Papa antikrist ili meta Lavića, Miroljuba i antikrista?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A, misliš li, Taramana, da je hrišćanski ovako govoriti o drugom hrišćaninu. Upozoravaš druge šta u Bibliji nije dozvoljeno, a za ovo što ti govoriš o drugim hrišćanima, nalaziš uporište u Bibliji? Vrlo interesantno!

Što bi Lavić imao misliti, pa on je Božji glasnogovornik isto kao i Miroljub. Bog samo koristi Lavićeve prste i Lavićevu tipkovnicu. Ista priča kao kod proročice. I nisu slučajno Lavić i Miroljub zaslužili taj status, prošli su istu školu kod proročice.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Što bi Lavić imao misliti, pa on je Božji glasnogovornik isto kao i Miroljub. Bog samo koristi Lavićeve prste i Lavićevu tipkovnicu. Ista priča kao kod proročice. I nisu slučajno Lavić i Miroljub zaslužili taj status, prošli su istu školu kod proročice.

Sad će Jurivaka zadnja2 tvoja posta obrisati jer je spam,eto videćeš zato što drži do reda na temama.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Sad će Jurivaka zadnja2 tvoja posta obrisati jer je spam,eto videćeš zato što drži do reda na temama.
Ne, neću ništa brisati ovoga puta - nekada i ono što zovemo spamom daje dobar uvid u naše karaktere - ali ne možemo tako nastaviti. Vratino se na temu!
Tema je: Papa antikrist ili meta Lavića, Miroljuba i antikrista?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vratino se na temu!
Tema je: Papa antikrist ili meta Lavića, Miroljuba i antikrista?

Da, vratimo se na temu.

Pogledajmo kako "braća" točno znaju što im je meta i kako je usklađeno ciljaju:

Citat Lavić: Meni je drago kad neki Katolik voli svoj narod (ako je Mađar Mađare i sl.) ali taj isti treba ukazati na zlo u SVOM NARODU i pokazati ubicu i odbaciti ga kao čoveka a o verni ne treba ni govoriti jer se prvvo treba bitri ČOVEK a onda vernik.

Ovaj posao koji ja radim bi trebao da radi svaki Katolik ili Hrvat koji je NORMALAN ČOVEK i vernik da odbaci zlo i odrekne se istog a ne da ga pokušava braniti, to je branjenje ludila i satane.

Miroljub Petrović: Naravno da znamo ko stoji iza te mrznje. Stoji Vatikan i rimska crkva koji na taj nacin zele da ljude pridobiju za svoju sektu. Posledica takve papske propagande medju Hrvatima je stravicna, jer moralna dekadencija medju Hrvatima dostize neverovatne razmere, vece nego u drugim zemljama u okruzenju. Takva teologija i filozofija se oslikava i medju izmanipulisanim Hrvatima. Mozes da primetis da se mnogim Hrvatima cak i glas promenio, pa pricaju kao zene, imaju neki piskav glas, isfeminiziran, prestaju da budu muskarci u svakom pogledu.

I sada, zar ne treba ohrabrivati Hrvate na sve moguce nacine da se otkace od papskog satanizma? .... Kao sto vidis, ja iznosim sve moguce argumente da bih ljude trgao i pozvao na promenu i spasavanje zive glave, bez obzira na stravican broj mojih neprijatelja koji svakodnevno raste.

Pogledajte koliko su misije Lavića i Miroljuba usklađene. One su zapravo jedna ista misija. "Ovo što ja radim", kaže Lavić, trebao bi raditi "svaki Katolik ili Hrvat koji je NORMALAN ČOVEK", da odbaci zlo, branjenje ludila i sotone. A Miroljub, što on čini? Potpuno isto što i Lavić. Ohrabruje Hrvate, iznosi sve moguće argumente da bi ih trgao i pozvao "da se otkace od papskog satanizma". A koliko je strašan taj "papski satanizam", kako ga dijagnosticira Miroljub, ili "zlo branjenja ludila i satane", kako ga dijagnosticira Lavić, vidljivo je čak i fizički na "Hrvatima sljedbenicima papskog satanizma". Takvima se čak glas promijenio. Pričaju kao žene, glas im piskav i prestaju biti muškarci u svakom pogledu.

Citat Lavić: Ovo je veliko dobro što činim da bi ljudi naučili i shvatili da Bog ne gleda na kolektiv ili naciju već na POJEDINAČNO srce.

Miroljub Petrović: Pa "normalno" je u ovom moralno posrnulom svetu da ce da se pljuje po svemu sto je zdravo, a narocito sto je anti-papsko. Ali, svaki ozbiljan Hrvat ce da se divi naporima svoje brace sa druge strane Drine u otporu svetskom satanizmu, gej paradama, evropejstvu itd.

Dakle, svrha onoga sto ja pisem je da se spasavaju zive glave, a ne da se prepucavam sa nekim oko nebitnih stvari.
Znam da ce ovo interesovati manjinu, a da ce vecina da me mrzi, ali mene interesuje upravo ta manjina koja misli svojom glavom i ti ljudi koji zele da sacuvaju zivu glavu.

Gledajte kako "braća" sve ovo čine iz najaltruističnijih pobuda. "Ovo je veliko dobro što ja činim", kaže Lavić, a Miroljub "spašava žive glave" otimajući Hrvate iz ralja "papskog satanizma" znajući čak da će ga mnogi zbog toga mrziti. Kako da čovjek ne proplače?

Citat Lavić: A ako u milion srca nalazimo 90 posto zloga kako možemo reći da je taj narod pun ljubavi i da nije genocidan i bolesta duhovno.

Miroljub Petrović: Sa druge strane, satanisti danas proglasavaju herojima one ljude (ako se oni uopste mogu nazvati "ljudima") koji su bili glavni promoteri genocida, kao sto su papa Pije XII (poznatiji kao "Hitlerov papa", Stepinac i drugi). ... Takodje, clan nacisticke nemacke omladine Jozef Racinger, postao je vodja rimokatolicke crkve ili papa Benedikt XVI, i najuticajniji covek na svetu.

Vidite kako braća Lavić i Miroljub laserski precizno pronalaze zlo i razotkrivaju ga. Točno razotkrivaju i prokazuju tko je genocidan i tko je "glava te genocidnosti". Naravno, to je "papski satanizam", kako ga naziva Miroljub, ili "carstvo onoga sa hulnim imenom", kako to opisuje Lavić.

Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Da, vratimo se na temu.

1) Citat Lavić: Meni je drago kad neki Katolik voli svoj narod (ako je Mađar Mađare i sl.) ali taj isti treba ukazati na zlo u SVOM NARODU i pokazati ubicu i odbaciti ga kao čoveka a o verni ne treba ni govoriti jer se prvvo treba bitri ČOVEK a onda vernik.

2) Ovaj posao koji ja radim bi trebao da radi svaki Katolik ili Hrvat koji je NORMALAN ČOVEK i vernik da odbaci zlo i odrekne se istog a ne da ga pokušava braniti, to je branjenje ludila i satane.

3) Citat Lavić: Ovo je veliko dobro što činim da bi ljudi naučili i shvatili da Bog ne gleda na kolektiv ili naciju već na POJEDINAČNO srce.

4) Citat Lavić: A ako u milion srca nalazimo 90 posto zloga kako možemo reći da je taj narod pun ljubavi i da nije genocidan i bolesta duhovno.

.
1) Svaki Katolik voli svoj narod .Svaki normalan čovjek voli svoj narod,bio vjernik ili ne.Pavao bi se dao razapeti za Židove.

2) Meti ti ispred svog dvorišta,tu je prljavštine više!Mi branimo svoj narod i od takvih koji pod utjecajem sotone napadaju naš!

3)Otkad je mržnja,averzija i laž,dobro?

4) Jel ti to opisa svoj narod?Jer moj nije takav,neznam o kom narodu govoriš!Naime,tko je imao genocidne namjere i Haški sud je rekao nedavno!Nakon zadnjeg rata reći tko je genocidniji nije teško zaključiti a teška je uvreda nama Hrvatima reći da je nas 90 % genocidno.Pogotovo kad to pročita netko kao ja čiji kraj je potpuno uništen,kuće spaljene,crkve,ljudi pobijeni.
Moju mamu i sestru jesu Srbi!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne pišite na temama religije o ratovima na ovim prostorima i o nacionalnim sukobima i netrpeljivostima! Toga zla je u daljoj i bližoj prošlosti bilo i previše, i nije uputno stalno podsjećati na to, a posebno takvim pričama nije mjesto na ovom forumu. To se neće tolerisati. Ovo se odnosi na sve koji ovdje pišu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Hriscanin voli sve ljude jer su svi ljudi braca po krvi..i ne bavi se politikom i nacionalnim razlikama.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne pišite na temama religije o ratovima na ovim prostorima i o nacionalnim sukobima i netrpeljivostima! Toga zla je u daljoj i bližoj prošlosti bilo i previše, i nije uputno stalno podsjećati na to, a posebno takvim pričama nije mjesto na ovom forumu. To se neće tolerisati. Ovo se odnosi na sve koji ovdje pišu.

Ja ni ne bih o ovome, ali kako uopće odgovoriti Laviću koji "zločinaštvo Katoličke Crkve" pokušava dokazati tezama kako je upravo Katolička Crkva sve ratove pokretala i vodila. Upravo ti ratovi, hoće reći Lavić, dokaz su zločinaštva Katoličke Crkve. Lavić specijalno, a vidjeli smo i Miroljub Petrović, to zločinaštvo Katoličke Crkve pokušava prikazati kroz genocidnost Hrvatskog naroda, koji je takav upravo zbog toga što je "u kandžama papskog sotonizma". Papstvo je nepopravljivo zlo, hoće reći Lavić, zato Lavić za svoju "rabotu" kaže da je to nešto što bi trebao raditi "svaki Katolik ili Hrvat koji je NORMALAN ČOVEK". Zato Lavić svoju "rabotu" naziva velikim dobrom. Potpuno jednako kao Lavić, tvrdi i Miroljub. Papa je jednostavno promotor zla i genocida, zato je jedina svrha onoga što čini, kaže Miroljub, "spašavanje živih glava". Obojica, i Lavić i Miroljub, samo iz svog altruizma čine "veliko dobro spašavajući žive glave" pokušavajući iz kandži papskog sotonizma izvući i tako spasiti što više ljudi.

Miroljub čak ima i rješenje, i evo kako bi on sve zlo Katoličke Crkve na ovim prostorima riješio:

Miroljub Petrović: Srpske zemlje su otprilike u granicama "Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica". Ako bih se ja tada nesto pitao, pozvao bih sve stanovnike koji zive na tim teritorijama, a nisu Srbi, da se privremeno presele u najbliza srpska sela i gradove, a ostalima, koji nece, ponudio bih da napuste te teritorije. One koji bi ostali da brane papsku okupaciju pocistio bih kao sto je Isus Navin pocistio Hanance. Mislim da bih Split spalio do temelja i doneo zakon da u njemu niko nikada vise ne moze da zivi, kao sto je danasnji Vavilon. Dakle, to ustasko leglo bih zatro, kao i grad Cetinje. Verovatno bih i Zagreb zauzeo i ocistio od papskog smeca, a gradu promenio ime.

Evo, iskreno sam ti rekao sta bih uradio. Naravno, ja danas nisam u potpunosti slobodan da se krecem po Srbiji, a kamoli da idem da spasavam bracu u Dalmaciji ili Zagorju od papske okupacije.

P.S. Bar braća Lavić i Miroljub po forumima mogu ljude spašavati od "papskog smeća". Što bi učiniti ukaže li im se drugačija prilika, možemo samo nagađati.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Moje upozorenje se odnosilo i na Taramanu kao i na sve ostale. A što se tiče Taramaninih i Petrovićevih tvrdnji o genocidnim sklonostima nekog naroda, u ovom slučaju hrvatskog, na što ti, kako kažeš moraš reagovati, takve tvrdnje su apsurdne i besmislene, pa ih ne treba ni uzimati ozbiljno. Svi razumni ljudi znaju da narodi nisu niti mogu biti genocidni zbog svoje narodnosti..., mogu biti samo zavedeni i izmanipulisani od strane pojedinaca - nacionalista i šovinista, koji se u datom istorijskom trenutku nađu na mjestu koje im takvu manipulaciju omogućava... i oni je iskoriste manipulišući vjerskim i nacionalnim osjećanjima naroda.

Natrag