P2P streams addon - Acestream and Sopcast

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Nov sam u ovome,ne mogu da nadjem p2p streams addon. Moze li neko da mi pomogne?
Evo repository odavde
Kod:
http://mirrors.superrepo.org/addons/frodo/repository.p2p-streams.xbmc/repository.p2p-streams.xbmc-1.0.1.zip

Ja koliko sam testirao ovaj addon danas, jako je dobro sto moze i sopcast, takodje torrent-tv.ru lista ima pa i nije potreban onaj drugi addon i registracija na nekoliko dana sa laznim mailom jer lista i ovde ima. Sto se tice da kazem vecih utakmica ima jako velika ponuda, ali sto se tice manjih, uglavnom pise nema streamova. Pozz

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Ne mora, moze samo da se ima torrent stream engine addon, mislim da ga ima u superrepo, ja sam do skoro imao acestream.
Kakav je sad sopcast, znam da je ranije p2p trpao malware, pa posto sam imao u sopcast u to vreme od tad ne koristim nijedan :)

@torpedo, neki linkovi ne rade neki put, takodje obrati paznju na brzinu, jer ce ti izbaciti ako ne moze dovoljno brzo da bufferuje.
U pravu si za TS Engine, ni sam nisam imao instaliran Ace Stream na racunaru a provalih ovakvu glupost :D
SopCast djeluje dobro, bar na brzinu juce dok sam isprobao ovaj addon prije brisanja jer nemam potrebu za ovim na tv-u (bar ne jos :D),dok na tabletu sljaka samo tako
Meni jedino privuklo paznju sto se tice ovog addona kategorija Arenavision, jer tu prenose sportske dogadjaje u HD vecinom preko SopCast.

.... Sto se tice da kazem vecih utakmica ima jako velika ponuda, ali sto se tice manjih, uglavnom pise nema streamova. Pozz

Hehehe...zar ima neko da prati takve utakmice, ja ne znam kad sam zadnji put odgledao npr. utakmicu tipa WBA-Fullam. Mozda u pregledu lige i to samo golove :roll:

P.S. Salim se,znam ja da vi kladionicari pratite sve zivo. :D Evo za veceras Liga Evrope u P2P/Arenavision.in

ZuQwDGH.jpg

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
v0.2.0 (27-02-2014):
-Small fix in arenavision parser
-Fixed xml lists (some items were not showing - tks crackjoe/rominhos)
-New settings depending on platform
-Small fixes for windows sop configuration (sc delete on start)
-Re-code and fix configuration for android (invalid /sdcard/download is now fixed)
-Added support for non-rooted android devices (gotham is required). This is the default option on android, so if you plan to use sopcast with the default xbmc player you need to choose that specific option on the addon settings or select "download modules on boot" and make the configuration again.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
prebrzo sam se pohvalio....prijepodne super su radili sopcast strimovi....probao sam sad arenavision sopcast i svi samo krenu i stane.....ne moze se gledati nista.....stvarno nista nikad nije savrseno.....

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
prebrzo sam se pohvalio....prijepodne super su radili sopcast strimovi....probao sam sad arenavision sopcast i svi samo krenu i stane.....ne moze se gledati nista.....stvarno nista nikad nije savrseno.....
Ja evo probao i radi super, rekao sam i kazem opet, ovo sto ima od ponude je savrseno, ali ponuda nije toliko siroka, one da kazem nepopularne utakmice nisu zastupljene, i to je mislim za sve sportove..Dok sam testirao sportdevil, po meni je mnogo jaci, ima ponudu sa najboljih sajtova sportskih gde su live streamovi, ima highlightse svega. Opet kazem ovaj je savrsen za one koji zele samo popularne utakmice, jer su one ovde u jako kvalitetnoj slici.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ja evo probao i radi super, rekao sam i kazem opet, ovo sto ima od ponude je savrseno, ali ponuda nije toliko siroka, one da kazem nepopularne utakmice nisu zastupljene, i to je mislim za sve sportove..Dok sam testirao sportdevil, po meni je mnogo jaci, ima ponudu sa najboljih sajtova sportskih gde su live streamovi, ima highlightse svega. Opet kazem ovaj je savrsen za one koji zele samo popularne utakmice, jer su one ovde u jako kvalitetnoj slici.

verujem da radi dobro ali kod mene sada nesto ne posluzi....ipak je i ovde verovatno 4Mb/s interneta premalo....jbg, cekam tu optiku ali ne znam kad ce....omaric vec je ugradjen na kuci ali jos nije priklopljeno.....pa valjda cu jednom ove godine....huh

Član
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
57
meni baš nešto neide instalacija, jel neko ima ideju o čemu se ovdje radi ,
kaže da nije instaliran nekakav video plugin ? il je XP problem ?

Prilozi

• bezimena.JPG
    bezimena.JPG
    84,1 KB · Pregleda: 41
  • Sviđa mi se
Reactions: vp3
Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
104
Kad koristis SopCast moras nesto znati a to je da kad pokrenes neki strim,moras sacekati jedno 2-3 minuta i tek onda ce strim ici kako treba. Ja ga godinama koristim za gledanje utakmica i malo je reci da sam odusevljen, jer je slika u vecini slucajeva dobrog kvaliteta.

Natrag