[YOUTUBE]aiv_9SGJl_E[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]_IUO3XoD9cY[/YOUTUBE]
Kako ovo žene mogu da vole, nemam pojma... Meni je bez ukusa, mirisa, šarma, bilo čega što bi moglo da mi ostane "u ušima"... :dntknw:
Moram priznati da je "srcelomac" Sergej trebao da bude moj sledeći predlog za "ne voljenje", ali izgleda da sam preduhitren. Jedno vreme sam živeo u stanu sa jednom cimerkom koja je bukvalno ronila krokodilske suze svaki put kad čuje Sergeja. Mislio sam da joj možda neka pesma evocira uspomenu na neki događaj ili osobu, ali nije bilo to u pitanju. Zaključio sam da ona jednostavno nije nikada bila u prilici da čuje ništa što zaista ima strasti u sebi, ona nikad nije zavirila dalje od Pinka, RTS-a i Košave i taj "mladić snenih očiju" je njoj vrhunac. Još je ispadalo kako ja ne razumem "osećajnost" jer slušam "one moje drekavce što drndaju gitare na struju". Najbolje je bilo kad su joj dolazile drugarice, pa su njih 3-4 tako sedele zakucane, ne progovarajući ni reči zato što su slušale njegov "nežan i topao" glas, uz zapažanja tipa "ovo je čista umetnost". Nisam znao kako da im objasnim da je to metiljavo, šuplje, prazno, dosadno, banalno, da je tekst plitak, da on ne peva ustvari nego pevuši, da muzike ne bi ni bilo da ima 2 tona manje, da ne mora neko da zvuči kao podgrejan leš da bi to bila "osećajna" pesma, da to, zaboga, nema nikakve veze sa umetnošću,... Nisam uspeo... Zato ću sebe sada da kaznim, a i povući ću sve vas zajedno sa mnomsmile3
[YOUTUBE]keYejehNPUo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]C6JKeiL_ang&feature=related[/YOUTUBE]