Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
04.08.2020
Poruka
15
Nazalost i sa statusom Blubery jako dugo trazi satelite, a becker koji stavim pored njega u momentu nahvata satelite i zakaci se. Sto se tice minishella koji si ti napravio skinut sa prve strane, na beckeru radi fantasticno i svidja mi se zato sam hteo da ga postavim i na bluebery,ako znas koji bi odgovarao posalji link ,u svakom slucaju hvala.

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
227
A odakle je probas, iz sobe, sa terase ili izadjes negde dalje od zgrade (nekog visokog objekta)?

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Još jednom - izbriši [gps]sekciju iz sys, probaj
A sa druge strane, vrlo realan problem može da bude i sam uređaj. Bilo da ga "zeza" čip - prijemnik (ređi slučaj), bilo da ga zeza inetrna antena (dešava se), bilo da ga zezaju neki interni kontakti/vodovi/lem (ovo je najčešće).

Učlanjen(a)
04.08.2020
Poruka
15
Ok, hvala na savetu,pokusacu da ga otvorim i da pogledam kontakte i preletovati ako bude potrebno,

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
95
tek sam sada video da se ovde bavite instaliranjem igo na uredjaje...moze li pomoc oko instalacije igo na prestigio 5750? linkovi sta da skinem i kako da pokrenem instalaciju na ovom uredjaju? hvala.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Prestigio je otključan, skini bilo koji Primo sa prve strane, (iGO_Primo_2.4_v9.6.13.405512 - 18JUN2014_HONDA_Civic_Reborn ), kopiraj u uredjaj ili na karticu
I kroz navipath u Prestigio odredi putanju
Poslije skini mape pa javi

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Ne baš.
Odgovorio sam i u drugoj temi, pre nego što sam video da je postavio pitanje i ovde.
Prestigio geovision 5057

Nije zaključan uređaj, bar ne klasično, ali uglavnom su bili distribuirai sa Navitel softverom. Mora da se pristupi sistemskoj storage particiji (koja nije vidljiva). U ređim slučajevima i ta particija je dostupna za direktnu manipulaciju, ali je loader fiksiran i obraća se samo određenom folderu i exe-u. Tada mora da stavi iGO folder imenovan kao (naprimer) Navitel, a Primo exe imenovan kao Navitel.exe.

Ako ovo ne prođe, urešaj mora biti debrendiran, menja se UUID, flešuje firmver baziran na 5066, a onda se stavlja šta god hoćeš.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
95
skinuo sam verziju koju ste mi preporucili...nasao putanju i kada startujem navigaciju obavezno mi izbaci ovaj prozor (slika 1)...a onda stoji kao da je blokirao i nece skroz da ucita (slika 2) .....samo jednom je odradio ucitavanje lepo i lako, sve je funkcionisalo (karte,meni,zvuk nevene i tome) osim trazenja signala....kada sam ga restartovao i pokusao ponovo on opet muku muci sa ucitavanjem....nadam se da sam jako blizu resenja uz vasu pomoc naravno...hvala puno u napred.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    112,5 KB · Pregleda: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    99,1 KB · Pregleda: 18
  • 3.JPG
    3.JPG
    176,7 KB · Pregleda: 17
  • 4.JPG
    4.JPG
    127,7 KB · Pregleda: 17
Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Napiši koju si verziju skinuo, i jesi li morao preimenovati u Navitel/Navitel.exe ili će biti da sam ja u pravu pa si samo trebao naći putanju kroz uređaj

Probaj sa KIA verzijom i u sys tekstu podesi pod gps ovako:
Port=1
Baud=57600

I uvijek testiraj signal uz prozor ili napolju

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
95
skinuo sam ovu verziju:

iGO Primo 9.6.13.405512 HONDA Civic Reborn 480x272
ovde je port 7 u sys text i probao sam da stavim 1 i nece ni da je pokrene...opet zablokira kao na slici br.2
da li bi mogao da mi ostavis link za tu verziju KIA?
hvala

Poslednja izmena:
Natrag