Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Papa je posetio HR i domaćin je držao ruku u sakou valjda je hladno toj ruci a papa rimski ima isti problem kao i svi masoni hladno im šaci pa je sakrivaju.Šta rade sa tom rukom kad nemaju cirkulaciju i uvek im hladna.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne postavljajte video klipove bez uvodnog komentara!

Ne znaš ti što je muka. Ali, kažu da se da riješiti ako se na vrijeme krene.

Papa je posetio HR i domaćin je držao ruku u sakou valjda je hladno toj ruci a papa rimski ima isti problem kao i svi masoni hladno im šaci pa je sakrivaju.Šta rade sa tom rukom kad nemaju cirkulaciju i uvek im hladna.

Možda Franjo i ima lošu cirkulaciju u ruci, ali tebi bi korisnije bilo riješiti cirkulaciju u svojoj glavi nego onu u Franjinoj ruci. Vidiš, baš te je ta cirkulacija navela zaključiti kako "tajni mason" javno pokazuje da je "tajni mason".

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Citiraj moje riječi gdje sam ja negirao da je Rim Babilon, u Ivanovu Otkrivenju ili u Petrovoj poslanici. Ovo je notorna neistina, ako je citatom ne možeš pripisati meni, vlasnik ove notorne neistine ostaješ ti.

Daj neka svi vide tko od nas dvojice drži do riječi a tko laže.

OK, citirat ću ja. Možda sam isljednik, ali lažov je netko drugi.

Osim Bogu, iz citata će biti vidljivo i drugima.

Tko je u bezizlaznom stanju i to će se vidjeti iz citata.

.

Vavilonski car i Tirski su opisani kao satanin duh u tim ličnostima.
On nemenja zvanja već opet ide stazom imitacija gde imitira Isusa i javiće se kao OSMI CAR sa hulnom glavom ali i kao poglavar crkve vernih jer je to Isus a imitator glumac ima svoje oruđe koje će upotrebiti jer ga je ustoličio i nadahnjuje ga i kroz njega će se javiti da prevari sve koji nisu istinu hteli prihvatiti i zato im se još uvek nudi šansa.
Masoni imaju svoj način komunikacije i onine kriju da to jesu samo ne žele da svi znaju šta oni dogovaraju.Poglavar Vavilona velikog okuplja svoje jato da polete na svete i uzdigne se te uspostavi carstvo bar na zemlji kad gor ne može ali ostaćebez šeširića.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Ne znaš ti što je muka. Ali, kažu da se da riješiti ako se na vrijeme krene.

Možda Franjo i ima lošu cirkulaciju u ruci, ali tebi bi korisnije bilo riješiti cirkulaciju u svojoj glavi nego onu u Franjinoj ruci. Vidiš, baš te je ta cirkulacija navela zaključiti kako "tajni mason" javno pokazuje da je "tajni mason".
Pozdrav!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Masoni imaju svoj način komunikacije i onine kriju da to jesu samo ne žele da svi znaju šta oni dogovaraju.

Ja bih i ovo tvoje povezao isključivo sa "cirkulacijom". Ali, briga te, važno je da kod tebe funkcionira "cirkulacija kanalizacije".

Poglavar Vavilona velikog okuplja svoje jato da polete na svete i uzdigne se te uspostavi carstvo bar na zemlji kad gor ne može ali ostaćebez šeširića.

Eto,ponovo krećeš onom prljavom stazo,...i opet govoriš neistinu. I ti i ja znamo da sam ja krst nazivao krstačom i da si ti negirao da je Rim Vavilon a na ovom forumu si takođe u početku izbegavao da kažeš da je Rim Vavilon i sad kad si priznao onda tražiš moju krivicu u tome što sam te pritiskao da konačno istinu o Rimu kažeš.

Tražio sam od tebe da citatom potvrdiš da sam ja negirao da je Rim Babilon, u Ivanovu Otkrivenju ili u Petrovoj poslanici, iako sam znao da potvrdu za svoju tvrdnju nemaš i da je ovdje nećeš iznijeti. Nemaš, dakle, potvrdu da je istina ono što si ustvrdio, ali imam ja potvrdu da je notorna neistina ono što si meni pokušao podmetnuti. Evo naše diskusije baš o ovom pitanju još od prije dvije godine. Citirat ću dijelove te diskusije sa "piramidina foruma".

Lavić: Koji je to grad žena na 7 gora a ujedno i luka gde se trgovinom obogatiše mnogi na moru a tamo je sedište onih 7 glavica sa hulnim imenom i još kaže da sem njih na toj zveri kao teritoriji ima PUNO takvih glava...ko su te glave što na sebi nose hulnu poruku...možda američki glumci?

slap: Ne znam Laviću, možda su i američki farmeri!? Ja mogu znati onoliko i ono što piše u Svetom Pismu, ne govori meni glas kao tebi, a ne raspolažem ni s „otočkim informacijama“. Dakle, riskirajući da se kompromitiram u odnosu na tvoja saznanja, jer se moje razumijevanje temelji jedino na Svetom Pismu, ja bih o ovome gore mogao reći samo ono što nalazim u Svetom Pismu, a to je slijedeće:

Otk 17,9: Tu se hoće mudre pameti! Sedam glava sedam je bregova na kojima žena sjedi. A i sedam kraljeva:

Otk 17,18: Žena koju vidje grad je veliki što kraljuje nad kraljevima zemaljskim.

Dakle, grad (grad veliki) = Žena, evo i slažemo se, i ti upita: Koji je to grad žena? Saznajmo još neke detalje o Ženi – ženi gradu:

Otk 17,4-5: Žena bijaše odjevena u grimiz i skrlet, sva u zlatu, dragom kamenju i biserju. U ruci joj zlatna čaša puna gnusobe i nečisti bluda njezina. Na čelo joj napisano ime - tajna: "Babilon veliki, mati bludnica i gnusoba zemljinih."

Evo, čašu punu gnusobe i nečisti bluda svoga Žena drži u svojoj ruci, a saznajemo da joj je na čelu napisano i ime - tajna: "Babilon veliki, mati bludnica i gnusoba zemljinih."

I na koncu, bar iz Biblije, saznajemo kako Žena završava:

Otk 18,1-2: Nakon toga vidjeh: jedan drugi anđeo silazi s neba s moći velikom! Sva se zemlja zasvijetlila od njegova sjaja. On povika iza glasa: "Pade, pade Babilon veliki - Bludnica - i postade prebivalištem zloduha, ....

Rezimiramo li sve gornje što nam Biblija otkriva, dolazimo do slijedećeg:

Grad (grad veliki) = Žena = "Babilon veliki, mati bludnica i gnusoba zemljinih." = Bludnica

Lavić: RIM pa rim nema nauku niti ima verski nalog zato apostoli rekoše da se ne može javiti čovek bezakonha dok se ne ukloni onaj KOJI ZADRŽAVA a to je zemaljski rimski car kad to carstvo padne i Rim ostane ber imperatora onda staje na čelo onaj MALI ROG koji ima usta i HULI na Boga a to je Vatikan na čelu sa poglavarem tim carem sa tim ustima.
Evo, čašu punu gnusobe i nečisti bluda svoga Žena drži u svojoj ruci, a saznajemo da joj je na čelu napisano i ime - tajna: "Babilon veliki, mati bludnica i gnusoba zemljinih."

slap: Strašno! Pogledajte kako čovjek može zastraniti i koliko nisko može pasti, nijekati "Božje" da bi promovirao "svoje".
RIM pa rim nema nauku niti ima verski nalog....., reći će Lavić, dakle, Ne može to biti Rim!? Što, nije veliki grad, ili nije na brijegovima???
"To je Vatikan na čelu sa svojim poglavarom", nađe Lavić zamjenu Rimu. Zašto Lavić traži zamjenu Rimu? Ispunjava li Rim uvjete prema Božjem - Bibliji? Prema Božjem čitamo:

Otk 17,9: Tu se hoće mudre pameti! Sedam glava sedam je bregova na kojima žena sjedi. A i sedam kraljeva:
Otk 17,18: Žena koju vidje grad je veliki što kraljuje nad kraljevima zemaljskim.

Što, Rim nije grad? Što, Rim nije grad veliki? Što, Rim nije grad na brijegovima? "Pa Rim nema nauku niti ima verski nalog", kaže Lavić! Naravno, kako bi grad - mnoštvo zdanja - imao nauku, ali "Rim" itekako ima i nauku. Zašto je Lavić sve ovo Božje odbacio? Pogledajmo Lavićevo riješenje do kojeg je došao nakon što mu Rim nije prihvatljiv, možda dobijemo odgovor i na sva ova "Zašto".

"To je Vatikan na čelu sa svojim poglavarom"!, našao je Lavić riješenje.

Je li!? Rim nije grad veliki, Vatikan je grad veliki!? Rim nije na brijegovima, Vatikan je na 7 brijegova!? Rim nije luka, u Vatikan uplovljavaju brodovi!? Eto, za Lavića je baš ovo točno i prihvatljivo. Veliki grad nije Rim, Vatikan je valjda još veći. Na 7 brijegova nije Rim, na njima je Vatikan. Brodovi u Vatikan uplovljavaju.
Svaka suprotnost ovih Lavićevih elaboracija s onim što piše u Bibliji ni slučajno nije slučajna. Sve su njegove elaboracije njegov najiskreniji iskaz i slika stvorena u njegovu umu.

____________________________________________________________________________________________

Kao što se vidi, nisam ja tvrdio da Rim nije Babilon. Dapače, baš sam ja tvrdio da je Rim Babilon, a Lavić je, čak kasapeći biblijski tekst, pokušavao dokazati kako Babilon (Bludnica) nije Rim nego nešto u Rimu.

Zašto Lavić sve ovo čini, i zašto čini na način na koji čini? Vrlo jednostavno, očaj i nebuloznost njegovih teza naprosto ga na to tjeraju. Da bi dokazao kako sveti Petar nema nikakve veze s Rimom i Rimskom crkvom, mora Petra "istjerati" iz Rima, pa se događa da Lavić Petra smiješta u povijesni Babilon, koji je u razvalinama nestao tri stoljeća prije Krista. Očito, Lavić je "pismoznanac" a ne povjesničar, zašto bi on morao znati da Babilon u Petrovo vrijeme uopće ne postoji.
Lavićevoj nevolji nema kraja. Najprije iz Rima mora Petra istjerati, a onda mu zatreba "Petar u Rimu", jer Petar u svojoj poslanici "šalje pozdrave od Crkve iz Babilona". Ovo je Laviću dokaz da je Rim Babilon. Naravno da je sve ovo suludo i sumanuto i da Lavića dovodi do očaja. Lavić bi "spas" još jedino mogao naći ako bi uspio dokazati da je sveti Petar "elektron", pa "kruži okolo" i baš je tamo gdje Laviću u pojedinom slučaju zatreba. Ne što ne bih htio, ja naprosto neznam kako bi Laviću mogao pomoći dokazivati da je Petar zaista elektron.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Slape bio si i ostao neverovatni prevarant sad će Tifa reći šta radiš:

Kažeš imaš kod Piramide i ja ne mogu imati taj tekst ali ga ima islednik.
Pa onda prljavi Hari uzima moje pisanje (delove naravno) gde ja tvrdim da je Rim Vavilon a lisica negira sve to ali naravno toga nema ovde i ona tvrdi da je to GRAD VELIKI a ne Vatikan. Lisica odbija da je to Rim već samo tvrdi da je to neki grad veliki i kad sam pitao koji je to veliki grad ona ćuti.
Ja onda kažem da, naravno to uopšte nije Rim jer kad Slap kaže da nije onda sogurno nije....koga ti pokušavaš prevariti???

Daj tekst gde ti govoriš da je Rim Vavilon prevarante to ti pokaži a na da je neki veliki grad ima puno velikih gradova a ja hoću da čuju ljudi kako lažov UVEK LAŽE i sad potura ETO REKAO SAM NEKI VELIKI GRAD ali nisi rekao da je Rim Vavilon i oko toga smo se dugo jurili dok ovde nisi priznao misleći onda izigrati to tako što bi Simona maga ubacio kao Petra i odvojio Rim na dva dela kao Rim koji je Vavilon zbog političke vlasti a SVETI RIM zbog paganskog okultizma ali si i tu proklizao i sad tražiš izlaz kako bi se iza nečeg sakrila tvoja laž ali ne može.

Kad nađeš da si ti rekao da je Rim Vavilon javi se a dotle nemoj petljati gluposti već dođi sa argumentom. Zar te ni malo nije sramota da ceo život provedeš na tvom putu? Kad nađeš ono što je gore rečeno i ti si tvrdio da baš to imaš onda se javi i poštedi nas tvojih laži a pošto to nema bićemo slobodni od prevaranta.

Pošto si ti pošten ti samo ljudima daj adresu Piramidinog foruma te teme gde si ti to skinuo pa nek sami SVE isčitaju što bi se ti MUČIO pa im cepkao šta piše i servirao...šta te neki strah valjda...ma gde bi Slap dobrica lagao neće on. Zalepi adresu da svi lepo vide kako ti istinu prenosiš i sve si rešio što bi hrpe kasapio i prenosio LAKŠE TI JE samo adresu zalepiti zar ne Slape varalico?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Daj tekst gde ti govoriš da je Rim Vavilon prevarante

Sve piše i ljudi znaju čitati i razumijevati. Ne treba nikome tvoje "specijalno pismoznanstvo", i tvoje tumačenje.

Zalepi adresu da svi lepo vide kako ti istinu prenosiš i sve si rešio što bi hrpe kasapio i prenosio LAKŠE TI JE samo adresu zalepiti zar ne Slape varalico?

Zalijepi je ti sam. I zbog cirkulacije bi ti dobro došlo malo gibanja.

Natrag