Otkricu vam nesto

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
otkud znam ti mi se za svako poglavlje zahvalis tvoj izbor hoces li ili neces.Sto se tice sadrzaja poglavlja manja su mi jer mi je u wordu veci font pa kada naprimer tamo napisem 15 redova ovde ima 6-7.Smanjicu font u wordu i napisacu vise redova

hocu. cim mi se rehabilituju plavci eto mene .....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ok ispravicu to.Sutra poglavlje 3 spremite se

Dodato posle 23 Sati 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Poglavlje 3

Mali decak se probudi rano ujutru i bez cekanja ode do misterioznog mesta.Decak je trcao koliko ga noge nose.Marko se opet probijao kroz zbunja i konacno je dosao do misteriozne gradjevine.Marko ju je gledao bila je velika ali ne i dovoljno velika da bi se videla.Ipak drvece i siblje je bilo vece od nje a u taj predeoniko nije bio.Decak odma pokusa da nadje ulaz.Duze vreme je obilazio oko gradjevine i konacno je video ulaz.Ali je on bio zatvoren sa gomisom trnja i nije se moglo uci.Decak otrca do kuce,pokupi noz i vrati se.Knacno je poceo da prociscava prolaz do ulaza.Bilo je toliko zapusteno da mu je trebalo da sve to sredi bar pola sata.Marko konacno dodje do vrata.Njih je sa lakocom otvoio.Decak udje i vidi napusteni ogromnu sobu.Bilo je jos dosta soba ali bio je i drugi sprat.Marko se poce peti.Stepenice su bile strme i polomljene ali se ipak jedva moglo peti uz njih.Mali decak se pope pridje i vide znak elektrana ,,Vecna svetlost“.Marko se izbezumui od cuda jer je iza natpisa bila kontrolna soba.

Poglvalje 4

Meni se svidja....stvarno....imas dar.....

Kada ovo citam.....setim se kad sam bio mali i .....Ucenog Macka........Druzine Prere Kvrzice........Orlovi Rano Lete......

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Meni se svidja....stvarno....imas dar.....

Kada ovo citam.....setim se kad sam bio mali i .....Ucenog Macka........Druzine Prere Kvrzice........Orlovi Rano Lete......

da. citao sam i ja. druzina sinji galeb, vlak u snijegu, dozivljaji macka tose, nekako su ti stari romani za decu bili drugaciji nego ovi danasnji. u danasnje vreme sve je nekako izopaceno i bolesno. vise nista ni na sta ne lici

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
da. citao sam i ja. druzina sinji galeb, vlak u snijegu, dozivljaji macka tose, nekako su ti stari romani za decu bili drugaciji nego ovi danasnji. u danasnje vreme sve je nekako izopaceno i bolesno. vise nista ni na sta ne lici
Tu je i bila decaci pavlove ulice

Dodato posle 20 Sati 39 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Poglavlje 5

Decak se prvi u varosi probudio sa ciljem da jos malo istrazi elektranu.On ode kroz zbunje i udje u nju.
-Dobro je niko je nije jos otkrio.
Marko rece.On otrca u podrum jer tamo jos nije bio_On otvori vrata koja su prokleto skripala.Bila su stara i rdjava.Marko udje dole i poce nesto traziti.Ali bio je mrak i trebalo mu je svetla.Srecom jedna mala sveca i sibica je bila na stolu.Decak bez razmisljanja uze svecu.I zapali je.Bilo je u podrumu dosta paucine i krsa.Ali se Marko fokusirao da nadje nesto korisno.I uspeo je video je stare knjige na kojima je pisalo ,,dnevnici“.Ali bili su predaleko i Marko ih nije mogao dohvatiti.
-Potrebna mi je druzina koja ce mi pomoci da sredim elektranu.
Zamisljeno rece Marko.Ali gde naci druzinu kada se niko nije druzio sa njim?Marko se ucuta i iz dzepa izvadi malo blokce i zapisa zadatke
1.Naci druzinu.
2.Opremiti elektranu.
3.Podesiti elektranu.
4.Ukljuciti svetla u elektrani.
Ali to je previse posla.Marku treba odmora.To je i uradio otisao je kuci i brzo je zaspao u svojoj toploj postelji.

Poglavlje 6

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Poglavlje 6

Marko pored tih zadataka nije znao sta ce pre.Prvo je otisao da malo pogleda po varosi da li ima neko zainteresovan za pomoc.Prvo je ugledao jednog plavog visokog decaka sa kojime se isto niko nije druzio
-Kako se zoves?
Upita ga Marko.
-Mihajlo a ti?
Cudo njih dvoje se nisu znali.
-Ja se zovem Marko i imam pitanje hoces li da mi se pridruzis?
-Da ti se pridruzim u cemu?
-Pa ja pravim druzinu pa mi trebaju clanovi.
Mihajlo ga ozbiljno pogleda i rece:
-Druzina kakva druzina?
-Reci cu ti kada se pridruzis nije za ulicu.
Mihajlo mu ozbiljno rece:
-Dok ne saznam o cemu se radi necu da pristupam nikakvim druzinama.
Marko pomisli ,,Ako ga odvedem u sumu do elektrane i kazem mu za tajnu ne bih znao dali ce to odati svima“Marko uze svoju listu zadataka i napise
5.Saznati kakav je Mihajlo covek.
Znao je da treba da se raspita o njemu ali gde?

Poglavlje 7

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Izvinjavam se sto sam morao da prestanem da objavljujem nove nastavke.Ali uveravam vas od 21 septembra ide njih jos mnooogo

Natrag