Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
Претражио сам ову тему али нисам нашао ништа за Мединав који се уграђивао у Дачију и понеке Реное. Мој кум је узео неки Медианав Еволушн, али изгледа да нешто нихе у реду, не може да се печује даби се ставиле мапе.
Уређај је на ВинЦЕ 6, има ли неко решење?

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Nisam radio meadianav ali pošto je wince mislim da nije problem.
Nema pečovanja kod wince
Probati zamijeniti samo exe.
Ili čitav primo staviti i iste nazive foldera i exe fajla preimenovati

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
To su automobilski uređaji, drugačiji je postupak kod njih. Osim što je WinCE, može i da bude mips, a osim toga povezan je sa launčerom, može da ima drugačiju strukturu, pa i skroz drugačiji UI iako slično izgleda (kao kod Mazde, npr) itd.
Zavisno od varijante MediaNav-a razlikuje se postupok
Rešenje se traži isključivo na specijalizovanim forumima, ne ovde i ne u ovoj temi.

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
Ок, хвала, претпоставио сам, надао сам се да ћу наћи неко решење на језику који није страни.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Pa strani je uređaj, zar ne :)
To bar nije problem danas. Google translate prilično korektno radi posao. Osim toga imaš plaginove za različite brozere koji mogu celu stranicu da prevode dok je listaš (neki to već imaju ugrađeno).
Tek bi problem bio da je problematika na francuskom i rumunskom :D Sreća pa je većina uputstava na engleskom.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Može da bude vezan za lančer a i ne mora, zato sam napisao probati, ništa se ne gubi (kad se uradi bekap), ja krećem svaki wince sa koracima kako sam napisao.
Onda ako bude problema tek tada tražim po forumima većinom namješten primo za taj uredjaj...

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
514
У овом случају је неко већ чачкао по ОС, и нешто за***ао. Мука је пронаћи шта или комплетан ОС да би се прекопирао у уређај.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Zavisi, ako ostalo radi kako treba osim Primo navigacije ili već šta je unutra, a isto tako probati naći prečicu sa sd kartice ako postoji

Tražiti pod update tog uredjaja

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Nije takav princip.
Kolega, pa bar si i ti prisutan na određenom inostranom Forumu :) Tamo se odavno piše o MN uređajima... od strane autora modifikacija.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Da sigurno je tako kolega, nisam za taj imao dodir.

Natrag