Otključavanje WinCe uređaja i instaliranje iGO navigacije

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
Pretpostavio sam da je tako,mada ima 128mb ram i slično...Ovaj yesigo to je ustvari primo koliko vidim koje su razlike?

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Jeste nema puno razlike. Jednostavno njega sam stavljao tamo gdje ne može ni jedan Primo a to su primjeri za neke Navigon verzije i mozda jedan Medion

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
Ok,probao i ja neće ni ovaj yesigo da pokrene(izbrisao ux kako si rekao i još neke stvari koje ja mislim da ga olakšam ali ništa) primo neće nijedan,igo8 hoće to je ok,nextgen nisam ni probao...Odustajem.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
@kopca
Nije do unlocka. Izgleda da je softverski problem. i dalje baca na usb-mod. Jedina opcija će biti da probam naći za nju softver pa da je ponovo flešujem.
Zamolio bih te ako naiđeš negdje na softver da ga ovdje aplouduješ.
Hvala unaprijed

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Ako mu je prsao firmware, potraži ga po ino forumima.
Inače problem može da bude i hardverski.

@kopca
mrtav link u OP za "Becker Active 5 (samo na karticu)"
Da li može da se upotrebi za Pro 6 LMU BE B50?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.09.2011
Poruka
49
@Bocky72
Ako imaš negdje backup od nje mogao bi da probam i sa njim. I još jedno pitanje pošto vidim da se razumiješ oko navigacija, koju naredbu u SYS.txt datoteku da upišem kako mi ne bi izbacivalo poruku (isključivanje za 10 sec) nakon vađenja autopunjača. Hvala ti unaprijed.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
To je sistemski ugrađeno u softver. Detektuje da nema više napajanja, i pretpostavlja da si zaustavio i ugasio vozilo. Normalno je da se gasi i navi, tj. ide u sleep mod.
E sad, da li može da se prevaziđe sys komandom...ajd pročešljaću opcije.

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
@sabahudin13
Kod mene ne radi tako to jest kad iščupam kablić iz navigacije ili punjač iz upaljača on ne registruje kao prekid struje izbaci samo da prelazi na napajanje baterije i ostaje uključen. Jedino kada mi je povezana navigacija sa punjačem i ja isključim kontakt to jest ugasim auto on izbaci taj ekran i broji 10 sekundi za gašenje to jest slip.

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Na nekim vozilima upaljac ostaje pod naponom pa posle gasenja/skidanja sa kontakta na tim vozilima navigacija nastavlja da radi.

Na onim drugim vozilima, ako je baterija na navigaciji ispravna odnosno bar delimicno puna, uredjaj ce nastaviti da se napaja iz baterije - dok, ako je baterija neispravna odnosno skoro prazna, uredjaj ce preci u sleep ili off rezim. Dakle proveri stanje napunjenosti baterije u trenutku kada se uredjaj ugasi umesto da predje na koriscenje baterije.

Mislim, valjda ne treba posebno objasnjavati da gasenje vozila/skidanje s kontakta ima isti uticaj na ponasanje uredjaja kao sto ga ima izvlacenje punjaca bilo iz upaljaca bilo iz nav uredjaja.

Inace, pretragom teme cete sigurno pronaci deonicu iz sys.txt koja se tice power management-a jer sam je ja najmanje jednom napisao a kopca i vise puta.

Astal da blista bejbi!

Natrag