Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Јустин Филозоф, у својој апологији, упућеној Антонину у заштиту хришћанске вере, говори о Симону: „После вазнесења Господњег, демони отакнуше неке од људи да себе пројаве као богове, и ви не само да сте ишли за њима, него сте им и почасти одавали. Неки Симон, Самарјанин из древног Хитона, који у време кесара Клаудија уз помоћ демона који беше у њему, дође у Рим, у ваш царски град; ту је чинио чудеса својом мађионичарском вештином, и беше признат за бога и поставише статуу на обали реке Тибар, између два моста. На њој је био латински натпис: „ Simoni deo sancti " („Симону, богу светоме"). Готово сви Самарјани, и неки из иноплеменика, исповедали су га као првог бога и клањали су му се. Неку Јелену, која је у то време свуда са њим путовала, а раније је живела у Тиру Финикијском у некој порочној кући, називају његовом првом следбеницом...".

Čiji je ono spomenik u Vatikanu što kažu da je apostol Petar?
Ti sad vidiš da si se ulovio i priznao da je Rim Vavilon ali bi da iz Rima ne ide vino bluda i da tamo nema onih što se sad veličaju i nose kape hulne....malu decu na to nebi prevario.
Tvoja srdžba nema osnova, umesto da si radostan što je istina iz tebe isceđena ti sad skačeš neznaš šta ćeš....
Reci mi bar ko je i kad načinio onaj spomenik onom Simonu što je u Vatikanu i da li je Petar apostol stao da ga ljudi načine od kamena...Slape, da li si dobro?
Sad si u raskoraku ja ti to rekoh još ranije i sad ako misliš nazad ne može a napred ti se ne ide jer onda ćep i papu priznati da je zver i kako onda platu dalje primati...razumem te u potpunosti ali ipak ja bih istinu izabrao.Ti ne možraš priznati da je u Vatikanu zver niti da iz Rima ide vino bluda sasvim je dov
oljno priznanje da je Rim Vavilon a ostalo svi koji umeju čitati čuju ko sedi u tom Vavilonu i šta teče iz tog Vavilona tako da tvoje nećkanje baš ništa ne znači već je samo pitanje hoćeš li pred svima pokazati iskrenost ili se tek sad obrukati.

Odakle su obelisk doneli u centar kao glavnu bazu okultizm?

Važno da mi ulovismo ko to tamo šeta po Rimu i nudi vino bluda a evo ima još sumnjivih tipova koji bi mogli po svetu nuditi vino iz Vavilona zato ga privedoh da ga salušaš i obavite informativni razgovor.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Јустин Филозоф, у својој апологији, упућеној Антонину у заштиту хришћанске вере, говори о Симону: „После вазнесења Господњег, демони отакнуше неке од људи да себе пројаве као богове, и ви не само да сте ишли за њима, него сте им и почасти одавали. Неки Симон, Самарјанин из древног Хитона, који у време кесара Клаудија уз помоћ демона који беше у њему, дође у Рим, у ваш царски град; ту је чинио чудеса својом мађионичарском вештином, и беше признат за бога и поставише статуу на обали реке Тибар, између два моста. На њој је био латински натпис: „ Simoni deo sancti " („Симону, богу светоме"). Готово сви Самарјани, и неки из иноплеменика, исповедали су га као првог бога и клањали су му се. Неку Јелену, која је у то време свуда са њим путовала, а раније је живела у Тиру Финикијском у некој порочној кући, називају његовом првом следбеницом...".

Јустин Филозоф???
Baš lijepo, mi katolici ga zavemo sveti Justin Mučenik. To ti je baš onaj Justin, kojega sam jednom spomenuo zajedno sa Ignacijem Antiohijskim, a ti me tada upita: "Koji su ti ovo vukovi"? Nešto o svetome Justinu Mučeniku. Rođen je u Samariji između 100. i 110. godine u poganskoj obitelji. Završio je najviše škole u ono vrijeme, i jedno vrijeme djelovao je kao filozof u Ateni. U traganju za istinom, ne mogavši je pronaći u samoj filozofiji, oko 130. godine u Efezu upoznaje se s kršćanstvom. Danas je poznat kao najplodniji i najpoznatiji kršćanski apologet 2. stoljeća. Oko 140. godine dolazi u Rim, gdje je bio od velike pomoći papi Anicetu u borbi protiv gnosticizma, pogotovo protiv Marciona i njegove hereze. Dolaskom cara Marka Aurelija 161. godine izbio je novi i pojačani val progona kršćana kako u Rimu tako i carstvu. Marko Aurelije kršćane je prezirao, i smatrao ih "morbidnim i zavedenim egzibicionistima", a poseban prijezir prema kršćanima kod Aurelija je izazivala spremnost kršćana da za vjeru u Krista odu i u smrt. U jeku tih progona mučeničkom smrću oko 164. godine umro je i sveti Justin, adakle je i dobio naziv "Mučenik".

Evo, upravo si naveo "pravoga" da nam nešto kaže o događanjima iz toga vremena. Naveo si čovjeka koji zna tko je Šimun mag, čovjeka koji razlikuje kršćane od "Šimunovih", koji brani kršćane i njihovu vjeru i koji svoj život završava mučeničkom smrću svjedočeći svoju vjeru u Isusa Krista. Rekli bismo, čovjek u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Čovjek koji je branio vjeru Crkve zajedno s papom i protiv "Šimunovih" i protiv svih ostalih gnostičkih heretičara toga vremena.

Čiji je ono spomenik u Vatikanu što kažu da je apostol Petar?

Ako cijeniš Justina, pitaj Justina. Ako ti uši škaklju trube i trubači, nasadi se ti na trubu.

Ti sad vidiš da si se ulovio i priznao da je Rim Vavilon ali bi da iz Rima ne ide vino bluda i da tamo nema onih što se sad veličaju i nose kape hulne....malu decu na to nebi prevario.

Ti si poodavno ulovio i postao toga svjestan.

Tvoja srdžba nema osnova, umesto da si radostan što je istina iz tebe isceđena ti sad skačeš neznaš šta ćeš....

Nema ni srdžbe niti osnova za moju srdžbu. Pogotovo kad si se ti još jednom ulovio i doveo svjedoka (Mučenika) da ogoli, a onda i pokopa, sve tvoje nebuloznosti. Propala ti priča o "Petrovoj palmi", propala ti priča o "Petru trgovcu u Rimu", a sada ti propade i priča o "misterioznom vraču koji gospodari i vlada Rimom i svijetom". Nisu drugačije mogle ni završiti, iz očaja si priče iznjedrio pa im je propast i jedini mogući kraj. Ako ne znaš što ćeš, skači, tako si bar meni savjetovao.

Reci mi bar ko je i kad načinio onaj spomenik onom Simonu što je u Vatikanu i da li je Petar apostol stao da ga ljudi načine od kamena...Slape, da li si dobro?

Izvrsno. :mig:;)

Sad si u raskoraku ja ti to rekoh još ranije i sad ako misliš nazad ne može a napred ti se ne ide jer onda ćep i papu priznati da je zver i kako onda platu dalje primati...razumem te u potpunosti ali ipak ja bih istinu izabrao.Ti ne možraš priznati da je u Vatikanu zver niti da iz Rima ide vino bluda sasvim je dov
oljno priznanje da je Rim Vavilon a ostalo svi koji umeju čitati čuju ko sedi u tom Vavilonu i šta teče iz tog Vavilona tako da tvoje nećkanje baš ništa ne znači već je samo pitanje hoćeš li pred svima pokazati iskrenost ili se tek sad obrukati.

Idemo naprijed. :mig:o_O

Odakle su obelisk doneli u centar kao glavnu bazu okultizm?

o_Oo_Oo_Oo_O

Važno da mi ulovismo ko to tamo šeta po Rimu i nudi vino bluda a evo ima još sumnjivih tipova koji bi mogli po svetu nuditi vino iz Vavilona zato ga privedoh da ga salušaš i obavite informativni razgovor.

;);););)

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Možemo sumirati dosad rečeno:

1. RIM JE VAVILON.
2. Iz Rima ide vino bluda po celom svetu.
3. U Rimu stoluju carevi koji unutra imaju svoju državicu.
4. Ti carevi nose hulno ime na glavi.
5.kroz celu istoriju je Rim kao Vavilon imao centar okoltizma.
6.U Rimu su par vekova p.n.e. postojali graditelji mostova koju titulu nose sve pape.
6.Masoni su zidari i graditelji.
7.Iz istorije čusmo ko je inicijator svih ratova a predstavlja se vođom vernika.
8.I danas iz tog grada teče vino bluda celim svetom tako štp svima dozvoljava da veruju kako žele a oni što nemaju poznanje ni jedne vere njima napraviše đus koji piju i danas.
9.Tih glava što nose hulno ime je kroz istoriju bilo preko 150 kao što piše.
10.Te glave nose na sebi sve znakone okultizma i paganizma.
11.Te glave hule na Boga tako što u svojim nazivima imaju da su vladari nema i zemlje i podzemlja.
12.Tamo je svih 20 vekova uključujući i sadašnje vreme upražnjavano Vavilonsko nasleđe po kojem grad i dobi taj naziv.

Za one što nisu možda upoznati koji je razlog da se Rim kao večiti grad po nekadšnjem nazivu počeo zvati Vavilon rekao bih da u civilnom društvu on je uvek bio i ostao Rim ali Bog i Božji ljudi ga oslovljavaju Vavilom kao i mi danas iz razloga što tamo sve ono što imitira neku veru je Vavilonsko nasleđe i nema ništa sa Hrišćanstom to je ono kad se vuk ogrne jagnjećom kožom i pokazuje se kao da je jagnje.
To je velika scena gde se gluma dobro unovčava.
Svako podmetanje da je to centar vere je u direktonoj suprotnosti sa samim nazovom koji baš i dobi zbog duhovnog otpada.

NIKAD Petar nije bio papa u Rimu jer ga i sam oslovljava Vavilom. Nikad sveti Božji u Rimu nisu dobro prolazili od vremena početka ni do kraja jer piše na samo kraju gde Bog poziva šaku svog naroda da IZAĐE iz tog grada Rima kao Vavilona jer će Bog da ga uništi.
A zašto bi Bog uništavo centar Hrišćanstva....Bog ne uništava Hrišćanstvo već PRELJUBU zato tu nauku zove VINO BLUDA a taj grad VAVILON. Kako u Vavilonu može stolovati Božji čovek kad je to centar okultizma gde su kroz celu istoriju tamo okultisti bili ustoličeni a sveti uvek ubijani.

Čitajte iz istorije i čućete kad god se neki vernik tamo pojavio do 4-og veka odmah je bio likvidiran i onda vam neko kaže Petar je bio papa u Rimu kao Vavilonu.....pa samim tim onda više nebi bio Vavilon jer bi Petar učio o Isusu i Petar nije imao tamo nad kim biti papa jer su ona šačica vernih bili u tajnosti i onda bi Petar bio TAJNI papa....vidite koje se tu igre igraju?
Sad ja odem u Iran i postavim se za poglavara< svih Hrišćana i Iranu to vam je isto kao i Petar u Rimu u prvom veku ostao bih bez glave istog dana.

Zamislite SVE pobiše samo čelnika Petra nisu dirali od je papa vernih a verne spališe.....Simon mag je imao veliku podršku tad u Rimu a ko je Petra tamo izglasao za papu i gde je Petar stolovao a gde Simon vrač? Niko neće da kaže odakle je obelisk donet u Vatikan?
Niko neće da kaže čiji je ono kip u Vatikanu i ko ga i kad načini?
Oni tvrde ali dokaza nemaju sem pionirske reči.
Bogu hvala za svaku dušu koja je mogla iz ove eme videti i razumeti ko je čovek bezakonja a predstavlja je Bogom na zemlji i da pozna ko nosi hulno ime na glavi. Oni vikači će to i ostati i smejaće se svom ne znanju i ne verstvu ali vi znajte i verujte.

Ako ima neko sem Slapa da nešto kaže odgovorio bi ako budem znao.
Slap je rekao ono što mi je trebalo i što je istina o Vavilonu a to što bi on sad da Vavilon više ne bude Vavilon već sveto mesto svete stolice nema nkakve veze sa Biblijom već su to osećanja kao što i Islamisti imaju prema Muhamedu i to je njihovo pravo koga će voleti a nas interesuje istina a ne osećanja.

Možemo odmoriti malo:

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Možemo sumirati dosad rečeno:

Neda ti se više, dokrajčio te Justin Mučenik. Ne leži ti. Zato si ti Justina Mučenika i Ignacija Antiohijskog "vučinama" nazvao. Zajedno s papom raskrinkao je mnoštvo heretičara čiju duhovnost ti baštiniš. Sasvim je razumljiv i tvoj bijes i tvoja srdžba prema papama i ostalima koji su čuvali i sačuvali vjeru apostola. Zato tebi Evanđelja i nisu Evanđelja, jer ih je Crkva iznjedrila čuvala i prenosila. Zato je tebi Novi zavjet kontradiktoran, pored Isusa nema u njemu mjesta crvenoj junici. Zato ti Kristove zbog Euharistije nazivaš kanibalima, jer bi ih od Krista htio otjerati, kao što su odstupili oni Židovi koji su se pitali, "Kako će nam ovaj svoje tijelo dati za jelo". Zato ti križ krstačom nazivaš, jer bi kršćane na crvenu junicu i njenu krv htio nasukati. Zato su tvoji pajdaši oni koji Krista zovu crknuto pseto i kopile a Majku mu kurvom. Zato su tebi crkve i kao građevine odvratne, jer kršćanima ne treba Jeruzalemski Hram. Zato bi ti s Miroljubom kao bagerist u Jeruzalem otputovao Hram graditi.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ima li nešto da nisi ubacio u ovaj tvoj koktel...:beee:
Od Justina preko Ignjacija preko vukova, pa jeretike pa jevanđelja, pa srdžbu pa euhatistija,junicu,kanibale,krstaču,nasukati,pajdaši,pseto,kopile, kurve,građevina,Miroljub,hram....Slape odmori ti ipak.
Šta čovek sve može strpati u temu Papstvo u nekoliko reda....ali sve je to nula naspram istine.

Poslušaj je još jednom da zapamtiš i radujse jer si istinu rekao:

,,Ja čitavo vrijeme zastupam i tvrdim da je Babilon u Petrovoj poslanici i u Ivanovu Otkrivenju zapravo Rim.,,

Tako je Slape!!!

I Bog tako kaže:

18:2 I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan đavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;

18:20 Veseli se nad njim nebo, i sveti apostoli i proroci, jer Bog pokaja sud vaš na njemu.
18:21 I uze jedan anđeo jak kamen veliki, kao kamen vodenični, i baci u more govoreći: Tako će sa hukom biti bačen Vavilon, grad veliki, i neće se više naći;
18:22 I glas gudača i pevača i svirača i trubača neće se više čuti u tebi; i nikakav mastor ni od kakvog zanata neće se više naći u tebi, i huka kamenja vodeničnog neće se čuti u tebi;
18:23 I videlo žiška neće se više svetliti u tebi, i glas ženika i neveste neće više biti čuven u tebi; jer trgovci tvoji behu boljari zemaljski, jer tvojim čaranjem prevareni biše svi narodi.
18:24 I u njemu se nađe krv proročka i svetih, i svih koji su pobijeni na zemlji.

17:5 I na čelu njenom napisano ime: Tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim.
17:6 I videh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svedoka Isusovih; i začudih se čudom velikim kad je videh.
17:7 I reče mi anđeo: Što se čudiš? Ja ću ti kazati tajnu ove žene, i zveri što je nosi i ima sedam glava i deset rogova.
17:8 Zver koju si video beše i nije, i izići će iz bezdana i otići će u propast; i udiviće se koji žive na zemlji, kojima imena napisana nisu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver koja beše, i nije, i doći će opet.
17:9 Ovde je um, koji ima mudrost. Sedam glava, to su sedam gora na kojima žena sedi.
17:10 I jesu sedam careva. Pet je njih palo, i jedan jeste, a drugi još nije došao; a kad dođe za malo će ostati.
17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

I stadoh na pesku morskom; i videh zver gde izlazi iz mora, koja imaše sedam glava, i rogova deset, i na rogovima njenim deset kruna, a na glavama njenim imena hulna.
13:2 I zver koju videh beše kao ris, i noge joj kao u medveda, i usta njena kao usta lavova, i dade joj zmija silu svoju, i presto svoj, i oblast veliku.
13:3 I videh jednu od glava njenih kao ranjenu na smrt, i rana smrti njene izleči se. I čudi se sva zemlja iza zveri, i pokloniše se zmiji, koja dade oblast zveri.

13:8 I pokloniše joj se svi koji žive na zemlji kojima imena nisu zapisana u životnoj knjizi Jagnjeta, koje je zaklano od postanja sveta.
13:9 Ako ko ima uho neka čuje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ima li nešto da nisi ubacio u ovaj tvoj koktel...:beee:

Ti sam reče da sumiramo, pa i ja na brzinu nešto sumira.

Od Justina preko Ignjacija preko vukova,

Ti se dotaknu svetog Justina ali, vidjesmo, opeče se i vrati se ponovo u "kaljužu trubača".

Poslušaj je još jednom da zapamtiš i radujse jer si istinu rekao:

,,Ja čitavo vrijeme zastupam i tvrdim da je Babilon u Petrovoj poslanici i u Ivanovu Otkrivenju zapravo Rim.,,

Točno tako. Ja to i dalje zastupam i tvrdim, a i tebi sam prijateljski napominjao kako sveti Petar piše poslanicu iz Rima i naziva ga Babilonom. Da si me poslušao, uštedio bi sebi bar vrijeme koje si potrošio bauljajući i tražeći Petra ispod one palme.

17:11 I zver koja beše i nije, i ona je osmi, i jeste od sedmorice i u propast ide.

Vidiš da sam i ovdje bio u pravu. Tvrdio sam da je riječ o jednom od sedmorice, kao što i Ivan piše, a ti tvrdiš da je osmi od osmorice. Nije do mene, tvoj izbor je ponovo bauljanje, što ti ja mogu, bauljaj.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Točno tako. Ja to i dalje zastupam i tvrdim, a i tebi sam prijateljski napominjao kako sveti Petar piše poslanicu iz Rima i naziva ga Babilonom. Da si me poslušao, uštedio bi sebi bar vrijeme koje si potrošio bauljajući i tražeći Petra ispod one palme.

Eto,ponovo krećeš onom prljavom stazo,...i opet govoriš neistinu. I ti i ja znamo da sam ja krst nazivao krstačom i da si ti negirao da je Rim Vavilon a na ovom forumu si takođe u početku izbegavao da kažeš da je Rim Vavilon i sad kad si priznao onda tražiš moju krivicu u tome što sam te pritiskao da konačno istinu o Rimu kažeš.
Da si ti odmah rekao kako je Rim vavilon nebih ja morao posezati za provokacijama kako Pera piše iz ne postojećeg Vavilona i tek kad si uvideo da bi to priznanje Rima kao Vavilona moga iskoristiti da potom pokažeš kako jeste Rim Vavilon ali je zato Petar tamo bio papa tek tad si to učinio ali u tom raskoraku si se zaglavio i sad nemožeš dokazati smešno tvrdnju da je Petar bio papa u Rimu a Rim si priznao Vavilonom.

SVE si sad dobro uradio i Rim jeste Vavilon i pape su postojale i pre Petra samo pod onim starim nazivom koji i sad zadržavaju(graditelj mostova)i ta Vavilonska učenja stalno otuda teku po sveti. Koji bi to apsurd bio tvrditi da je Petar papa a otuda ide vino bluda jer se uči otpadništvo od Boga....
Ti se sad možeš na glavu postaviti NIKAD ne možeš Petra u Rim za papu postaviti od toga nema ništa.

Vidiš da sam i ovdje bio u pravu. Tvrdio sam da je riječ o jednom od sedmorice, kao što i Ivan piše, a ti tvrdiš da je osmi od osmorice. Nije do mene, tvoj izbor je ponovo bauljanje, što ti ja mogu, bauljaj.

Nikad ti ovde nisi bio u pravu jer sam ti objasnio šta znači biti jedan od njih i da nije SEDMI kako si ti pisao već OSMI kako ja rekoh. Ne može biti peti od trojice jer se jedan ne računa više puta u isti broj.
Jovan ti lepo napisa svih SEDMORICU i onda<potom navodi OSMOG. Nije ni za jednog od onih 7 rekao da je zver već samo za OSMOG.
Vidi, ma koji god da je peti ili sto peti zna se ko su i odakle ide vino bluda to je važno znati ko upražnjava to Vavilonsko nasleđe.
Ti sad možeš reći on ne nosi stalno tu kapu i ne češlja se u levo i seče nokte to nije značajno za ovu priču jer je dovoljno kad se ustoličuje da mu je postave da se zna ko je vladar neba i zemlje i podzemlja ni svetski carevi nisu stalno krunu na glavi držali.

Samo ne pogrešivi prodaju oproštajnice i preko inkvizicija obavljaju fizijatrijske vežbe sa svetima i u čemu je svetost toga da bi nosili naziv sveta stolica i sveti otac kad tamo ništa nije sveto do krv koju su prolivali od početka i prolivaće je do kraja.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Eto,ponovo krećeš onom prljavom stazo,...i opet govoriš neistinu. I ti i ja znamo da sam ja krst nazivao krstačom i da si ti negirao da je Rim Vavilon a na ovom forumu si takođe u početku izbegavao da kažeš da je Rim Vavilon i sad kad si priznao onda tražiš moju krivicu u tome što sam te pritiskao da konačno istinu o Rimu kažeš.

Citiraj moje riječi gdje sam ja negirao da je Rim Babilon, u Ivanovu Otkrivenju ili u Petrovoj poslanici. Ovo je notorna neistina, ako je citatom ne možeš pripisati meni, vlasnik ove notorne neistine ostaješ ti.

Da si ti odmah rekao kako je Rim vavilon nebih ja morao posezati za provokacijama kako Pera piše iz ne postojećeg Vavilona i tek kad si uvideo da bi to priznanje Rima kao Vavilona moga iskoristiti da potom pokažeš kako jeste Rim Vavilon ali je zato Petar tamo bio papa tek tad si to učinio ali u tom raskoraku si se zaglavio i sad nemožeš dokazati smešno tvrdnju da je Petar bio papa u Rimu a Rim si priznao Vavilonom.

Nisam zaglavio ja nego si zaglavio ti. Zaglavio si možda i zbog toga što si se potrošio i izgubio vrijeme bauljajući oko one palme. Ali pustimo sada to, daj ti citat i pokaži da sam ja negirao da je Rim Babilon. Ako ga nemaš, kao što gore rekoh, svima će biti jasno tko iznosi notorne neistine.

SVE si sad dobro uradio i Rim jeste Vavilon

Zašto si onda bauljao oko one palme ako si i ti znao da je Babilon u Petrovoj poslanici zapravo Rim? Ja sam to znao i tvrdio čitavo vrijeme, a ti si bauljao.

Nikad ti ovde nisi bio u pravu jer sam ti objasnio šta znači biti jedan od njih i da nije SEDMI kako si ti pisao već OSMI kako ja rekoh. Ne može biti peti od trojice jer se jedan ne računa više puta u isti broj.
Jovan ti lepo napisa svih SEDMORICU i onda<potom navodi OSMOG. Nije ni za jednog od onih 7 rekao da je zver već samo za OSMOG.

Naravno da sam bio u pravu. Tvrdio sam da je riječ o jednom od sedmorice, a tako i Ivan piše, dok si ti tvrdio da je riječ o osmom od osmorice. Prema tome, niti si ti meni što objasnio niti dokazao. Probaj nekom drugom ovdje, ili bilo gdje drugdje, dokazivati da je 7 + 1 = 7, pa ćeš vidjeti koliko sam ja bio još uviđavan i strpljiv s tobom.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Naravno da sam bio u pravu. Tvrdio sam da je riječ o jednom od sedmorice, a tako i Ivan piše, dok si ti tvrdio da je riječ o osmom od osmorice. Prema tome, niti si ti meni što objasnio niti dokazao. Probaj nekom drugom ovdje, ili bilo gdje drugdje, dokazivati da je 7 + 1 = 7, pa ćeš vidjeti koliko sam ja bio još uviđavan i strpljiv s tobom.

Vidiš kako se loše odražava tvoje stanje kad nećeš da poslušaš i malo da se odmoriš.
Slapče, ti kroz sve postove pišeš kako je tebi 7+1=7 i zato ti govorim mesecima da je to OSAM (8) i ti ne možeš skužiti.
A OSMO je POSLE SEDMOG a manji od DEVETOG.
Mislio sam da ipak ima u tebi nešto poštenja ali sad si me baš razočarao...ti kažeš da od početka tvrdiš da je Rim Vavilon a ja kažem da si ponovo na onom tvom putu NE ISTINE i pitam se kako smeš zbog BOGA to raditi...pustimo mi sad ko je u pravu po bilo kom pitanju već kako smeš tako svesno lagati ČOVEČE???

Ma, nisam ja ti da trčim po forumima i deponujem i arhiviram svačiji post i čekam ga u zasedi ja znam da LJUDI imaju reč i kad kaže da je DA onda je tako ali ti nemaš straha očigledno. Nije meni uopšte problem šta ćeš ti verovati ma veruj da krave lete briga me ali nemoj tako lagati....ko želi neka celu ovu temu od početka pregleda i vidi šta ti tvrdiš ali i ostale forume gde si bio neka izvrne i još nešto mnogih tema gde smo obojica pisali više nema čak i nekih foruma više nema i ja ne mislim raditi tvoj islednički posao i nikog proganjati jer nisam inkvizor već rekoh šta si ti pisao i zastupao.

Meni je jedno važno da BOG ZNA ko šta govori i ko kome podmeće.
Tvoje bezizlazno stanje o Petru kao papi te dovelo da ideš iz krajnosti u krajnost i neznaš sad kud bi.
Sledeći puta kad kažeš da si oduvek govorio da Petar NIJE bio papa ja ću ti verovati jer je to stanje veoma problematično, baš problematično.
Mislio sam sa tobom razgovarati ponovo kao sa Hrišćaninom ali posle ovog ponovnog vraćanja na staru stazu prevara mi smo završili dijalog.

Toliku upornost u neistini još nisam sreo.
Ako neko želi nastaviti sa tobom izvolite ja više nebih.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vidiš kako se loše odražava tvoje stanje kad nećeš da poslušaš i malo da se odmoriš.
Slapče, ti kroz sve postove pišeš kako je tebi 7+1=7 i zato ti govorim mesecima da je to OSAM (8) i ti ne možeš skužiti.

Ne mogu nikako. Ne mogu nikako skužiti kako je 7 + 1 = 7. Ali ja više neću o ovome.

pustimo mi sad ko je u pravu po bilo kom pitanju već kako smeš tako svesno lagati ČOVEČE???

OK, idemo o laganju.

Ma, nisam ja ti da trčim po forumima i deponujem i arhiviram svačiji post i čekam ga u zasedi ja znam da LJUDI imaju reč i kad kaže da je DA onda je tako ali ti nemaš straha očigledno. Nije meni uopšte problem šta ćeš ti verovati ma veruj da krave lete briga me ali nemoj tako lagati....

Ne moraš niti trčati niti deponirati. Imaš Piramidin forum i još uvijek ti je tamo ono što si pisao ti i ono što sam pisao ja baš po ovoj temi. Dakle, citiraj moje riječi i pokaži da sam ja negirao da je Rim Babilon, u Ivanovu Otkrivenju ili u Petrovoj poslanici. Daj neka svi vide tko od nas dvojice drži do riječi a tko laže.

ko želi neka celu ovu temu od početka pregleda i vidi šta ti tvrdiš ali i ostale forume gde si bio neka izvrne i još nešto mnogih tema gde smo obojica pisali više nema čak i nekih foruma više nema i ja ne mislim raditi tvoj islednički posao i nikog proganjati jer nisam inkvizor već rekoh šta si ti pisao i zastupao.

OK, citirat ću ja. Možda sam isljednik, ali lažov je netko drugi.

Meni je jedno važno da BOG ZNA ko šta govori i ko kome podmeće.

Osim Bogu, iz citata će biti vidljivo i drugima.

Tvoje bezizlazno stanje o Petru kao papi te dovelo da ideš iz krajnosti u krajnost i neznaš sad kud bi.
Sledeći puta kad kažeš da si oduvek govorio da Petar NIJE bio papa ja ću ti verovati jer je to stanje veoma problematično, baš problematično.

Tko je u bezizlaznom stanju i to će se vidjeti iz citata.

Mislio sam sa tobom razgovarati ponovo kao sa Hrišćaninom ali posle ovog ponovnog vraćanja na staru stazu prevara mi smo završili dijalog.

Ne, nisi ti nikada mislio sa mnom razgovarati kao s kršćaninom. Ti sa svima razgovaraš kao s "polaznicima subotne škole", pa si tako mislio razgovarati i sa mnom.

Toliku upornost u neistini još nisam sreo.

Ne, mene samo nisi mogao indoktrinirati kao "polaznike subotne škole". A o neistini i tko joj je sklon, vidjet ćemo nakon citata.

Natrag