UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 28.07.2010
- Poruka
- 1.701
Ово си ти упутио мени, мада си модификовао пост.Ti napadas Slapa i Shonea, a Srbi su kazes poreklom, znaci ti napadas svoje! Umesto da ih zamolis i pricas s njima kao sa bracom, ti bi izgleda i svoje bicevao i mucio! Dok sektase branis!
Nemas ti uopste mudrosti, a nema ni onaj koji te je poslao!
Колико раде твоје рукавице и префриганост, да се видети из написаног! Значи, ја сам дошао на тему да се бавим темом а ви се бавите учесницима. Она двојица ме вређају без икаквог основа (пишу ми да има гузицу на раменима, да сам духовни лешинар...ти их штитиш и још ми лепиш да немам мудрости и да знаш ко ме је послао?
На чему си и ти и она двојица?
Са којим правом се обраћате било коме на форуму ако вас нико није прозвао, било шта вама директно написао?
Јел сте ви то себе прогласили заштитницима вере, чистунцима без трунке зле мисли а језик вам се вуче по блату!
У посту #98 први пут их, после гомилу разних увреда питам:
P.S. Зашто ми и ти и онај твој сатрап константно упућујете увреде? Јел су ти то аргументи у дискусији са неистомишљеницима?
Пријавио сам ваше постове као увредљиве и чекам реакцију модератора пошто је ваш речник адекватан само примитивцима.
Надам се да модерација неће дозволити примитивизам па били ви старији и од самог вашег папе!
и ти онда наступаш, узимаш себи за право да мени делиш лекције штитећи примитивизам? Зашто би га штитио ако ти исти није близак?
Зато, скини и рукавице и маску и реци шта ти у ставри хоћеш од мене?