Vratino se na temu!
Tema je: Papa antikrist ili meta Lavića, Miroljuba i antikrista?
Da, vratimo se na temu.
Pogledajmo kako "braća" točno znaju što im je meta i kako je usklađeno ciljaju:
Citat Lavić:
Meni je drago kad neki Katolik voli svoj narod (ako je Mađar Mađare i sl.) ali taj isti treba ukazati na zlo u SVOM NARODU i pokazati ubicu i odbaciti ga kao čoveka a o verni ne treba ni govoriti jer se prvvo treba bitri ČOVEK a onda vernik.
Ovaj posao koji ja radim bi trebao da radi svaki Katolik ili Hrvat koji je NORMALAN ČOVEK i vernik da odbaci zlo i odrekne se istog a ne da ga pokušava braniti, to je branjenje ludila i satane.
Miroljub Petrović:
Naravno da znamo ko stoji iza te mrznje. Stoji Vatikan i rimska crkva koji na taj nacin zele da ljude pridobiju za svoju sektu. Posledica takve papske propagande medju Hrvatima je stravicna, jer moralna dekadencija medju Hrvatima dostize neverovatne razmere, vece nego u drugim zemljama u okruzenju. Takva teologija i filozofija se oslikava i medju izmanipulisanim Hrvatima. Mozes da primetis da se mnogim Hrvatima cak i glas promenio, pa pricaju kao zene, imaju neki piskav glas, isfeminiziran, prestaju da budu muskarci u svakom pogledu.
I sada, zar ne treba ohrabrivati Hrvate na sve moguce nacine da se otkace od papskog satanizma? .... Kao sto vidis, ja iznosim sve moguce argumente da bih ljude trgao i pozvao na promenu i spasavanje zive glave, bez obzira na stravican broj mojih neprijatelja koji svakodnevno raste.
Pogledajte koliko su misije Lavića i Miroljuba usklađene. One su zapravo jedna ista misija. "
Ovo što ja radim", kaže Lavić, trebao bi raditi "
svaki Katolik ili Hrvat koji je NORMALAN ČOVEK", da odbaci zlo, branjenje ludila i sotone. A Miroljub, što on čini? Potpuno isto što i Lavić. Ohrabruje Hrvate, iznosi sve moguće argumente da bi ih trgao i pozvao "
da se otkace od papskog satanizma". A koliko je strašan taj "
papski satanizam", kako ga dijagnosticira Miroljub, ili "
zlo branjenja ludila i satane", kako ga dijagnosticira Lavić, vidljivo je čak i fizički na "Hrvatima sljedbenicima papskog satanizma". Takvima se čak
glas promijenio.
Pričaju kao žene, glas im piskav i prestaju biti muškarci u svakom pogledu.
Citat Lavić:
Ovo je veliko dobro što činim da bi ljudi naučili i shvatili da Bog ne gleda na kolektiv ili naciju već na POJEDINAČNO srce.
Miroljub Petrović:
Pa "normalno" je u ovom moralno posrnulom svetu da ce da se pljuje po svemu sto je zdravo, a narocito sto je anti-papsko. Ali, svaki ozbiljan Hrvat ce da se divi naporima svoje brace sa druge strane Drine u otporu svetskom satanizmu, gej paradama, evropejstvu itd.
Dakle, svrha onoga sto ja pisem je da se spasavaju zive glave, a ne da se prepucavam sa nekim oko nebitnih stvari.
Znam da ce ovo interesovati manjinu, a da ce vecina da me mrzi, ali mene interesuje upravo ta manjina koja misli svojom glavom i ti ljudi koji zele da sacuvaju zivu glavu.
Gledajte kako "braća" sve ovo čine iz najaltruističnijih pobuda. "
Ovo je veliko dobro što ja činim", kaže Lavić, a Miroljub "spašava žive glave" otimajući Hrvate iz ralja "papskog satanizma" znajući čak da će ga mnogi zbog toga mrziti. Kako da čovjek ne proplače?
Citat Lavić:
A ako u milion srca nalazimo 90 posto zloga kako možemo reći da je taj narod pun ljubavi i da nije genocidan i bolesta duhovno.
Miroljub Petrović:
Sa druge strane, satanisti danas proglasavaju herojima one ljude (ako se oni uopste mogu nazvati "ljudima") koji su bili glavni promoteri genocida, kao sto su papa Pije XII (poznatiji kao "Hitlerov papa", Stepinac i drugi). ... Takodje, clan nacisticke nemacke omladine Jozef Racinger, postao je vodja rimokatolicke crkve ili papa Benedikt XVI, i najuticajniji covek na svetu.
Vidite kako braća Lavić i Miroljub laserski precizno pronalaze zlo i razotkrivaju ga. Točno razotkrivaju i prokazuju tko je genocidan i tko je "glava te genocidnosti". Naravno, to je "papski satanizam", kako ga naziva Miroljub, ili "carstvo onoga sa hulnim imenom", kako to opisuje Lavić.