Otkricu vam nesto

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
sjajno. da nije onog problema sto sam ti poslao u PP sve bi bilo ok
Uradi kao sto sam ti reako i valjda ce biti ok

Dodato posle 27 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Poglavlje 14 Povratak u muzej

-Miso,Miso.
Misa se probudio i video je celu druzinu oko njega bili su u autobusu izgleda da su sanjali sve to.
-Vanja pa ti se ziv.
Misa je izgrlio Vanju.
-Ali kako to da smo sanjali isti san.
Anja rece:
-Neznam neko cudo se desilo.No ajmo mi u muzej.
Tako su opet dosli u odeljak sa dinosaurusima videli su kako se tri mala pterdodaktila bore za parce mesa to jest samo njihov otisak na zemlji.Cela druzina se nasmejala.Kasnije su dosli u odeljek Starog Rima gde su videli kako su zatvorenici pobegli iz celija i zarobili strazara unutra.Opet su se nasmejali.Onda na ostrvu videli su da je Robinzon Kruso otkrio Ameriku a ne Kristofer Kolumbo.Naime Kristofer Kolumbo je bio zarobljen na pustom ostrvu.Tu su videli ostatke nekog coveka sa vencem na glavi.To je bio Cezar.Opet su se svi nasmejali.Na kraju su otisli da piju vode ali pukotine nije bilo.
-Eh sve je to bio samo san ili je mozda bila i stvarnost neznam videli ste sve ono tamo u muzeju.
-Ko ce to znati Miso,ko ce to znati.
Misa se malo odalji od grupe i pogleda na jednu kucu tu je video O-222 kako mu je namignuo i kada je misa trepnuo vanzemaljac nije bio tamo.Misa je protrljao oci u zavrsio je sve ovo uz smeh.

KRAJ

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
srecan kraj zaborava nema. lepa prica. da imam klince svidjala bi mu / joj se sigurno. samo tako nastavi i kad god imas novi materijal bez obzira da li se tebi svidja ili ne, objavi ga ovde, u ovoj istoj temi, samo nadovezi jer potreban je glas naroda da bi se odredio kvalitet necega.

zelim ti puno uspeha u nastavku karijere

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
srecan kraj zaborava nema. lepa prica. da imam klince svidjala bi mu / joj se sigurno. samo tako nastavi i kad god imas novi materijal bez obzira da li se tebi svidja ili ne, objavi ga ovde, u ovoj istoj temi, samo nadovezi jer potreban je glas naroda da bi se odredio kvalitet necega.

Hvala blackie ser

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Sada mi samo treba prikladna slika da stavim

images

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235

Ima on još četiri napisane.

Ja bih jako volela da nastaviš sa sledećim romanom, upravo ovde. Zjovane, ima li kakve šanse da nam pokažeš i sledeći roman. Ovaj je bio predivan. Imaš moju podršku.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ima on još četiri napisane.

Ja bih jako volela da nastaviš sa sledećim romanom, upravo ovde. Zjovane, ima li kakve šanse da nam pokažeš i sledeći roman. Ovaj je bio predivan. Imaš moju podršku.
Samo mogu za sada naslov da vam kazem ,,Veliki dan malog decaka"

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Iznenadjenje
Elektrana u maloj varosi
Jovan Zecevic

Poglavlje 1

Marko je setao parkom.On je ziveo u maloj varosi.Imao je 12 godina.Marko je bio opsednut elektranama.Ali njegova varos nije bila bogata.Ljudi nisu imali para za elektranu.Marko se svake noci kolebao u krevetu.Mastao je.On je zeleo da ima elektranu i da moze da obezbedi svetla njegovoj varosi.Nit je imao elektranu,nit je imao potrebne uslove,nit je imao prijatelje,Da Marko je bio najsiromasniji u varosi.Pa su ga zbog toga izbegavali.Marku nije niko ostao sem njegovog oca i bolesne majke.Otac je zaradjivao malu platu.On je radio na luci tacnije on je bio u svetioniku gde je jedino bilo malo svetlosti.Majka je patila od neke neizlecive bolesti i nije se mogla kreteti.A doktori nisu mogli da vide sta joj je jer je bila u sobi bez prozora.Gde je i po danu bilo mracno.Sveca nisu imali jer nije bilo svetla pa radnici nisu mogli da sagrade radionicu sa voskom jer nisu mogli nista da grade nocu.Njihova varos je bila izolovana od ostalih gradova.Tako da ljudi nisu mogli da se presele.Hrane su jedva imali.Jedino su mogli da love po danu.Imali su malo jezerce sa bas dosta riba.Nijedna gradjevina sem slabasnih kuca nije bila izgradjena.Marko nije imao svetla da pomogne majci.To muje bio cilj.

Poglavlje 2

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Iznenadjenje
Elektrana u maloj varosi
Jovan Zecevic

Poglavlje 1

Marko je setao parkom.On je ziveo u maloj varosi.Imao je 12 godina.Marko je bio opsednut elektranama.Ali njegova varos nije bila bogata.Ljudi nisu imali para za elektranu.Marko se svake noci kolebao u krevetu.Mastao je.On je zeleo da ima elektranu i da moze da obezbedi svetla njegovoj varosi.Nit je imao elektranu,nit je imao potrebne uslove,nit je imao prijatelje,Da Marko je bio najsiromasniji u varosi.Pa su ga zbog toga izbegavali.Marku nije niko ostao sem njegovog oca i bolesne majke.Otac je zaradjivao malu platu.On je radio na luci tacnije on je bio u svetioniku gde je jedino bilo malo svetlosti.Majka je patila od neke neizlecive bolesti i nije se mogla kreteti.A doktori nisu mogli da vide sta joj je jer je bila u sobi bez prozora.Gde je i po danu bilo mracno.Sveca nisu imali jer nije bilo svetla pa radnici nisu mogli da sagrade radionicu sa voskom jer nisu mogli nista da grade nocu.Njihova varos je bila izolovana od ostalih gradova.Tako da ljudi nisu mogli da se presele.Hrane su jedva imali.Jedino su mogli da love po danu.Imali su malo jezerce sa bas dosta riba.Nijedna gradjevina sem slabasnih kuca nije bila izgradjena.Marko nije imao svetla da pomogne majci.To muje bio cilj.

Poglavlje 2

dobra tema. napredujes. jedva cekam pog.2. bicu odsutan jedno sat vremena, nesto mi je iskrslo ovde u kuci tako da znas

Natrag