Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Uradi kao sto sam ti reako i valjda ce biti oksjajno. da nije onog problema sto sam ti poslao u PP sve bi bilo ok
Dodato posle 27 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Poglavlje 14 Povratak u muzej
-Miso,Miso.
Misa se probudio i video je celu druzinu oko njega bili su u autobusu izgleda da su sanjali sve to.
-Vanja pa ti se ziv.
Misa je izgrlio Vanju.
-Ali kako to da smo sanjali isti san.
Anja rece:
-Neznam neko cudo se desilo.No ajmo mi u muzej.
Tako su opet dosli u odeljak sa dinosaurusima videli su kako se tri mala pterdodaktila bore za parce mesa to jest samo njihov otisak na zemlji.Cela druzina se nasmejala.Kasnije su dosli u odeljek Starog Rima gde su videli kako su zatvorenici pobegli iz celija i zarobili strazara unutra.Opet su se nasmejali.Onda na ostrvu videli su da je Robinzon Kruso otkrio Ameriku a ne Kristofer Kolumbo.Naime Kristofer Kolumbo je bio zarobljen na pustom ostrvu.Tu su videli ostatke nekog coveka sa vencem na glavi.To je bio Cezar.Opet su se svi nasmejali.Na kraju su otisli da piju vode ali pukotine nije bilo.
-Eh sve je to bio samo san ili je mozda bila i stvarnost neznam videli ste sve ono tamo u muzeju.
-Ko ce to znati Miso,ko ce to znati.
Misa se malo odalji od grupe i pogleda na jednu kucu tu je video O-222 kako mu je namignuo i kada je misa trepnuo vanzemaljac nije bio tamo.Misa je protrljao oci u zavrsio je sve ovo uz smeh.
KRAJ
Poslednja izmena: