitivno moras naci hobi...da gajis cvece..zalivas ga i milujes svaki dan...:roll:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
A ja vec imam konkretno..tako da...:dntknw: PYC definitivno moras naci hobi...da gajis cvece..zalivas ga i milujes svaki dan...:roll:

He,he, pa to i radim. Doduše u ovim godinama ne svaki dan ali dvatriput sedmično posvetim pažnju. Mada razmišljam da nabavim kaktus, njega treba zaljevat jednom u dva mjeseca.

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
I ja imam konkretno ,svaki dan cvece zalivam ujutru i uvece da mi basta bude raskosna .yes3

Natrag