Papstvo kao naslednik paganske tradicije dosledno vrši službu poverenu mu od ,,13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i
pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.
Šta kaže istorija:
,,Istorija starog sveta,, (Rostovcev)
Str.46(Grčka 8-4 vek p.n.e,)
,,Sudeći po oblikukasnijih verskih institucija,moguće je tvrditi da se glavno svetište obično nalazilo u neposrednoj blizini grada-svetilište posvećeno jednoj od MNOGOBROJNIH MALOAZIJSKIH BOGINJA-MAJKI koje će i docnije ostati
glavni predmet religioznog obožavanja na tomterenu.Vereske obrede namenjene ovoj boginji vršila je brojna sveštenička kasta na čijem je čelu verovatno stajao VLADAR GRADA I OKOLNE TERITORJE.Pa ipak se ne isključuje mogućnost da je čak i to rano doba,nezavisno od kralja,postojao poseban vrhovni sveštenik,jer nam je poznato da je u nekim
kultovima posvećenim Velikoj Majci prvosveštenik morao biti evnuh,,
I danas taj kult velike majke postoji samo iz vremena u vreme menjaju naziv dotične jer nije lepo reći Semiramida i tajna bezakonja bi se otkrila pa se zato kaže Dijana ali sad ni ona nije prikladna pa je osloviše Marija.
Sami pripadnicislebe teleta ne kriju da se taj pravac naziva Marijanski kult i molitve upućuju kao i himne carici neba majci boginji od postanja i po potopu obnavljaju isti kult koji se krozcelu istoriju prati idanas mu je sedište u Rimu.
Biće još mnoštvo citata iz istorije isledbi okultizma koje sprovodi papska ustanova pod maskom hrišćanstvo.
Što se tiče one sedmorice i osmog od njih toliko smo o tome govorili i ti ne želiš da to bude kako piše već da nema osmog ali ja ti tu ne mogu pomoći.Tvoje montiranje tekstova traje godinama jer nisi želeo čutida ide opis SEDAM glava između mnoštva takvih kojenose hulno ime i stoluju na sedam gora ucarstvu četvrtom po Danilu (Rimskom) ida su oni pokazatelj ko je OSMI car kao čovek bezakonja koji će živ biti uhvaćen tad će se ugasiti taj kult paganštine.
Koliko sam te samo puta pitao otkud OSMI kad ih samo sedam ima kako ti tvrdiš i nkad nisi odgovorio otkud taj i zaštose zove zver i čovek bezakonja i kakvu kapu mnoštvo tih bogohulnika nose.
Tebi je lakše kombinovati i igrati se umesto čuti da posle sedmorice stupa na scenu OSMI car kao poglavar i da on nije ni treći ni peti već osmi.Znam ja da se tebi ne sviđaali evo ponoviću pazapamti i izbroj da li je osmi ili deveti:
Св. Павле I (757–767) EVO GA PRVI.
Павле II (1464—1471)
Павле III (1534—1549)
Павле IV (1555—1559)
Павле V (1605—1621)
Ovih PET nemaju rimsko carstvo ispod sebe sledeći stoji na istom jer je raspad bio 457 a ponovno ujedinjenje V 1950 tražimo 6-og koji jeste na ujedinjenom carstvu.
Павле VI (1963–1978)
Ah, evo ih tu su se skrili.Gore je jedan što jeste a ispod:
Јован Павле I (1978)
Jedan za kratko iznad 33 dana.
Јован Павле II (1978–2005)
A ZVER koja BEŠE i NIJE ona je OSMI je bila i te glave sad NEMA i kad počnemo čitati 13 gl. Otk. videćemo šta biva sa tom glavom ranjenom od smrti.
Ti potom kažeš da onaj OSMI pošto se ponovo javlja postaje DEVETI
Zato ti ja godinama na više foruma pokušavam objasniti da se isti ne sabira i sa prstima sam i ti to pokazivao i ništa nije vredelo ti ako sklopiš od 5 prstiju tri i ponovo ih ispraviš tvrdiš da sad imaš osam umesto istih pet i to je već posledica tvog bežanja sa časova matematike.
Tvrdio siza Mesića da ih ima više jer se isti više puta kandidovao....imaš ozbiljan problem...ako vidiš sebe u spavaćoj sobi i odeš u kupatilo onda izađeš na ulicu eto vas tvojica....psihijatrija.
Taj OSMI će biti (bio je) i izaći će iz bezdana ne kao drugi ne peti već isti osmi koji je i bio u svom redu i udiviće sledbenike kulta:
13:6 I otvori usta svoja za huljenje na Boga, da huli na ime Njegovo, i na kuću Njegovu, i na one koji žive na nebu.
13:7 I dano joj bi da se bije sa svetima, i da ih pobedi; i dana joj bi oblast nad svakim kolenom i narodom i jezikom i plemenom.
13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
13:9 Ako ko ima uho neka čuje.