Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Čekaj, mislim da te nisam baš najbolje razumeo,....gde to on ismeva osobe sa invaliditetom....?Voditelj jedne televizije O.A. nije vredan ni ime da mu spomenem se javno ruga i ismeva osobe sa invaliditetom u svom pojavljivanju kao Oskar Savić.
Šta vi mislite o tome?
Čekaj, mislim da te nisam baš najbolje razumeo,....gde to on ismeva osobe sa invaliditetom....?
OK, može i tako da se gleda.....a sad ti meni reci, jel treba zabraniti sve viceve koje "ismevaju" neku određenu grupu ljudi.....Evidentno je da on glumi mentalno zaostalu osobu (osobu sa Daunovim sindromom mislim da se tako zove to oboljenje nisam sto posto siguran) ali takvo glupiranje i takvo njegovo ponašanje za mene je degutantno i deprimirajuće i ne mogu to nikako drugačije to da protumačim nago kao ismevanje.Svojevremeno su i psiholozi na televiziji ukazivali na taj njegov nehumani čin,a i udruženja za pomoć osobama ometenim u razvoju žestoko su kritikovali taj njegov tzv. šou.Meni je samo žao što u Srbiji ljudi neosuđuju to njegovo ismevanje i ruganje,nego im je sve to zabavno,naravno svako ima pravo da zauzme svoj stav ja sam svoj obrazložio.
Ne mogu ni da zamislim kako se osećaju roditelji čija su deca ometana u razvoju kada na televiziji (pink a koja bi druga) ugladaju O.A (čoveka bez imalo savesti) u ulozi Oskara.