Žućko jel ti dobro?
Slape, da li si nekad u životu bio pošten?
Pitanje ide zato što SVAKI PUT uzmeš i isečeš citat te ubaciš u svoju kombinaciju a ništa od toga nisi razumeo.
Rekao sam ti i sad ti kažem da je postojao JEDAN VAVILON kao stvarni grad možeš li to zapamtiti?
Dalje objašnjavam ti da i danas postoji grad koji se u Otk. pominje kao Vavilon zbog onog što uči i vrši iako nije stvarni Vavilon i opisujući ga rekoh kako se zove RIM.
I ja time nisam rekao da je Pera bio u Rimu već u VAVILONU a Rim nije tad slovio za Vavilonjer oni tad nisu ni primili Hrišćanstvo.
Drugo što bi trebao naučiti je sledeće:
PAVLE je otišao u Rim po svom izboru i on je kako kaže tamo želeo otići da vidi Petra kao papu
Ne, nije zato već da OBJAVI JEVANĐELJE.
Čudno jedno kako Paja nije znao da je Pera poglavar Hrišćana pa on ide u Rim da im objavi...?
Znao je Paja dobro samo tvoj poglavica vara vas naivne i neuke kako želi jer je Paja kako piše dobio da PAGANIMA propoveda i on je išao preko dela Azije i Makedonije i u Italiju.
Petar je bio u Iraku i Jerusalimu kao propovednik i starešina a SVI apostoli su bili starešine tamo gde su osnivali verske zajednice i oni su druge postavljali na ta mesta.Da ironija bude veća Paja je kasnije oko 3 god. od Petra ubijen i Paja je morao tamo gde je Pera već bio papa da svedoči o Isusu...
Vavilon u prvom veku je Vavilon po starom nazivu a Bog po Jovanu daje crekvi verujućih da znaju kako je svaki grad koji uči zlo i otpadništvo Vavilon u duhovnom pogledu kao što poiše u 11 gl Otk da će Jerusalim biti kad tvoj poglavica sedne u Jerusalim duhovni Sodom i Misir. Sodom zbog onog što je osnovala hoklica LGBT i preko predsednika to podržava a Egipat zato što su u ropstu otpadništva po pitanju vere.
Ništa ti ne brini za ovo tvoja je briga kanalizacija da bude prohodna kako bi šeširić imao gde da se sakrije kad dođe moj svetac.
Hvala ti što si me poslušao i udaraš smajlije dobro ti ide DALEKO BOLJE nego Biblija.Kad već ljudi ne mogu čuti ništa korisno bar nas zabavljaj i to ide u radni staž. Ovamo fratri imaju u zavisnosti od veličine grada od 2 do 4 TISUĆE EVROPLJANA koliko tek za tvoje usluge izdvajaju....i treba, i onako su svo zlato od Jevreja uzeli i ostalih naroda pa ti uzmi sad od njih.
Nisi ti od juče,znaš ti sve to ali kako ostaviti takvu plaću kad su već naivni a tebi dobro uzmi i ne brigaj ni oni ga nisu pošteno zaradili nemoj da ti bude žao traži povišicu na konto mene. Znaš ti oni čuvenu VERA JE NOVAC koja izađe otud i znaš valjda ko ima najviše banaka na svetu i ko trguje svime i svačim a u svakom ratu pokupi zlato jer zmijče neda svoju robu drugima.