Papa antikrist ili meta Lavića, Miroljuba i antikrista?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Taramana i stvarnoslap, da otvorimo posebnu temu na kojoj ćete se vas dvojica prepucavati do mile volje, a da na ostalim temama pišete u skladu sa tim temama?!:)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Bilo bi dobro da neko da odgovor na ovu fotografiju, zašto papa pokazuje gest rukom koji predstavlja simbol sotone i koji koriste okultisti i satanisti.
Ova fotografija je snimljena prilikom papine posete filipinima.

Evo još jedne koja prikazuje bivšeg papu Benedikta ( kardinal Racinger ) u istom stavu.

Satanistički simbol

Učlanjen(a)
24.01.2015
Poruka
218
Bilo bi dobro da neko da odgovor na ovu fotografiju, zašto papa pokazuje gest rukom koji predstavlja simbol sotone i koji koriste okultisti i satanisti.

Evo još jedne koja prikazuje bivšeg papu Benedikta ( kardinal Racinger ) u istom stavu.

Satanistički simbol

To je symbol i ROKERA!
A telebani misle da Papa pozdravlja sotonu!
Dakle,po blentavcima ,svi ovi javno pozdravljaju sotonu!
Po mišljenju normalnih ljudi,pozdravljaju rokere !

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije isto čak ni nalik.

Potpuno je isto.

Ti si rekao vidite šta kaže Lavić i pod moj citat staviš tekst sa Vesti neta...ja se pozivam na taj tekst koji govori u prilog mojih tvrdnji ali te reči je je izgovorio neko drugi.

Da, vidite što kaže Lavić, upravo tako. Tko kaže da je i "onaj drugi" sa Vestineta izgovorio te riječi? Taj drugi ih je također kopirao od nekog drugog, ali onoga časa kada ih je javno iznio te riječi su postale i njegove. Može vas deset biti u lancu kojim su te riječi "iz tvog pera" došle na ovaj forum, i svih vas deset jeste koautori tih riječi. Pa sam ti lijepo gore reče kako si taj tekst prenio kao "prilog svojim tvrdnjama". Nećeš valjda kao prilog svojoj tvrdnji prenijeti nešto sa čime se ne slažeš? Dakle, tko god da ih je prvi napisao, koliko god njih bilo u lancu dok su došle do tebe, onoga časa kada si ih ti javno iznio, te riječi su postale i tvoje.

Tvoj pokušaj podmetanja je toliko providan i nespretan da je to smešno.

Još je smiješnije da ti nisam ja podmetnuo, nego si podmetnuo sam sebi.

Možeš li ti u svom životu nekad izneti nešto od tvog znanja jer tračarenje nije tema Lavić ovako Lavić onako Miroljub je ovakav Miroljub je onakav....odrasti i uozbilji se malo.

Pusti ti da ja sam vodim računa o "svojoj taktici". A vezu između tebe i Miroljuba nisam uspostavio ja, nego svakako nešto drugo i netko drugi.

Što se tiče mojih reči koje ja napišem stojim iza svake i nudim slična mišljenja drugih.

Odgovoran i pošten čovjek mora stajati i iza riječi drugoga, kada te riječi navodi kao argument u prilog svojoj tezi. To tada postaju i njegove riječi.

Pravoslavci isto zastupaju da je Rim Vavilon i papa bezakonik i ja to mogu postaviti ali reći da sam saglasan sa Pravoslanim učenjem ne stoji jer imamo samo neke dodirne tače iste.Ako bilo ko uči istinu u tom segmentu ću citirati njegovo mišljenjeali ja to nisam pisao već onaj čije mišljenje postavljam i postavljam ga kao moje već kao onog ko ga izrekao.

Izvrstan si primjer naveo, samo što ne vidiš da demantira tebe samoga. Zamislimo pravoslavca s kojim se ti slažeš jedino u tome "da je Rim Vavilon i papa bezakonik". Onoga časa kada citiraš tog pravoslavca navodeći njegove riječi da je "Rim Babilon i papa bezakonik", argumentirajući time svoju tvrdnju, ti si stao iza tih riječi, one su i tvoje. Naravno, nitko neće i ne može tvrditi da se ti u svemu slažeš s tim pravoslavcem niti će reći da je svaka tvrdnja tog pravoslavca i tvoja, ali ono što si citirao postaje tvoje.

Dakle citiranje sa vesti neta i postavljanje kao evo šta Lavić kaže je LAŽ kužiš li ti to?

Nije laž, kužiš li ti?

Sve što ja rekoh je moje a što rekoše drugi je njihovo bez obizra koliko mi imali sličnosti u razumevanju.

Zapravo, ne postoji ništa naše, pa tako ni tvoje. Svi smo rođeni kao "tabula rasa", i sve što smo ovdje pisali negdje smo čuli, negdje pročitali ili nam je netko direktno rekao. I kada mislimo da smo nešto sami "domislili" ponovo je to domišljanje temeljeno na "tuđem". Kopirali, prepričali ili domislili, kada god to navedemo kao argument svojoj tvrdnji mi stajemo iza toga i to postaje i naše.

Znam da si sklon podmetanju jer ti nemaš znanja niti načina da odbraniš zver pa ideš prljavim sistemom podmetanja....zar nije poštenije da kažeš:,,NEZNAM KOJE ZVER I BZAKONIK ALI NUDIM JEDAN DOKAZ IZ KOG SE JASNO VIDIDA TO NE MOŽE BITI RIM-VATILAN I PAPA,,

O mome (ne)znanju prepusti brigu meni. Vidim, ti bi rađe o mome neznanju nego o sramoti svoga pisanja. Opet ti nisam ja kriv. Zašto umjesto teme "Papstvo" nisi otvorio temu o mome neznanju?

Zar to nebi bilo korisnije nego da se brukaš tračarenjem ceo život?

Svi se sami brukamo.

Evo ti ponovo tema Papstvo čeka dokaz da to ne može biti tako potrudi se malo i nemoj one floskule mi smo stara organizacija i zato smo sveti potome bi svi starci bili svetci i ti prvi ali to nije mera.

Zašto bi mene tema čekala? A što je prava mjera za svetost? Bauljanje oko palme? Eto, nađeš li što ispod palme navratit ću i ja.

Niti onu šuplju katolici dadoše Bibliju svetu...mnogo neozbiljno pored Jevreja pagane predstavljati nekim tvorcima Biblije.
Daj SAMO JEDAN DOKAZ i ja ću poreći sve o papstvu jel to pošteno?

A tko ti je dao Bibliju na koju se pozivaš? Nije li je iznjedrila upravo "katolička, sveta i apostolska Crkva"? S obzirom da je tebi Novi zavjet kontradiktoran, možda ti pod Biblijom misliš samo na Stari zavjet pa se u tom slučaju pozivaš isključivo na Židove. Biblija kršćana ipak nije samo to.

Okupi svoje jato i glavnu sestru te iskopajte samo jedan dokaz i sve ste rešili a ja ću vam na svaku vašu tvrdnju ponuditi DESET kontra dokaza da ućutite ili izađete iz uticaja otpadništva.

Zašto ti onda smeta kad ja iznosim tvoje dokaze? Doduše, jednaki su Miroljubovim, ali ne možeš zbog toga kriviti mene, ja sam to samo uočio i iznio.

Taramana i stvarnoslap, da otvorimo posebnu temu na kojoj ćete se vas dvojica prepucavati do mile volje, a da na ostalim temama pišete u skladu sa tim temama?!:)

Postoje situacije kada čovjek ne može prihvatiti nešto izrečeno i istovremeno ne može, i ne bi smio, prešutjeti. To su situacije kada je čovjek naprosto primoran ući u "prepucavanje". Koliko god bilo nepopularno, prepucavanje je tada ipak rješenje.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je symbol i ROKERA!
A telebani misle da Papa pozdravlja sotonu!
Dakle,po blentavcima ,svi ovi javno pozdravljaju sotonu!
Po mišljenju normalnih ljudi,pozdravljaju rokere !

Rokeri koriste ovaj simbol, ali kao što sigurno znamo neki rokeri koji to čine - otvoreno obožavaju Lucifera sotonu i to ne kriju.

Prema tome - ovaj znak je satanistički, a pobude iz kojih papa pokazuje ovak znak su odviše jasne.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Meni je ne treba već briši svaki spam koji nije o temi i sve je rešeno.
Svaki put u temi ubace se oni što ništa otemi ne pišu već o meni da se to obriše bilo bi mnogo više prostora jer bi se hrpa trača uklonila i onda ova ekipa nebi mogla zatrpavati teme tračevima i spamovati.
Ranije se isto dešavalo i oni uvek isto čine jer im se ne brišu spamovi a ja ako odgovorim moj post je odmah sankcionisan.
Ono mise sviđa opomena postoti put da se pišeo temi i.....ekipa iz Rimskog kluba se toga nije niti će držati,već viđeno.

Je za budale.Jer imalo pametan čovjek zna da Papa štuje krista a ne sotonu!

Rekoh ti da je ta reč Biblijom zabranjena pokušaj zapamtiti, znam da puno tražim od tebe ali bar pokušaj.Ipak bolje ti i Slap nego glavna sestra za fizikalnu terapiju.
Uvek mislim da je mrak pao kad se ona pojavi.

Tema je o papi da li je antihrist da čujemo:

Da li je.....šta vi mislite?

Da li je papa antihrist?

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Rekoh ti da je ta reč Biblijom zabranjena pokušaj zapamtiti, znam da puno tražim od tebe ali bar pokušaj.Ipak bolje ti i Slap nego glavna sestra za fizikalnu terapiju.
Uvek mislim da je mrak pao kad se ona pojavi.
A, misliš li, Taramana, da je hrišćanski ovako govoriti o drugom hrišćaninu. Upozoravaš druge šta u Bibliji nije dozvoljeno, a za ovo što ti govoriš o drugim hrišćanima, nalaziš uporište u Bibliji? Vrlo interesantno!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Evo ti odgovor: http://serbianforum.org/threads/papstvo.566265/page-40#post-1577703

Inače, Miroljub Petrović na svom forumu svako malo ostavlja link za knjigu "Masonski i okultni simboli". Ovdje ima Miroljubovih "pacijenata" pa evo jedan primjer koji zorno oslikava jedan takav simbol:

Primjer "masonsko okultnog simbola"

1_277417.jpg

A evo sada još jedne, evo dolje Miroljuba Petrovića:

0.jpg

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
A, misliš li, Taramana, da je hrišćanski ovako govoriti o drugom hrišćaninu. Upozoravaš druge šta u Bibliji nije dozvoljeno, a za ovo što ti govoriš o drugim hrišćanima, nalaziš uporište u Bibliji? Vrlo interesantno!

Ja nisam primetio da se ijedna glavna sestra na fizikalnoj medicini ljuti zbog svog naziva.To je častan posao pomaganja slabo pokretnim osobama.Veoma brižna i časna osoba koja za svakog ima utešnu reč tako je mene više puta tešila.

Da li su ovi likovi iznad pape i u skladu sa temom?
Ona papkinja u crvenom se slabo vidi u Vatikanu.
Onaj srednji je iz Hrvatske biskup...jel tako?
Neki mali vuk i dole Slap.

Poslednja izmena:
Natrag