Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Seti se da je Jeronim radio za papu i da mu je bio za sve odgovoran.Tako je brizljivo zapazao gde se sve nalazi JHVH,da bi ga kasnije otstranjivao,i od njegovog vremena ga vise nigde nije ni bilo!Nadalje papa je skoro, samo potvrdio svoju naredbu(naredbu iz IV veka nase ere,ne znam koji je tad papa vladao,jer su za mene svi oni isti), o zabrani upotrebe Jehovinog imena.Kad je izdata ta prva naredba nemam dokaz,ali da nije postojala ne bi bilo potrebe da je papa potvrdjuje i da ponovo trazi izbacivanje Jehovinog imena sa svakoga mesta.Pa protivi se kada ga Hriscani nikada i nisu u svojim tekstovima koristili, i ti nemas dokaz da jesu, sem tvoje zelje da tako bude.. Od 5000 manuskripata ni jedan ne sadrzi to ime..
Objasnio sam lepo na temi ''najveca prevara izbacivanje imena...''
Dakle ne moze ih se optuziti bez dokaza, a dokaza za vase tvrdnje nema, pa nema...
http://idesh.net/report/najgori-pape/
Sestro neznam šta da ti kažem...sad će glavna sestra intervenisati jer se baviš ne dozvoljenim radnjama i Slap će te svrstati u kanalizacijske radnike i lažovima nazvati sve loše napisano o papama.Kako može ne pogrešivi papa nešto ružno učiniti...ili reći da je greška prodaja oprosta ili inkvizicije....bordeli,pa živa duša šta će dok nije probao više nije znao kako ceniti prvu, i šta je tu čudno...u svetu toga uvek ima i biće zato ne možemo mešati vino bluda i vernike.Mudrije je za sebe čitati i ispitati i znati bez javnog istupanja to treba pustiti starijima koji su spremnisvojim životima braniti Božju reč i veru svetih jer Biblija kaže da su SVETI oni što trpe zbog reči i svedočanstva i dovoljno je pogledati istoriju i čutičijesu ruke prepune krvi vernih.
Uvek treba svedočiti za istinu ali to raditi iz ljubavi prema svima svaki drugi povod je loš.Izjaveda ne priliči katoliku da govori istinu tj. da nesme iznositi činjenice nije izjava ljubavi već deo tajneVavilona koja sprečava saznanje odakle ide vino bluda te isto predstavljaju Božjom istinom i to prolazi kod duhovno nepismenih koje ne uče Božjoj reči već kriju istinu i čuvaju lovinu u zamci da ulovljeni ne shvati ko je lovac te da ga smatra prijateljem.
Prijatelj pomaže poučavajući iz Biblije a neprijatelj sahranjuje izgubljene za dobre lične dohotke i ni prstom ne mrda da pomogne verujućima kako bi saznali šta je opasnot jer ih neprijatelj vodi.
Mudri ispituju i pažljivo prate istoriju i Božje proroštvo i znaju ko je ko bez obzira na predstavljanje i glumu.
Seti se da je Jeronim radio za papu i da mu je bio za sve odgovoran.Tako je brizljivo zapazao gde se sve nalazi JHVH,da bi ga kasnije otstranjivao,i od njegovog vremena ga vise nigde nije ni bilo!Nadalje papa je skoro, samo potvrdio svoju naredbu(naredbu iz IV veka nase ere,ne znam koji je tad papa vladao,jer su za mene svi oni isti), o zabrani upotrebe Jehovinog imena.Kad je izdata ta prva naredba nemam dokaz,ali da nije postojala ne bi bilo potrebe da je papa potvrdjuje i da ponovo trazi izbacivanje Jehovinog imena sa svakoga mesta.
Nadam se da mi administrator nece ponovo izbrisati odgovor,vec ce moci da se procita jer se radi o papinim prevarama,koje oponasaju svi ostali "hriscanski" popovi...pa i pravoslavni.
Sestro neznam šta da ti kažem...sad će glavna sestra intervenisati jer se baviš ne dozvoljenim radnjama i Slap će te svrstati u kanalizacijske radnike i lažovima nazvati sve loše napisano o papama.
http://mojahercegovina.com/starac-dobri-dobrev-zivi-svetac/
http://bg-pravoslaven.hr/hr/pravoslavlje/471-starac-dobri-dobrev--zivi-svetac
Kako nije predstavnik ničije religije...pa u jednom kratkom videu spominje Boga i njegove zapovijedi...pravoslavac je...skuplja novac za hram....nije on neki humanist koji ne vjeruje u Boga....