Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To je symbol i ROKERA!Bilo bi dobro da neko da odgovor na ovu fotografiju, zašto papa pokazuje gest rukom koji predstavlja simbol sotone i koji koriste okultisti i satanisti.
Ova fotografija je snimljena prilikom papine posete filipinima.
Evo još jedne koja prikazuje bivšeg papu Benedikta ( kardinal Racinger ) u istom stavu.
Satanistički simbol
Nije isto čak ni nalik.
Ti si rekao vidite šta kaže Lavić i pod moj citat staviš tekst sa Vesti neta...ja se pozivam na taj tekst koji govori u prilog mojih tvrdnji ali te reči je je izgovorio neko drugi.
Tvoj pokušaj podmetanja je toliko providan i nespretan da je to smešno.
Možeš li ti u svom životu nekad izneti nešto od tvog znanja jer tračarenje nije tema Lavić ovako Lavić onako Miroljub je ovakav Miroljub je onakav....odrasti i uozbilji se malo.
Što se tiče mojih reči koje ja napišem stojim iza svake i nudim slična mišljenja drugih.
Pravoslavci isto zastupaju da je Rim Vavilon i papa bezakonik i ja to mogu postaviti ali reći da sam saglasan sa Pravoslanim učenjem ne stoji jer imamo samo neke dodirne tače iste.Ako bilo ko uči istinu u tom segmentu ću citirati njegovo mišljenjeali ja to nisam pisao već onaj čije mišljenje postavljam i postavljam ga kao moje već kao onog ko ga izrekao.
Dakle citiranje sa vesti neta i postavljanje kao evo šta Lavić kaže je LAŽ kužiš li ti to?
Sve što ja rekoh je moje a što rekoše drugi je njihovo bez obizra koliko mi imali sličnosti u razumevanju.
Znam da si sklon podmetanju jer ti nemaš znanja niti načina da odbraniš zver pa ideš prljavim sistemom podmetanja....zar nije poštenije da kažeš:,,NEZNAM KOJE ZVER I BZAKONIK ALI NUDIM JEDAN DOKAZ IZ KOG SE JASNO VIDIDA TO NE MOŽE BITI RIM-VATILAN I PAPA,,
Zar to nebi bilo korisnije nego da se brukaš tračarenjem ceo život?
Evo ti ponovo tema Papstvo čeka dokaz da to ne može biti tako potrudi se malo i nemoj one floskule mi smo stara organizacija i zato smo sveti potome bi svi starci bili svetci i ti prvi ali to nije mera.
Niti onu šuplju katolici dadoše Bibliju svetu...mnogo neozbiljno pored Jevreja pagane predstavljati nekim tvorcima Biblije.
Daj SAMO JEDAN DOKAZ i ja ću poreći sve o papstvu jel to pošteno?
Okupi svoje jato i glavnu sestru te iskopajte samo jedan dokaz i sve ste rešili a ja ću vam na svaku vašu tvrdnju ponuditi DESET kontra dokaza da ućutite ili izađete iz uticaja otpadništva.
Taramana i stvarnoslap, da otvorimo posebnu temu na kojoj ćete se vas dvojica prepucavati do mile volje, a da na ostalim temama pišete u skladu sa tim temama?!
To je symbol i ROKERA!
A telebani misle da Papa pozdravlja sotonu!
Dakle,po blentavcima ,svi ovi javno pozdravljaju sotonu!
Po mišljenju normalnih ljudi,pozdravljaju rokere !
Taramana i stvarnoslap, da otvorimo posebnu temu na kojoj ćete se vas dvojica prepucavati do mile volje, a da na ostalim temama pišete u skladu sa tim temama?!
Je za budale.Jer imalo pametan čovjek zna da Papa štuje krista a ne sotonu!
A, misliš li, Taramana, da je hrišćanski ovako govoriti o drugom hrišćaninu. Upozoravaš druge šta u Bibliji nije dozvoljeno, a za ovo što ti govoriš o drugim hrišćanima, nalaziš uporište u Bibliji? Vrlo interesantno!Rekoh ti da je ta reč Biblijom zabranjena pokušaj zapamtiti, znam da puno tražim od tebe ali bar pokušaj.Ipak bolje ti i Slap nego glavna sestra za fizikalnu terapiju.
Uvek mislim da je mrak pao kad se ona pojavi.
Bilo bi dobro da neko da odgovor na ovu fotografiju, zašto papa pokazuje gest rukom koji predstavlja simbol sotone i koji koriste okultisti i satanisti.
Ova fotografija je snimljena prilikom papine posete filipinima.
A, misliš li, Taramana, da je hrišćanski ovako govoriti o drugom hrišćaninu. Upozoravaš druge šta u Bibliji nije dozvoljeno, a za ovo što ti govoriš o drugim hrišćanima, nalaziš uporište u Bibliji? Vrlo interesantno!