Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mi znamo da su u tom udruženju takvi ljudi jer istorija prati krvave tragove i zato vam želimo pomoći da shvatite kako ćete izginuti od Božje strane i nudimo vam Božju reč i pokušavamo vam sugerisati da ozbiljo pristupite Božjoj reči i spasite se kroz veru ali ne veru u neistinu već u pravu VERU a to je Isusova žrtva i sveta reč. A uz to sve idu životno važna upozorenja o kojima vi baš ništa neznate osim da činite to što činite.
Mi znamo da su u tom udruženju takvi ljudi jer istorija prati krvave tragove i zato vam želimo pomoći da shvatite kako ćete izginuti od Božje strane i nudimo vam Božju reč i pokušavamo vam sugerisati da ozbiljo pristupite Božjoj reči i spasite se kroz veru ali ne veru u neistinu već u pravu VERU
Prostor gde se može čuti od kad datira papstvo.
Koja je svrha postojanja istog?
Ko je bio prvi poglavar-papa?
Da li je Papa poglavar svih Hrišćana?
Da li Papa sme biti oženjen?
Vaše mišljanja i saznanja o papstvu:
Tema nije o Stepincu, nego o papstvu! I ne postavljaj iznova ono što je jednom pobrisano!Kao prvo nisam mislila na tebe nego na sve koji šire mržnju , koji šire propagandu i mržnju , sve te video
koje si pbjavijo ti misliš daje istina , dajse malo skockaj i smiri strasti . Zatebe je cjeli Hrvatski narod ustaški i zločinački , Papa ustaša , Stepinac ustaša , daj se saberi drugima djeliš lekcije a sam nevidiš što pišeš kolka mržnja ide iz tebe.Bila sam stavila video koji govori o stepincu daga pogledaš , aliga je urednik maknuo , a onog tvoga je ostavijo . evo staviću ga opet ako ga ne obriše pogledaj pravu istinu o stepincu , a ne da širiš propagandu punu laži .
Tko vi? Vi koji čekate da se oteli crvena junica? Ispričavam se, ali meni nisu poznati kršćani koji čekaju da se oteli crvena junica, pa da krenu s montažom Hrama.
Evo recimo Isabeleta....pa ona ne bi mogla da živi bez ovakvih rasprava.
Kao prvo nisam mislila na tebe nego na sve koji šire mržnju
Zatebe je cjeli Hrvatski narod ustaški i zločinački , Papa ustaša , Stepinac ustaša , daj se saberi
pogledaj pravu istinu o stepincu , a ne da širiš propagandu punu laži .
Ovako: Da bi bar nešto naučio poslušaj i nemoj više pitati.
HRIŠĆANI imaju Isusa i oni imaju Spasitelja a Jevrejima je palo slepilo DOK ne uđe pagana KOLIKO TREBA a kad uđe i zadnji u broj onda se otvara JEVREJIMA ulazak i tad Jehošua sa tim narodom ima večni savez jer ih NIJE ODBACIO kao što sva proroštva kažu i Pavle tvrdi.
Drugo, JEVREJI nisu Hrišćani i oni će imati Hram a da bi se Hram otvorio po Mojsijevom zapisu ide junica i nemoraš se uvek brukati već uči ili pitaj kulturno i reći će ti se. A sad možeš pokušati odgovoriti da svi oni koji ovde svrate čuj tvoje znanje o ovim pitanjima i samim tim čujemo validnost svih tih tvojih kopiranja i tvrdnji, izvoli slušamo Slape:
1.Ko i kad paganima dade Tijaru na glavu?Hvala ti što si se konačno legitimirao.
1.Ko i kad paganima dade Tijaru na glavu?
2.Od kad do kad je Petar bio papa?
3.Zašto na papama stoje svi oni paganski znakovi i odevni predmeti?
4.Gde čitamo da se treba svaki dan i uopšte iznova prinositi telo Isusovo kao žrtva?
Poštovani nisi razumeo smisao teme.
Tema nije da bi se napadao neko već da se otkrije istina to je prva stvar a onda da se vidi kako taj put krvavih tragova nije dobar i da se počne razmišljati i ispravljati svoj put jer ako su stari skakali u bunar ne moraju svi valjda će se neko naći bar malo pametniji i prekinuti tu tradiciju samoubistva.
Što se tiče pomenute neka je tu mene to raduje i moja želja je da ovo sve pročitaju SVI iz zapadno rimske organizacije i vide da li je zlo ono što je neko obavljao kroz istoriju ili je zlo to što ih ja opominjem i podsećam da su još uvek na tom putu krvavih tragova te da promene smer i počnu živeti po LJUBAVI hrišćanskoj i onda takvih videa neće biti ni lomača ni svih onih zala.