Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Ti imaš žig zvjeri
Djela vaša pokaza da vi imate žig.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ti imaš žig zvjeri
Djela naša pokazuju što pokazuju , ja neću reći vaša djela pokazuju , jer ja to nemam pravo da kažem , i neželim da uvredim Marka i druge Kršćane Adventiste . Ja velim djela tvoja pokazuju žig zvjeri.Djela vaša pokaza da vi imate žig.
Djela naša pokazuju što pokazuju , ja neću reći vaša djela pokazuju , jer ja to nemam pravo da kažem , i neželim da uvredim Marka i druge Kršćane Adventiste . Ja velim djela tvoja pokazuju žig zvjeri.
Ja velim djela tvoja pokazuju žig zvjeri.
Ja bi zeleo da pohvalim bracu i sestre Jehovine svedoke iz Hrvatske koji mnogo vise i bolje rade nego mi u Srbiji i takodje daju bolje rezultate u sluzbi propovedanja po Isusovom prorocanstvu.
Matej 24:14 I propovediće se ovo jevanđelje o carstvu po svemu svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak.
Neka se slavi Jehova Bog po celome svetu, alelujah
Ja bi zeleo da pohvalim bracu i sestre Jehovine svedoke iz Hrvatske koji mnogo vise i bolje rade nego mi u Srbiji i takodje daju bolje rezultate u sluzbi propovedanja po Isusovom prorocanstvu.
Matej 24:14 I propovediće se ovo jevanđelje o carstvu po svemu svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak.
Neka se slavi Jehova Bog po celome svetu, alelujah
Pa adventisti imaju isto propov. po cijelom svijetu, ništa manje od vas.
Kako samo hvale sami sebe - "Hvala ti Boze sto ja nijesam kao drugi ljudi"
Naravno nismo mi hvalisavi fariseji da trubimo pred sobom kao vi, prrrr..To nije hvala nego odg. Zaokretu.
A vi se i nemate čim hvaliti, jad, bijeda, nazadnost, nemoralnost.
Naravno nismo mi hvalisav
fariseji da trubimo pred sobom kao vi, prrrr.