P2P streams addon - Acestream and Sopcast

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Izgleda da ima problema sa windows Xp, na 7ci radi ok, ali dosta clanova ima problema sa win XP, pa ako ima neko uspesno da je podesio na Win XP neka napise kako, ili ako niko nije uspeo, da znaju ljudi koji koriste XP da se ne muce vise :).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Izgleda da ima problema sa windows Xp, na 7ci radi ok, ali dosta lanova ima problema sa win XP, pa ako ima neko uspesno da je podesio na Win XP neka napise kako, ili ako niko nije uspeo, da znaju ljudi koji koriste XP da se ne muce vise :).
Meni na XP radi normalno.E sad ja u kompu imam i torrent stream player tj.engine,i ace stream HD engine i kad sam ubacivao addon on je pokupio i engine i od ts i od sopcast.Još nešto,u addonu imate opciju da promenite i bufer za advanced settings uradite to za oba.I u ruteru idite u settings i isključite firewall,možda i to pravi probleme.Inače brzina mi je 6 mb/s.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
nisam zasad obracao paznju na kanale iz 1torrent.tv stranice....sad pokusavam pa ne radi ni jedan dok sa torrenttv.ru ide lepo......

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
nisam zasad obracao paznju na kanale iz 1torrent.tv stranice....sad pokusavam pa ne radi ni jedan dok sa torrenttv.ru ide lepo......
da..nece nijedan iz 1torrent.tv, izgleda da nisu obnovljeni strimovi u samoj listi addona posto na sajtu super radi...torrenttv.ru je sasvim drugi izvor, do sad nijednom nisam naisao da ne radi i dosta je bolji...ko ne zna, na forumu ima tutorial kako se registrovati, skinuti listu i gledati 3-5 sve u fullu preko fake maila...pozz

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Gde je potrebna registracija? Na torrent-tv.ru?
Da, VIP status traje 3-5, pisao je boki ceo tutorial kako uraditi to sa fakemeilom ili 10minutesmailgeneratorom, sve se uradi za 10 minuta, moze se skinuti full lista onda ili upisati podatek u jednom od dva addona torrent.tv-ru koja su specijalno za bas ovaj torrent (u jednom ima epg full, itd)....Pozz

Član
Učlanjen(a)
02.04.2013
Poruka
70
Ima li kakve razlike izmedju 1torrent.tv i torrent-tv.ru? Na torrent-tv izgleda imaju iste kanale s ruskim tonom. Jel tako isto u 1torrent ili tamo ima dual-audio streams tako da bi i imalo englezki ton?

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Ima li kakve razlike izmedju 1torrent.tv i torrent-tv.ru? Na torrent-tv izgleda imaju iste kanale s ruskim tonom. Jel tako isto u 1torrent ili tamo ima dual-audio streams tako da bi i imalo englezki ton?
Nema dual audio sistem, sve su to ruski torrent sajtovi i ponuda je ako ne identicna, onda jako slicna. Pozz

Natrag