Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala puno, već sam se zabrinuo da sam glup i ne znam da čitam uputstvaNajpre ne postuj na svim forumima, drži se jednog
Taj Mio najpre mora da otključaš. a taj model je prilično problematičan. Serija 6xxx (kao i 7xxx/8xxx) nema implementiranu sistemsku podršku autorana sa SD-a, pa tako ne može ni da se otključa na ovaj način.
Jedino ostaje manipulacija sa intrernim softverom, što je vrlo nezgodno. Videću ako mogu da iskopam po bekapima gde sam sačuvao (ako sam sačuvao) te fajlove, ako neko u međuvremenu ne postavi.
Ništa, isto kao i pre@radebudimir
Raspakujsa 7zip stavi na karticu i probaj
Ovo je za Mio Spirit 6900 MP3 otključan meni sa sd kartice
[Hidden content]
Uglavnom ako se ne pojavi drugačiji meni kada restartuješ Mio pošalji mi device xml document koji se nalazi na root My Flash disk
REŠENO sad samo da nadjem odgovarajući iGO. HVALA PUNO, potrebno je samo raspakovati folder SD na kartici.....@radebudimir
Raspakujsa 7zip stavi na karticu i probaj
Ovo je za Mio Spirit 6900 MP3 otključan meni sa sd kartice
[Hidden content]
Uglavnom ako se ne pojavi drugačiji meni kada restartuješ Mio pošalji mi device xml document koji se nalazi na root My Flash disk
Da ovaj fajl koji si mi poslao, samo SD se raspakuje na karticu. Problem je jedino što moraš pri pokretanju izvaditi pa vratiti karticu, ali je to najmanje.sad muku mučim sa iGO da postavim da radi, odnosno da nadjem prvo verziju koja može na ovo čudoA imaš na prvoj strani Kia verziju
Bitno je da napraviš naziv iGO foldera Primo_Kia i unutra Primo da se ne zezaš sa putanjama u programu
Sve funkcioniše...hvala još jednom. Samo još koja je najnovija nadogradnja karti, pošto ovde ima samo BiHA imaš na prvoj strani Kia verziju
Bitno je da napraviš naziv iGO foldera Primo_Kia i unutra Primo da se ne zezaš sa putanjama u programu
Ali evo frišak upload samo raspakuj:
[Hidden content]