Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U kom ono Vavilonu apostol piše da je bio u prvom veku?
5:13 Pozdravlja vas crkva s vama izbrana u Vavilonu, i Marko, sin moj. 5:14 Pozdravite jedan drugog celivom ljubavi. Mir vam svima u Hristu Isusu. Amin. ...
Knjiga se zove Biblija i vernici je čitaju i znaju zato se ne uzbuđuj to za tebe ne važi.
Papstvo teži za utjecajem i moći i kao takvo je u suprotnosti sa Sinom Bozjim. Za lavića -
I Laviću? U kojem Babilonu je Pera u 1. stoljeću i piše pismo koje i ti citira???,,
POJMA NEMAM i čekam da mi ti to Biblijskim stihom ili istorijskim dokumentom pokažeš jel valja care tako?
A ko ti je onaj lik dole....bivši papa ili budući...ti znaš da ja ne čitam o tim velikanima više pa se ne moraš truditi zbog mene a ako misliš da je drugima od koristi OK.
Sve se nekako zalećeš da pokažeš kako Pera bio sveti otac a Paja išao da njegove uči jevanđelju hajde već jednom daj ga iskopaj jer tako tvrditi a bez ikakvog dokaza istorijskog ili Biblijskog ja ne prihvatam.
Pogledah onaj video jer je kratak...VIDI SLAPE TAJ ĆE TI PREUZETI POSAO ti praviš provale a onaj RAZVALJUJE nisi mu ni do kolena onaj gleda u oči i laže bez presedana gori je i od pape.
Da nisi od njega čuo kako je Pera bio rimsli poglavica? Njega će poglavica odmah vrbovati za posao taj će i drvene šporete prodavati.
Evo, nudim ti sledeće, daj mi dokaz gde je Petar apostol Isusov bio papa u Rimu i ja ću SVE ostalo zanemariti i Tijaru i sve paganske odevne predmete i znakove i ratove i inkvizicije i induligencije i mnogo toga još obrisati i reći javno da je Rimski poglavar i moj poglavar jel to pošteno?
Na svim forumima ću to zastupati i dokazivati a tvoje je samo ta sitnica da mi daš dokaz za tu tvrdnju bar to nije teško niti puno tražim, IZVOLI SLUŠAM:
Dotle pažljivo vidi istoriju:
Alergija, alergija na kanalizaciju me ubi.Slape da bi se rešio kanalizacije moraš prestati tamo raditi.
tu sam...
Korio je sv. Ivan Zlatousti žene koje su bludničile i ubijele svoju djecu rekavši im:
"Vi niste dostojni ni da se pljune na vas..."a onda su se dotične dvorske dame uvrijedile, pa su ga natjerali da se ispriča. A on im je mirno rekao: "Vi ste dostojne da se na vas pljune!" Eto, tako.
Tu si gdje jesi. U svom blatu, tu i ostani. Ovo je tvoja tema, nastavi pogrđivati, lagati, oholiti se. Uživaj sam u svom izmišljenom svijetu.
Tvoje pogrđivanje i laži neće naškoditi ni Papi ni Katoličkoj Crkvi, ni bilo kome, samo tebi.
I ne umišljaj si da se možeš mjeriti sa Slapom, ni intelektualno, ni duhovno, ni teološki...on je gospodin!
Ti nisi. Da jesi, ne bi svete apostole nazivao Pera i Paja, niti se tako prostački izražavao u pomanjkanju dokaza. Strasti baš uprljaju dušu...
Korio je sv. Ivan Zlatousti žene koje su bludničile i ubijele svoju djecu rekavši im:
"Vi niste dostojni ni da se pljune na vas..."a onda su se dotične dvorske dame uvrijedile, pa su ga natjerali da se ispriča. A on im je mirno rekao: "Vi ste dostojne da se na vas pljune!" Eto, tako.
Tu si gdje jesi. U svom blatu, tu i ostani. Ovo je tvoja tema, nastavi pogrđivati, lagati, oholiti se. Uživaj sam u svom izmišljenom svijetu.
Tvoje pogrđivanje i laži neće naškoditi ni Papi ni Katoličkoj Crkvi, ni bilo kome, samo tebi.
I tako se završio neslavan pokušaj odbrane vukova grabljivih da se prikažu Božjim slugama.
Nemaju znanje, nemaju argumente ali je zato tvrdoglavost dominantna.
Prostor gde se može čuti od kad datira papstvo.
Koja je svrha postojanja istog?
Ko je bio prvi poglavar-papa?
Da li je Papa poglavar svih Hrišćana?
Da li Papa sme biti oženjen?
Vaše mišljanja i saznanja o papstvu:
POJMA NEMAM i čekam da mi ti to Biblijskim stihom ili istorijskim dokumentom pokažeš jel valja care tako?
A ko ti je onaj lik dole....bivši papa ili budući...ti znaš da ja ne čitam o tim velikanima više pa se ne moraš truditi zbog mene a ako misliš da je drugima od koristi OK.
Sve se nekako zalećeš da pokažeš kako Pera bio sveti otac a Paja išao da njegove uči jevanđelju hajde već jednom daj ga iskopaj jer tako tvrditi a bez ikakvog dokaza istorijskog ili Biblijskog ja ne prihvatam.
Evo, nudim ti sledeće, daj mi dokaz gde je Petar apostol Isusov bio papa u Rimu i ja ću SVE ostalo zanemariti i Tijaru i sve paganske odevne predmete i znakove i ratove i inkvizicije i induligencije i mnogo toga još obrisati i reći javno da je Rimski poglavar i moj poglavar jel to pošteno?
Na svim forumima ću to zastupati i dokazivati a tvoje je samo ta sitnica da mi daš dokaz za tu tvrdnju bar to nije teško niti puno tražim, IZVOLI SLUŠAM: