Pesme koje vas nerviraju

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
Tek sad sam video, a pratim temu. Odmah sam provalio ko bi to mogao da bude s obzirom da je sarađivala sa Markom Nastićem

[YOUTUBE]-2x60iZrP0U[/YOUTUBE]

kako carski zvuči
5khe2b.gif

Kao što rekoh, do neba zahvalan.

Ovo kad vidim, tri dana nesreće:
[YOUTUBE]PlciDtxDFtY&feature=PlayList&p=682DFF208342DBB4&playnext=1&playnext_from=PL&index=8[/YOUTUBE]

O ovome da ne pričam:
[YOUTUBE]SixLaRCa3-o[/YOUTUBE]
Samo mi nije jasno zašto se toliko krivi da bi mu se videla ta brljotina od tetovaže, kao da sem mu je ja radio posle gajbe piva. Još izigrava nekakvog makroa ili šta li već...

A i ova "pesma", kao da su je pisali u Lazi.
[YOUTUBE]Gh7T74p_rBU&feature=related[/YOUTUBE]

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
Ovu "stvarčinu" su čuli naši denseri početkom 90-ih. A dalje, pa, znamo i sami šta se desilo. Zbog toga treba da gore.
[YOUTUBE]aFd5Cci_pE4[/YOUTUBE]

Idemo dalje kroz korov:
[YOUTUBE]96jFtzVa80A[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Lcy7g05AbC0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]CUvg7Empjfg&feature=related[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5P0_v__IOrE&feature=related[/YOUTUBE]

Bilo je još mnogo imena, a nisi nigde mogao/la pobeći od njih. Eventualno se prijaviti za misiju u svemiru, pa kad stignete gore - razbijete radio ili tako nešto. Najjače je bilo to što je normalan čovek bio svestan koliko je to debilno, ali je u isto vreme bilo toliko zarazno + besomučno "vrćeno" na svim stanicama tih godina, da je i najtvrđi orah mogao sebe ponekad da ulovi kako pevuši "to". Jednostavno nisi mogao da otvoriš frižider ili da zaviriš u saksiju, a da odatle ne iskoči neko od njih sa svojim jedinim hitom. Poneki retki srećnici su imali i po cela 3 "hita" i trajali su i po 2-3 godine.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Od ovoga mi je toliko bilo zlo, da sam se zaklela da film nikada neću pogledati, i nisam, do dana današnjeg. Gomila mojih drugarica je bila "zaljubljena" u ono "nedovršeno" stvorenje zvano Tom Cruise. Ona što se sad predstavlja kao "Jellena", a bila mi je školska drugarica, otišla je najdalje u tome. Pisala je dnevnik posvećen istom tom nesrećniku, i pričala kako će "kad poraste" da ode u Ameriku i da se uda za njega.
Bolje da se ne podsećam, opet mi je muka. Ali stvar je stvarno bljak! wacko2

[YOUTUBE]NEOem7U2LPE[/YOUTUBE]

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
Od ovoga mi je toliko bilo zlo, da sam se zaklela da film nikada neću pogledati, i nisam, do dana današnjeg. Gomila mojih drugarica je bila "zaljubljena" u ono "nedovršeno" stvorenje zvano Tom Cruise. Ona što se sad predstavlja kao "Jellena", a bila mi je školska drugarica, otišla je najdalje u tome. Pisala je dnevnik posvećen istom tom nesrećniku, i pričala kako će "kad poraste" da ode u Ameriku i da se uda za njega.

Inače, ova pesma je izvukla film od totalne propasti, prodaja soudtracka je pokrila gubitak u bioskopima. Ako mu je pesma najsvetlija tačka, zamisli kakav je onda sam filmsmile3. A Toma, nisam čuo mnogo toliko mutavih ljudi kada daju intervju ili tako nešto + metar i želja da poraste, baš je "nedovršen":).

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
To joj je neki cover album? Rešila je da napravi omaž muzičarima koji su izvršili uticaj na izgrađivanje njenog muzičkog stila i ukusa? Veoma hrabra žena, moram priznati. Kakav Teheran.

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
[YOUTUBE]aiv_9SGJl_E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]_IUO3XoD9cY[/YOUTUBE]

Kako ovo žene mogu da vole, nemam pojma... Meni je bez ukusa, mirisa, šarma, bilo čega što bi moglo da mi ostane "u ušima"... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
29.12.2009
Poruka
144
[YOUTUBE]aiv_9SGJl_E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]_IUO3XoD9cY[/YOUTUBE]

Kako ovo žene mogu da vole, nemam pojma... Meni je bez ukusa, mirisa, šarma, bilo čega što bi moglo da mi ostane "u ušima"... :dntknw:

Moram priznati da je "srcelomac" Sergej trebao da bude moj sledeći predlog za "ne voljenje", ali izgleda da sam preduhitren. Jedno vreme sam živeo u stanu sa jednom cimerkom koja je bukvalno ronila krokodilske suze svaki put kad čuje Sergeja. Mislio sam da joj možda neka pesma evocira uspomenu na neki događaj ili osobu, ali nije bilo to u pitanju. Zaključio sam da ona jednostavno nije nikada bila u prilici da čuje ništa što zaista ima strasti u sebi, ona nikad nije zavirila dalje od Pinka, RTS-a i Košave i taj "mladić snenih očiju" je njoj vrhunac. Još je ispadalo kako ja ne razumem "osećajnost" jer slušam "one moje drekavce što drndaju gitare na struju". Najbolje je bilo kad su joj dolazile drugarice, pa su njih 3-4 tako sedele zakucane, ne progovarajući ni reči zato što su slušale njegov "nežan i topao" glas, uz zapažanja tipa "ovo je čista umetnost". Nisam znao kako da im objasnim da je to metiljavo, šuplje, prazno, dosadno, banalno, da je tekst plitak, da on ne peva ustvari nego pevuši, da muzike ne bi ni bilo da ima 2 tona manje, da ne mora neko da zvuči kao podgrejan leš da bi to bila "osećajna" pesma, da to, zaboga, nema nikakve veze sa umetnošću,... Nisam uspeo... Zato ću sebe sada da kaznim, a i povući ću sve vas zajedno sa mnomsmile3

[YOUTUBE]keYejehNPUo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]C6JKeiL_ang&feature=related[/YOUTUBE]

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
To joj je neki cover album? Rešila je da napravi omaž muzičarima koji su izvršili uticaj na izgrađivanje njenog muzičkog stila i ukusa? Veoma hrabra žena, moram priznati. Kakav Teheran.

J.... ti ovaj internet kada ne mogu da nađem podatke o Indirinom albumu...Pocrnela burma (2002), čisto da vidim ko je najzaslužniji za idejni projekat. Još jedna stvar sa istog albuma

[YOUTUBE]f9_UGiotohI[/YOUTUBE]

:???:

Sećam se tog vremena. Sestrina najbolja drugarica je bila u sličnoj priči. Redovno su se kupovali Ćao, Bravo i ne znam šta beše još, jer je stalno nešto o "nesrećniku" pisalo. Jesam tad baš bio klinac ali sam iz tog vremena upamtio jednu pesmu koju i dan-danas mrzim, Black - Wonderful Life. Pesma ko pesma realno i nije baš toliko loša, nije ljigava definitivno, ali mi je nekako strana ne prirasta mi srcu...a melodija mi je već na prvo slušanje baš bila odbojna...sestra baš volela pesmu, a spot se vrteo i vrteo wacko2

[YOUTUBE]p7NEBapCk8U&feature=related[/YOUTUBE]

Natrag