Pošto mi ne radi opcija "odgovor sa citatom" moraću ovako.
Belja 91 je napisao (citiram): "A i neko naučno istraživanje je pokazalo da su gej bračni parovi brižniji roditelji od tradicionalnih."
Dakle stvarno šta sve čovek ovde može da pročita. Prvo i osnovno: gej bračni parovi nisu roditelji, niti to mogu da budu. Opcija im je samo da budu staratelji i to treba jasno naznačiti, jer će uskoro početi da tvrde kako je svet nastao od dva Adama.
A tek konstatacija da su brižniji. Pa valjda je jasno da ne mogu da vole dete više od njegovih bioloških roditelja. Jedino u slučaju kada su biološki roditelji takvi, da se mogu smatrati otpadom društva. Ovako uopštena formulacija jasno ukazuje da je to istraživanje o kojem pišeš u najmanju ruku smešno. Naravno kad je naručeno od ujka Sema, koji sam bira nobelovce.
U tvojoj rečenici je vešto proturen i pojam "tradicionalni roditelji". Dakle više nismo biološki već tradicionalni a samim tim verovatno i nazadnih shvatanja.
Belja dalje piše: " Šta se dešava s gej-paradom u Amsterdamu? Ništa, prošetaju ljudi i gotovo. Čak i turisti učestvuju u tome, jer im je zanimljivo." Jeste u pravu si. Tako je bilo i u Sodomi i Gomori kažu.
Onaj "oglas" (navalite) ne bih da komentarišem, jer mislim da bi za to trebao da se otvori poseban podforum ako već ne postoji (upoznavanja i kontakti npr)