Вероватно си у праву, на жалост. Ипак, много људи чита наше постове и трага за истином као што и ми радимо. Много хришћана не зна о исламу и о самом хришћанству неке основне ствари. Овако могу да виде да и ислам представља још један прохришћански правац са измењеном науком. То је јако битно и за ово време када се људи одлучују за Вавилон или за Исуса.
Поред болести глобализма и злоупотребе Христовог имена, постоје људи као што смо и ми што виде да нешто није како треба и да се многи не држе Писма, а представљају се за следбенике Исуса Христа. Дубоко верујем да не постоје случајности, па и како се препознају припадници одређене групе јер исто говоре, тако и ми који видимо да ствари на овоме свету ништа не ваљају, повремено нађено брата или сестру по духу - припаднике Цркве Христове.
Многи мисле да смо нека секта, група, покрет, а у ствари смо слободни од Вавилона и лажи, а само Христу припадамо. Немамо неке "вође", неке "пророке", неке "осниваче", имамо само Христа и нико нам не треба више. Зато и можемо да указујемо лако са Писмом на сваку превару јер не морамо да бранимо неку вавилонску кћер...
5. И на челу њеном написано име: Тајна, Вавилон велики, мати курвама и мрзостима земаљским.
9. Овде је ум, који има мудрост. Седам глава, то су седам гора на којима жена седи.
13. Ови једну вољу имају, и силу и област своју даће звери.
14. Ови ће се побити с Јагњетом и Јагње ће их победити, јер је Господар над господарима и Цар над царевима; и који су с Њим, јесу позвани и изабрани и верни.
15. И рече ми: Воде, што си видео, где седи курва, оно су људи и народи, и племена и језици.
18. И жена, коју си видео, јесте град велики, који има царство над царствима земаљским.