Otkrivena Isusova grobnica и "nova/najstarija Biblija"?

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Као пред комисијом, да није то много ниподаштавајуће што покушаваш да прикажеш? Ја не знам о чему говорим, а ти мене преиспитујеш?

Никога ја не испитујем и не проверавам му знање, само кажем да користиш оно што ти одговара (Библију против Библије или Библију за Куран), а када ти не одговара - нападаш оно што повремено користиш (нападаш Библију). О Аврааму, Сари, Исаку и Исмаилу имамо две верзије: библијску и неку другу. Прочитао сам да се веома разликују, тако да је беспотребно наводити из две различите књиге о истој теми. За ту причу Библија не одговара и онда се оспорава њена веродостојност.

Мислиш ли да је заиста битно колико је Исмаилу било година ако одбацујеш Сина Божијег? Ако хулиш на Бога и следиш неке неистине, а оспораваш реч Божију и говориш да је лажна?

"Ja sam drzava!"
"Ja sam biblija! "
"ja sam crkva!"
"ja sam cuvar Isusa!".....

Ove parole su sasvim djetinjaste i smijesne! Mogu biti opasne kada se sretnu dvojica nosilaca iste parole.

Ти тврдиш да си мухамеданац и да чуваш као остали светињу од безбожника. Што се чудиш кад се и ми осећамо исто? Не штитимо ми буквално Исуса и Цркву, Њему и Њој нико ништа не може јер нису од овога света. Ми чувамо истинито исповедање хришћанске вере - цитирамо Исуса и наше апостоле. То што неко не прихвата то Сведочанство и бори се да оспори скоро сваку КЉУЧНУ реч и реченицу, ми сматрамо да штитимо саму Цркву јер испишемо правилно како је записано.

Камо среће да можемо нападачима да помогнемо да престану са тим делима, напада се Син Божији цитирањем речи Божије (Библије). Крајње цинично. Не можемо са нападачима много, али можемо да покажемо другима да нису усамљени са својом вером у овом јеретичком (отпадничком, бунтовничком) свету. Да виде да има још људи који виде оно што и они. Да знају да Бог није напустио Израиљ, да ће нас надгледати до доласка Христовог. Да не губе наду јер и ово време је морало да дође, нама је пало да будемо у најлицемернијем и најлукавијем периоду.

Лажи се говоре свакодневно, хуљење је непрестано и путем медија нам се деца тако "школују".
Људи морају да виде да их Исус није напустио и да постоје људи са честитим намерама. Знај и ти: Исус и тебе воли, и за тебе је жртвовао душу на крсту. Само треба да се покајеш за твој прогон Цркве, баш као Савле на путу за Дамаск, јер Господа лично нападаш.

Дела 8

1. Савле пак беше пристао на његову смрт. А у тај дан постаде велико гоњење на цркву јерусалимску, и сви се расејаше по крајевима јудејским и самаријским осим апостола.
2. А људи побожни укопаше Стефана и велики плач учинише над њим.
3. А Савле досађиваше цркви, јер иђаше по кућама, и вуцијаше људе и жене те предаваше у тамницу.
4. А они што се беху расејали пролажаху проповедајући реч. (баш као и сад)

Дела 9
4. И паднувши на земљу чу глас где му говори: Савле! Савле! Зашто ме гониш?
5. А он рече: Ко си Ти, Господе? А Господ рече: Ја сам Исус, ког ти гониш: тешко ти је противу бодила праћати се.
6. А он дрхћући од страха рече: Господе! Шта хоћеш да чиним? И Господ му рече: Устани и уђи у град, па ће ти се казати шта ти треба чинити.

Тако и ти, нападаш Цркву (хришћане који следе Писмо), а у ствари тако нападаш нашег Господа, јер тело је Христово Његова Црква, људи који следе тај Пут, ту Истину и Живот. Нек ти је Бог у помоћи ако затражиш од Њега.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Мислиш ли да је заиста битно колико је Исмаилу било година ако одбацујеш Сина Божијег?
Prvo ne hulim ja na Isusa nego krscani!
Drugo: bitno je koliko je bilo godina Ismailu!
Vrlo je bitno da li je Hagara bila zakonuita ili nijem, jer na lazima o njim pociva sav animozitet prema muslimanima, i kao najgore neprihvatanje posljednjeg Bozjeg poslanika!

Jer bilo mu je oko 19 godina (cdrastao covjek!) kada ga je ostarjeli abraham stavio majci na ledja i uz kruha i mjesinicu vode!
I sta sad? Hoces da povjerujem da Bog (ne dao Bog!) neznalica?
Kur'an lijepo razrjesava ovo: Ljudi su dopisivali svojim rukama!
Pa naravno! sasvim jasno!

Ja sam pisao dokaze iz Biblije! A ne iz drugih knjiga!

Ti uglavnom ne citiras Isusa, nego neke sporedne ljude.

Ти тврдиш да си мухамеданац и да чуваш као остали светињу од безбожника.
Cuj covjece!
Ljudi su jos uvijek zli i ne znaju.
Zato je bolje ne govoriti javno i u fizickom kontaktu o ovim stvarima,
Ja licno cuvam u sebi i za sebe svoje vjerovanje, to stioneko vrijedja ili ne vjruje ili takvo sto, samo neka ostane na kulturnom nivou, meni je to dovoljno.
Jer ja ne odgovaram za nikoga, niti iko odgovara za mene. zasto bih onda koristio mac da "ubijedim" ikoga kako sam samo ja u pravu?

сматрамо да штитимо саму Цркву јер испишемо правилно како је записано.
Shvatam.
Crkva je zakon crkva je bog i crkva je tor (za stado).
Crkva nema veze s Evandjeljem osim onoliko koliko je sama deklarisala.

Да знају да Бог није напустио Израиљ
Ti si Izrailj?

Ja ne napadam nikoga, samo ocekujem da u jednom ovakvom razgovoru budes iskren, da kazes to sto si rekao, da je crkva bog.
Ja nemam ista protiv ni s tim.
Ali kao kazes da je to isusova nauka, a ne pokazes dokaz iz Evandjelja, onda ti moram osporiti, kao sto i cinim.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Prvo ne hulim ja na Isusa nego krscani!.........
Lepo rečeno. Ja se tu slažem sa tobom. Na Hrista huli AdrianBG, Gerakules, Tripo41, Laodikeja, Poelbuster, Mika32, moja malenkost, ....................... A ti ga SVE VREME BRANIŠ ! Zato hvala ti na tome.

[FONT=&quot] [/FONT]

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Lepo rečeno. Ja se tu slažem sa tobom. Na Hrista huli AdrianBG, Gerakules, Tripo41, Laodikeja, Poelbuster, Mika32, moja malenkost, ....................... A ti ga SVE VREME BRANIŠ ! Zato hvala ti na tome.

Hvala Allahu Svemogucem!
Njemu pripada Isus i svi mi.
Svi smo Njegovom Voljom i do Njegove Volje, Njemu pripadamo i Njemu se vracamo.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Не дао Бог добри да том Алаху припадамо!

Срећом па ће се Исус ускоро вратити да се зацари, да све цареве земаљске, пророке и месије лажне "почисти".

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

Дела 9
4. И паднувши на земљу чу глас где му говори: Савле! Савле! Зашто ме гониш?
5. А он рече: Ко си Ти, Господе? А Господ рече: Ја сам Исус, ког ти гониш: тешко ти је противу бодила праћати се.
6. А он дрхћући од страха рече: Господе! Шта хоћеш да чиним? И Господ му рече: Устани и уђи у град, па ће ти се казати шта ти треба чинити.

Тако и ти, нападаш Цркву (хришћане који следе Писмо), а у ствари тако нападаш нашег Господа, јер тело је Христово Његова Црква, људи који следе тај Пут, ту Истину и Живот. Нек ти је Бог у помоћи ако затражиш од Њега.
Z

nas li sta je tu najcudnije brate Adriane kad je u pitanju nas brat Harry?Najcudnije je to sto on mrzi Pavla i apostole jer pobijaju islamsku doktrinu,serijat.Harry hoce da mu poverujemo kako je Dzibrail,Gabriel diktirao Kur´an Muhamedu bez ikakvih "svedoka" a netrebamo verovati Pavlu,varnavi i ostalim svedocima koji su bili u pratnji Pavla za damask!!!Koji je oslepeo i na treci dan progledao jer mu je ananije skinuo krljust sa ociju po zapovesti samog (ISUSA HRISTA) nemoj da te cudi sto oni svi propovedaju Hrista!! To je u stvari prikrice da se proslavi "ANTIHRIST" Oni svi toboze proslavljaju Sina kao i Oca, a u stvari stave Isusa da je manji od andjela,stvoren.To je tipicno za jeres koja se pojavila odmah posle Hristove smrti,kojima je cilj da uniste Isusovu Bozansku prirodu!Setti se brate Adriane da je postojao car mislim da se zvao nimrod zaboravio sam tacno ime,koji je pobio svu decu do godine dana do rodjenja Isusa Hrista "ZASTO"a sam je odlicno poznavao "PISMA" Jer je antihrist cak i tada dejstvovao i nije zeleo da se rodi "SPASIOC SVETA" Kao i ovi danas koji pokusavaju da nam zamazu oci da je Isus jedino spasenje za coveka.Jer pise:"Nema drugog imena pod nebom,pod zemljom,pod vodom,dano coveku kroz kog se mi ljudi mozemo spasiti" pa se zapitaj bratye mij Adriane (ZASTO SE NAPADA BAS ISUS HRIST OD STRANE SVIH RELIGIJA NA SVETU) Zato sto je to jedino ime kroz koga se mi spasavamo, a antihristu se to nedopada jer je laza,covekomrzac,ubica,jeretnik i zavodi ceo svet kako ljudi nebi videli "APSOLUTNO SPASENJE U ISUSU HRISTU GOSPODU NASEMU"

Takodje nemoj da ti bude cudno zasto postoji tj zasto je napisana ta stara biblija u kojoj se proslavljuje Muhamed a ne Isus,a takodje i Kur´an gde se takodje proslavljuje Muhamed,a Isusu se oduzima Bozanska priroda.

Takodje u bibliji JS-ka-NS-et se oduzima Bozanska priroda Hrista,oni uzdizu Jehovu,Kur´an Muhameda,Allaaha,budisti budu,sintuisti sivu itd,zasto zele da nam poture sva ta jevandjelja od Jude,Marije magdalene,tomino itd,i na kraju sve te lazne biblije koje nisu pisane poznatim apostolima u vreme apostolstva koje se odvijalo u I veku nase ere?? Samo iz jednog razloga da ne poznamo naseg "Spasioca i Gospoda Isusa Hrista" amin.

Ovo je pravi novi zavet koji je pisan na grcki:(dela 9:13-18)
απεκριθη δε ανανιας κυριε ακηκοα απο πολλων περι του ανδρος τουτου οσα κακα εποιησεν τοις αγιοις σου εν ιερουσαλημ

А Ананија одговори: Господе! ја чух од многијех за тога човјека колика зла почини светима твојима у Јерусалиму;

Дела:26:10

14
και ωδε εχει εξουσιαν παρα των αρχιερεων δησαι παντας τους επικαλουμενους το ονομα σου

И овдје има власт од главара свештеничкијех да веже све који призивају име твоје.

Дела:7:59 Дела:22:16 1 Кор.:1:2 2 Тим.:2:22

15
ειπεν δε προς αυτον ο κυριος πορευου οτι σκευος εκλογης μοι εστιν ουτος του βαστασαι το ονομα μου ενωπιον εθνων και βασιλεων υιων τε ισραηλ

А Господ му рече: иди, јер ми је он суд избрани да изнесе име моје пред незнабошце и цареве и синове Израиљеве.

Дела:13:2 Дела:22:21 Дела:25:22 Рим.:1:1 Рим.:1:5 1 Кор.:15:10 Гал.:1:15 Гал.:2:7 Гал.:2:8 Ефес:3:7 Кол.:1:25 1 Тим.:2:7 2 Тим.:1:11

16
εγω γαρ υποδειξω αυτω οσα δει αυτον υπερ του ονοματος μου παθειν

А ја ћу му показати колико му ваља пострадати за име моје.

Мат.:10:21 Јован:15:20 Дела:20:23 2 Кор.:4:9 2 Кор.:11:23 1 Сол.:3:3 2 Тим.:1:12

17
απηλθεν δε ανανιας και εισηλθεν εις την οικιαν και επιθεις επ αυτον τας χειρας ειπεν σαουλ αδελφε ο κυριος απεσταλκεν με ο οφθεις σοι εν τη οδω η ηρχου οπως αναβλεψης και πλησθης πνευματος αγιου

И пође Ананија, и уђе у кућу, и метнувши руке на њ рече: Савле, брате! Господ Исус, који ти се јави на путу којијем си ишао, посла ме да прогледаш и да се напуниш Духа светога.

Дела:2:4 Дела:22:12

18
και ευθεως απεπεσον απο των οφθαλμων αυτου ωσει λεπιδες ανεβλεψεν τε »παραχρημα¼ και αναστας εβαπτισθη

И одмах отпаде од очију његовијех као крљушт, и одмах прогледа, и уставши крсти се.

(dela 20:28-32)

προσεχετε ουν εαυτοις και παντι τω ποιμνιω εν ω υμας το πνευμα το αγιον εθετο επισκοπους ποιμαινειν την εκκλησιαν του κυριου και θεου ην περιεποιησατο δια του ιδιου αιματος

Пазите дакле на себе и на све стадо у коме вас Дух свети постави владикама да пасете цркву Господа и Бога коју стече крвљу својом;

Дела:13:2 1 Кор.:12:28 Ефес:1:7 Кол.:1:14 1 Тим.:4:14 1 Тим.:4:16 Јевр.:9:14 1 Пет.:1:19 1 Пет.:5:2 Откр.:5:9

29
εγω γαρ οιδα τουτο οτι εισελευσονται μετα την αφιξιν μου λυκοι βαρεις εις υμας μη φειδομενοι του ποιμνιου

Јер ја ово знам да ће по одласку моме ући међу вас тешки вуци који неће штедјети стада;

Језек.:34:8 Мат.:7:15 Филиб.:1:24 2 Пет.:2:1

30
και εξ υμων αυτων αναστησονται ανδρες λαλουντες διεστραμμενα του αποσπαν τους μαθητας οπισω αυτων

И између вас самијех постаће људи који ће говорити изврнуту науку да одвраћају ученике за собом.

Дела:5:37 1 Јов.:2:19

31
διο γρηγορειτε μνημονευοντες οτι τριετιαν νυκτα και ημεραν ουκ επαυσαμην μετα δακρυων νουθετων ενα εκαστον

Зато гледајте и опомињите се да три године дан и ноћ не престајах учећи са сузама свакога од вас.

Дела:19:10

32
και τα νυν παρατιθεμαι υμας αδελφοι τω θεω και τω λογω της χαριτος αυτου τω δυναμενω εποικοδομησαι και δουναι υμιν κληρονομιαν εν τοις ηγιασμενοις πασιν

И сад вас, браћо, предајем Богу и ријечи благодати његове, који може назидати и дати вам нашљедство међу свима освећенима.

Tako da ovim postom podrzavam tvoj post gornji a takodje i oatale na ovoj temi.

Pozdrav od brata Gere,brate Adriane.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Не дао Бог добри да том Алаху припадамо!

Срећом па ће се Исус ускоро вратити да се зацари, да све цареве земаљске, пророке и месије лажне "почисти".

Upravo tako brate moj Adriane!! I ovde podrzavam tvoj post, dolazak naseg Gospoda i Boga Isusa Hrista amen.

(otkr 1:7,8) 7

ιδου ερχεται μετα των νεφελων και οψεται αυτον πας οφθαλμος και οιτινες αυτον εξεκεντησαν και κοψονται επ αυτον πασαι αι φυλαι της γης ναι αμην

Ено, иде с облацима, и угледаће га свако око, и који га прободоше; и заплакаће за њим сва кољена земаљска. Да, заиста.
Tweet thisPost on Facebook 4 Мој.:24:17 Псал.:22:17 Дан.:7:13 Зах.:12:10 Зах.:12:11 Мат.:24:30

8

εγω ειμι το αλφα και το ω λεγει κυριος ο θεος ο ων και ο ην και ο ερχομενος ο παντοκρατωρ

Ја сам алфа и омега, почетак и свршетак, говори Господ, који јест, и који бјеше, и који ће доћи, сведржитељ.

(Matvej 24:30) 30

και τοτε φανησεται το σημειον του υιου του ανθρωπου εν τω ουρανω και τοτε κοψονται πασαι αι φυλαι της γης και οψονται τον υιον του ανθρωπου ερχομενον επι των νεφελων του ουρανου μετα δυναμεως και δοξης πολλης

И тада ће се показати знак сина човјечијега на небу; и тада ће проплакати сва племена на земљи; и угледаће сина човјечијега гдје иде на облацима небескима са силом и славом великом.

(matvej 24:23-31)
23

τοτε εαν τις υμιν ειπη ιδου ωδε ο χριστος η ωδε μη πιστευσητε

Тада ако вам ко рече: ево овдје је Христос или ондје, не вјерујте.
Tweet thisPost on Facebook

24

εγερθησονται γαρ ψευδοχριστοι και ψευδοπροφηται και δωσουσιν σημεια μεγαλα και τερατα ωστε πλανησαι ει δυνατον και τους εκλεκτους

Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и избране.
Tweet thisPost on Facebook 5 Мој.:13:1 Рим.:8:28 2 Сол.:2:9 2 Тим.:2:19 1 Пет.:1:5 Откр.:13:13

25

ιδου προειρηκα υμιν

Ето вам казах напријед.

26

εαν ουν ειπωσιν υμιν ιδου εν τη ερημω εστιν μη εξελθητε ιδου εν τοις ταμειοις μη πιστευσητε

Ако вам дакле реку: ево га у пустињи, не излазите; ево га у собама, не вјерујте.

27

ωσπερ γαρ η αστραπη εξερχεται απο ανατολων και φαινεται εως δυσμων ουτως εσται »και¼ η παρουσια του υιου του ανθρωπου

Јер како што муња излази од истока и показује се до запада, таки ће бити долазак сина човјечијега.
Tweet thisPost on Facebook Језек.:1:14

28

οπου γαρ εαν η το πτωμα εκει συναχθησονται οι αετοι

Јер гдје је стрвина онамо ће се и орлови купити.

29

ευθεως δε μετα την θλιψιν των ημερων εκεινων ο ηλιος σκοτισθησεται και η σεληνη ου δωσει το φεγγος αυτης και οι αστερες πεσουνται απο του ουρανου και αι δυναμεις των ουρανων σαλευθησονται

И одмах ће по невољи дана тијех сунце помрчати, и мјесец своју свјетлост изгубити, и звијезде с неба спасти, и силе небеске покренути се.
Иса.:13:10 Језек.:32:7 Дан.:7:11 Јоило:2:31 Дела:2:20 Откр.:6:12

30

και τοτε φανησεται το σημειον του υιου του ανθρωπου εν τω ουρανω και τοτε κοψονται πασαι αι φυλαι της γης και οψονται τον υιον του ανθρωπου ερχομενον επι των νεφελων του ουρανου μετα δυναμεως και δοξης πολλης

И тада ће се показати знак сина човјечијега на небу; и тада ће проплакати сва племена на земљи; и угледаће сина човјечијега гдје иде на облацима небескима са силом и славом великом.
Дан.:7:13 Зах.:12:11 Зах.:12:12 Мар.:13:4 Откр.:1:7

31

και αποστελει τους αγγελους αυτου μετα σαλπιγγος φωνης μεγαλης και επισυναξουσιν τους εκλεκτους αυτου εκ των τεσσαρων ανεμων απ ακρων ουρανων εως ακρων αυτων

И послаће анђеле своје с великијем гласом трубнијем; и сабраће избране његове од четири вјетра, од краја до краја небеса.

(I poslace andjele svoje sto je jasno da isus je nad svim andjelima jer je Gospod)

Pozdrav brate Adriane.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evo dokaza da je Isus Bog Jahve.

29 A oko ponoći pobi Gospod sve prvence u zemlji Misirskoj od prvenca Faraonova koji šćaše sjedjeti na prijestolu njegovu do prvenca sužnja u tamnici, i što god bješe prvenac od stoke. Izlazak 12,29

20 Umiru začas, i u po noći uskoleba se narod i propadne, i odnese se jaki bez ruke ljudske. Jov 43,20

6 A u ponoći stade vika: eto ženika (misli se na Isusa) gdje ide, izlazite mu na susret. Matej 25,6

Isus će ubiti bezakonika jer je car nad carevima i gospodar nad gospodarima.

8 Pa će se onda javiti bezakonik, kojega će Gospod Isus ubiti duhom usta svojijeh, i iskorijeniti svjetlošću dolaska svojega; 2. Solunjanima 2,8

Jahvin gnjev (proročanstvo za kraj svijeta)

• 5 Gospod je tebi s desne strane. Pobiće u dan gnjeva svojega careve;
  • 6 Sudiće narodima, napuniće zemlju trupova; satrće glavu na zemlji širokoj. Psalam 110, 5-6
A sada NZ

• 16 I govoriše gorama i kamenju: padnite na nas, i sakrijte nas od lica onoga što sjedi na prijestolu, i od gnjeva jagnjetova.
  • 17 Jer dođe veliki dan gnjeva njegova, i ko može ostati? Otkrivenje 6,16-17
Jahve ide na oblacima

3 Vodom si pokrio dvorove svoje, oblake načinio si da su ti kola, ideš na krilima vjetrnijem. Psalam 104,3

Isus dolazi na oblacima

30 I tada će se pokazati znak sina čovječijega na nebu; i tada će proplakati sva plemena na zemlji; i ugledaće sina čovječijega gdje ide na oblacima nebeskima sa silom i slavom velikom. Matej 24,30

Isus će vidjeti svako oko kada bude dolazio što znači da je Isus jedini istinski Bog stvoritelj.

7 Eno, ide s oblacima, i ugledaće ga svako oko, i koji ga probodoše; i zaplakaće za njim sva koljena zemaljska. Da, zaista.

Jahve govori ...i pogledaće na mene kojega probodoše...; Zaharija 12,10

Samo je Bog sveprisutan.

Psalam 139:7

[SUP]7[/SUP] Kuda bih otišao od duha Tvog, i od lica Tvog kuda bih pobegao?

Jeremija 23:23

[SUP]23[/SUP] Jesam li ja Bog iz bliza, govori Gospod, a nisam Bog i iz daleka?

A pogledajte sada ovo. Ko dolazi od istoka sunčanoga?

27 Jer kako što munja izlazi od istoka i pokazuje se do zapada, takav će biti dolazak sina čovječijega. Matej 24,27

To je još vidio Jezekilj koji opisuje čija je to slava sa istoka.

• 1 Potom me odvede k vratima koja gledaju na istok.
  • 2 I gle, slava Boga Izrailjeva dohođaše od istoka, i glas joj bijaše kao glas velike vode, i zemlja se sjaše od slave njegove. Jezekilj 43,1-2

To je naravno znao i Jovan pisac Otkrivenja

12 I šesti anđeo izli čašu svoju na veliku rijeku Eufrat; i presahnu voda njezina, da se pripravi put carevima od istoka sunčanoga. Otkrivenje 16,12

Jahve se ne mijenja

Psalam 102:26-27

[SUP]26[/SUP] To će proći, a Ti ćeš ostati; sve će to kao haljina ovetšati, kao haljinu promenićeš ih i promeniće se.

[SUP]27[/SUP] Ali Ti si taj isti i godine Tvoje neće isteći.

Jakovljeva 1:17

[SUP]17[/SUP] Svaki dobri dar i svaki poklon savršeni odozgo je, dolazi od Oca svetlosti, u kog nema promenjivanja ni menjanja videla i mraka;

6 Jer ja Gospod (Jahve) ne mijenjam se; zato vi, sinovi Jakovljevi, ne izgiboste. Malahija 3,6

Isus Hristos se ne mijenja

8 Isus Hristos juče je i danas onaj isti i vavijek. Jevrejima 13,8

Tako Biblija koja je nađena a sigurno je prepravljana neće promijeniti činjenicu da je Isus Hristos jedini istinski Bog.

I naravno sješće na svom prestolu jer je Bog.

31 A kad dođe sin čovječij u slavi svojoj i svi sveti anđeli s njime, onda će sjesti na prijestolu slave svoje. Matej 25,31

Isus će poslati anđele da uzmu spašene prilikom svog 2. dolaska.

31I poslaće anđele svoje s velikijem glasom trubnijem; i sabraće izbrane njegove od četiri vjetra, od kraja do kraja nebesa. Matej 24,31

To je odlično znao car David pisac Psalama.

5 Skupite mi svece moje, koji su učinili sa mnom zavjet na žrtvi. Psalam 50,5

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
8 Isus Hristos juče je i danas onaj isti i vavijek. Jevrejima 13,8

Tako Biblija koja je nađena a sigurno je prepravljana neće promijeniti činjenicu da je Isus Hristos jedini istinski Bog.

I naravno sješće na svom prestolu jer je Bog.

31 A kad dođe sin čovječij u slavi svojoj i svi sveti anđeli s njime, onda će sjesti na prijestolu slave svoje. Matej 25,31

Isus će poslati anđele da uzmu spašene prilikom svog 2. dolaska.

31I poslaće anđele svoje s velikijem glasom trubnijem; i sabraće izbrane njegove od četiri vjetra, od kraja do kraja nebesa. Matej 24,31

To je odlično znao car David pisac Psalama.

5 Skupite mi svece moje, koji su učinili sa mnom zavjet na žrtvi. Psalam 50,5

Скоро у сваком Псалму се види да је реч о Христу, речи Божијој - Богу, нарочито Псалам 22 описује Његово страдање за нас грешне. На све ово од Гере и од Трипа, нема шта више да човек дода, све треба да буде јасно као дан. Само можемо да додамо:

20. Говори Онај који сведочи ово: Да, доћи ћу скоро! Амин. Да, дођи, Господе Исусе. (!!!)
21. Благодат Господа нашег Исуса Христа са свима вама. Амин. (Откривење 22 - последња слова Библије)

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Скоро у сваком Псалму се види да је реч о Христу, речи Божијој - Богу, нарочито Псалам 22 описује Његово страдање за нас грешне. На све ово од Гере и од Трипа, нема шта више да човек дода, све треба да буде јасно као дан. Само можемо да додамо:

20. Говори Онај који сведочи ово: Да, доћи ћу скоро! Амин. Да, дођи, Господе Исусе. (!!!)
21. Благодат Господа нашег Исуса Христа са свима вама. Амин. (Откривење 22 - последња слова Библије)

Da brate Adriane! slazem se s tobom nema vise sta da se doda. Amin.

Pozdrav od Gere

Natrag