P2P streams addon - Acestream and Sopcast

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Jel tako svaki torrent strim ili samo odredjeni? Ako imas instaliran Ace Stream Media na racunaru onda mora raditi.
Kod:
http://acestream.org/

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Imam instaliran. Kad ukljucim opciju -Download modules on boot dobijem ovo
aNrIf4v.png

Ako iskljucim, mogu uci ali nista ne ucitava

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Odličan adon stvarno. Konačno nešto korisno i lako za instalaciju. Kod torrent streamova, za one koji ne znaju, važan je torrent ratio tj odnos broja ljudi koji šalju stream i onih koji ih primaju. Što je ratio veći i slika je bolja tj. manje secka. Ja predlažem svima da se fokusiraju na sopcast streamove i to naročito sa onih ruskih sajtova. Savršena slika i savršeno rade! Bitno je samo pred neke važne utakmice pokrenuti stream 15-tak minuta pre početka i sve će raditi kako treba.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
sopcat otvara super ali torennt strim nece nijedan instaliran acestream gdje gresim

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Imam instaliran. Kad ukljucim opciju -Download modules on boot dobijem ovo
aNrIf4v.png

Ako iskljucim, mogu uci ali nista ne ucitava
Reinstaliraj ponovo sopcast i ponovo podesi opcije u njemu prema priloženom uputstvu. Meni se iznenada pojavio isti problem iako je sve u početku dobro radilo. Uradio sam reinstalaciju i sad ponovo sve radi kako treba

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Jel tako svaki torrent strim ili samo odredjeni? Ako imas instaliran Ace Stream Media na racunaru onda mora raditi.
Kod:
http://acestream.org/
Ne mora, moze samo da se ima torrent stream engine addon, mislim da ga ima u superrepo, ja sam do skoro imao acestream.
Kakav je sad sopcast, znam da je ranije p2p trpao malware, pa posto sam imao u sopcast u to vreme od tad ne koristim nijedan :)

@torpedo, neki linkovi ne rade neki put, takodje obrati paznju na brzinu, jer ce ti izbaciti ako ne moze dovoljno brzo da bufferuje.

Učlanjen(a)
22.02.2014
Poruka
3
Nov sam u ovome,ne mogu da nadjem p2p streams addon. Moze li neko da mi pomogne?

Natrag