Član
- Učlanjen(a)
- 19.01.2010
- Poruka
- 684
E devedesete su nas po balkanu tresle, daj Bože nikad više...
Neki su se priklonili amo neki tamo neki nigde neki nisu pevali....
Da li nas vode samo emocije ili i neka druga osećanja...
Da li su neki "tipovi" i "tipkinje" iskreni ili koriste situaciju profitiraju...
evo par pesama/ilkakodaihnazovem ...možda su i namenske pa samim tim i neiskrene i bezvredne....
Evo Cece i Radeta Šerbedžije 1991, polovina.... Kako su se dalje ponašali znamo, nagadjamo naslućijemo....
[YOUTUBE]iIZtoQHqFq8[/YOUTUBE]
E evo jednog nekomdragog/nekomstranog lika, šta je hteo da kaže tada šta misli sada...A namerno izabrao ovaj video paket i obradu... malo provociram, iskreno...a da budem do kraja iskren i ja sam je pevao i na ekskurzijama i na sletu za ...... štafetu...
[YOUTUBE]ge7KoJxSgSc[/YOUTUBE]
E sad jedna punk verzija, komunističke pesme...Meni draga...Kao i ideja komunizma...
[YOUTUBE]6J7ri91oVcM[/YOUTUBE]
I po meni stvarno anti ratna....
[YOUTUBE]OitPqKJ5Hbk[/YOUTUBE]
i još jedna 1992....Možda ljiga, tekstualno ali lično mislim iz iskrenih emocija nastala...Nije nažalost pomogla u onim vremenima...
[YOUTUBE]BbaxAk-wC_8[/YOUTUBE]
Loše bi se osećao da i ovo nisam "ugradio" u ovu temu...al kao proročansku pesmu i još odsviranu u "grotlu"
Balkanksog vulkana...
[YOUTUBE]lukSkOU_5Mc[/YOUTUBE]
Neki su se priklonili amo neki tamo neki nigde neki nisu pevali....
Da li nas vode samo emocije ili i neka druga osećanja...
Da li su neki "tipovi" i "tipkinje" iskreni ili koriste situaciju profitiraju...
evo par pesama/ilkakodaihnazovem ...možda su i namenske pa samim tim i neiskrene i bezvredne....
Evo Cece i Radeta Šerbedžije 1991, polovina.... Kako su se dalje ponašali znamo, nagadjamo naslućijemo....
[YOUTUBE]iIZtoQHqFq8[/YOUTUBE]
E evo jednog nekomdragog/nekomstranog lika, šta je hteo da kaže tada šta misli sada...A namerno izabrao ovaj video paket i obradu... malo provociram, iskreno...a da budem do kraja iskren i ja sam je pevao i na ekskurzijama i na sletu za ...... štafetu...
[YOUTUBE]ge7KoJxSgSc[/YOUTUBE]
E sad jedna punk verzija, komunističke pesme...Meni draga...Kao i ideja komunizma...
[YOUTUBE]6J7ri91oVcM[/YOUTUBE]
I po meni stvarno anti ratna....
[YOUTUBE]OitPqKJ5Hbk[/YOUTUBE]
i još jedna 1992....Možda ljiga, tekstualno ali lično mislim iz iskrenih emocija nastala...Nije nažalost pomogla u onim vremenima...
[YOUTUBE]BbaxAk-wC_8[/YOUTUBE]
Loše bi se osećao da i ovo nisam "ugradio" u ovu temu...al kao proročansku pesmu i još odsviranu u "grotlu"
Balkanksog vulkana...
[YOUTUBE]lukSkOU_5Mc[/YOUTUBE]
Poslednja izmena: