Papa antikrist ili meta Lavića, Miroljuba i antikrista?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ako je ovako kao što si napisao u gornjem postu, onda tvoja tvrdnja, u postu No.66 na ovoj temi, naprosto nije tačna, jer svi će ljudi na kraju spoznati istinu, kao što sam reče, a ne samo oni koji tu istinu traže u Bibliji.
A što se tiče tvoje bojazni za mene, nepotrebna je. Svi posle smrti idemo u ništavilo i tamu iz koje nema povratka.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ako je ovako kao što si napisao u gornjem postu, onda tvoja tvrdnja, u postu No.66 na ovoj temi, naprosto nije tačna, jer svi će ljudi na kraju spoznati istinu, kao što sam reče, a ne samo oni koji tu istinu traže u Bibliji.
A što se tiče tvoje bojazni za mene, nepotrebna je. Svi posle smrti idemo u ništavilo i tamu iz koje nema povratka.

Uslov za spasenje u prvom vaskrsenju je da ljudi za života verom u Hrista prihvate istinu.
Oni koji je odbace - moraće da prime sud prilikom Hristovog dolaska i da ostanu u grobovima u toku hiljadu godina.
Druga prilika je data samo isključivo Božjom milošću i tada će svi imati priliku da je prihvate i obrate se Bogu.

Što se tiče tvog uverenja o večnom ništavilu, to je upravo razlika između večnog ateističkog ništavila i Hrišćanske nade u večni život.

Sam prosudi šta je bolje i svrsishodnije.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Uslov za spasenje u prvom vaskrsenju je da ljudi za života verom u Hrista prihvate istinu.
Oni koji je odbace - moraće da prime sud prilikom Hristovog dolaska i da ostanu u grobovima u toku hiljadu godina.
Druga prilika je data samo isključivo Božjom milošću i tada će svi imati priliku da je prihvate i obrate se Bogu.

Što se tiče tvog uverenja o večnom ništavilu, to je upravo razlika između večnog ateističkog ništavila i Hrišćanske nade u večni život.

Sam prosudi šta je bolje i svrsishodnije.
Iluzije su uglavnom uvijek bilje i ljepše od stvarnosti, ali nisu istinite. To nije ralnost zato se i naziva iluzijom. Dakle, bolja je i svrsishodnija istina!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije iluzija moj Jurivaka, već sušta realnost, i ja ti kao propovednik i vesnik jevanđelja to potvrđujem kao onaj kome je to pokazano.

Ali ja verujem u skladu sa prethodnim iznetim - da će svi ljudi imati priliku da se u to uvere, pre ili kasnije.
Bolje pre, ali ako i ne - onda će imati drugu priliku.

Toliko!

Natrag