Pečat Božji ili pečat sotonin

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
A vi se i nemate čim hvaliti, jad, bijeda, nazadnost, nemoralnost.
A tise imaš čime falit , sa svojom nemoralnošću

Naravno nismo mi hvalisavi fariseji da trubimo pred sobom kao vi, prrrr.. :bfghb:
Mire znašli daje Tripo učitelj ?

Dođe Tripo učitelj u školu , i pita učenike :
Tko misli da je glup neka stane na noge!
Ustane samo Ivica.
Ivice, zašto ti misliš da si glup?
Ne mislim ja da sam glup, nego mi je žao što vi stojite sami.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A tise imaš čime falit , sa svojom nemoralnošću

Mire znašli daje Tripo učitelj ?

Dođe Tripo učitelj u školu , i pita učenike :
Tko misli da je glup neka stane na noge!
Ustane samo Ivica.
Ivice, zašto ti misliš da si glup?
Ne mislim ja da sam glup, nego mi je žao što vi stojite sami.

Antoinija, sestro, nemoj tako. Iako je već pomenuti prema nama takav, ne treba mu davati mogućnosti da kmeči kako je "takav vaš duh" i da ovim samo pojačava svoj ego, tvrdeći da mi njega progonimo jer je on "u pravu".

Inače, pitanje morala pojedinaca i ostalih u "ostatku" Ellen Gould White veoma upitno. Njima je važno da se ne uprljaju jedući "nečistu hranu", pijući "nečisto piće", ali prljanje lošim mislima i ogovaranjima drugih da bi se dokazalo kako su oni ispravni, da ne govorim o gramizovosti i tome slično, to nije prljanje i nije nemoralno.

Ps. Znaš li da je među takozvanim "Bible Christans" u SAD sve do dvadesetih godina prošloga stoleća bila dozvoljena poligamija, i da je tek nakon Prvoga Svetoskog rata donet zakon obavezan za sve države federacije (izuzev Utaha, koji se dugo priotivio ratifikaciji tog zakona) po kome je brak samo zajednica jednog muškarca i jedne žene? Da ne govorim o tome da je Protestantska zabrana točenja alkohola, prohibicija i pomogla podizanju nivoa kriminala u SAD u toj meri da su je dugo nakon ukidanja tog ludačkog amandmana, pa i danas nazivali i nazivaju je gang landom.

Prema Galupovom istraživanju s krja 2018, skoro petina ispitanika smatra poligamiju moralno prihvatljivom.

Dakle, nije nemoralno imati više žena (nema tu ograničenja na četiri kao kod zamotanih), ali je moralno neprihvatljivo jesti meso, piti alkohol, pušiti duhan, piti kavu, ili ne slediti tumačenje Bibljije.... Divan moram, mora se priznati.

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.323
Antoinija, sestro, nemoj tako. Iako je već pomenuti prema nama takav, ne treba mu davati mogućnosti da kmeči kako je "takav vaš duh" i da ovim samo pojačava svoj ego, tvrdeći da mi njega progonimo jer je on "u pravu".
NJega niko ne progoni , on progoni sam sebe , kako ga ono zoveš trol , zločasti trol

Ajd ejste se ispraznili vas dvoje ment. ?
Izlazi učitelj iz trgovine i nailazi na svog učenika pa mu kaže:
Ako pogodiš koliko imam žvaki u džepu dam ti obje!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
A sta mi ne mozemo da se rugamo tebi, a ti nama mozes?

Možete, ali to nije isto. Ilija se rugao Valovim sveštenicima, ali oni njemu nisu i da jesu, završili bi onako kako su završili.

Valtazar se rugao Bogu pa je tako završio. Vi se rugate Bogu zato vam se dešavaju stalno haos, raskoli, beznađe, ratovi, glad itd.

Pa nastavite dalje.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A sta mi ne mozemo da se rugamo tebi, a ti nama mozes?
Pa bas si ovakav kao iz vica smesan i jos providan..

Prvo ne treba mu se rugati zato što to nije Hrišćanski Drugo to ne treba raditi jer mu to naduvava ego. A treće on je tabu, on je "institucija". Slobodno, po volji izbarati razlog zašto ne treba odgovorati na njegova ruganja istim načinom.

Evo, rugati se tripi = rugati se Bogu. Tako im je i proročica sebe s Bogom izjednačavala.

Slape, ona za njih i jeste ravna Bogu, tačnije njene objave (ma kako budalaste da su) za adventiste, one starog kova (progresivci su posebna priča i oni imaju ambivalentan odnos prema liku and djelu Ellen Gould White), ali su po mnogim stvarima opasniji od tradicionalnih adventista, jer ove prve možeš obarati obaranjem nje, a ove druge moraš napadati drugačijim sredstvima.

Ps. izjednačavanje sebe sa Bogom je znak kognitivne disanance. No i to ne smemo da kažemo, jer će nas ovaj odmah podsetiti da su i Isusa njegovi smatrali mentalno bolesnim, pa shodno tome, mi samo "pokazujemo kakav je naš duh" kada iznosimo takve tvrdnje u vezi bilo koga od adventista, posebno kada se radi o sacra sanctnoj Ellen i avataru joj Tripu.

To što su Isusa fariseji i sadukeji smatrali mentalno bolesnim jer je praštao grehe, lečio bolesne, vaskrsavao mrtve, kontrolisao prirodu, to je sasvim druga stvar. Adventisti po svojoj tvrdnji nisu kao Fariseji, a mi bi smo morali da im poverujemo na reč. U protivnom, ako ne poverujemo to je "naš duh" i naša "projekcija"....

Za gledaoce sa jeftinijim ulaznicama, ironičan sam do bola, da ne pomisli neko da stajem na stranu advenista i da ih branim.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Evo, rugati se tripi = rugati se Bogu. Tako im je i proročica sebe s Bogom izjednačavala.

Opet projekcija. Pošto vi papu obožavate.

Zato se vidi vaš nivo. Nazadnost, jad, bijeda, korupcija.

Tako da se vi rugate Bogu što vidimo po proklestvu kojeg imate.

Migranti u vodi
AFPMigranti su u kolonama pokušavali da se kreću iz Gvatemale i Meksika ka SAD

Natrag