originalno Bozje seme

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
slika kako neko ubija mitsko bice ? mogu ja da okacim vampire gobline vestice i duhove, ne dokazuje da ih je iko video , samo me zanima kako po tvojoj logici je neko preziveo susret sa tiranosaurusom ili nekim pterodaktilom ili kelenkenom ili slicno, svaki sisar bi bio pojeden momentalno, i gde su svi ti dinosaurusi danas, kako to da SVI dokazi upucuju samo na suprotnu stranu od onoga sto ti govoris

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
koja cinjenica o evoluciji ameba u majmuna a majmuna u coveka? daj da vidim te dokaze molim te xD da jda vidim amebu koja postaje majmun a majmun covek :D kao sto rekoh nepostoji ni jedan dokaz da je covek nastao od majmuna, znaci naucni dokaz ne postoji, svakog pra majmuna koga su iskopali on je poreklom majmun, svakog pra coveka koga su iskopali on je poreklom od coveka, znaci za sad ne postoji ni jedan dokaz, ako budu iskopali nekog novog pra majmuna pa utvrde da je poreklom ameba ili covek da je poreklom majmun, onda ce to biti druga prica ;)

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nismo nastali od majmuna, imamo zajednickog pretka sa majmunima, i imamo gomilu fosila koji pokazuju tacnu tranformaciju od nizih primata ( stariji fosili ) ka nama ( noviji fosili ), sve tamo gde bi trebalo da bude i izmereno da je u pravom vremenskom periodu, tacan niz fosila koji pokazuje nase pretke i na kraju nas ;)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
jesi ti cuo sta sam ja rekao? svakog pra coveka koga su iskopali on je poreklom od coveka, znaci nema povezanosti za sad, to je naucni dokaz nisam to ja izmislio, moze neko da kaze e majmn lici na coveka, kao i sto lici za sad nema cinjenice o nastanku coveka i kako je nastao, da li smo mi pali sa druge planete ili smo nastali od ameba majmuna atoma prasine, to se ne zna, zato sto adekvatan dokaz za to nema

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
pricas glupost, teorije evolucije je naucno dokazana, ja ne znam koje naucne knjige ti citas, a dokazi dolaze iz mnogih naucnih polja, ali ako pricamo o fosilima australepithecus africanus, australepithecus garhi, australepithecus anamensis, australepithecus afarensis, ardipethicus ramidus, sahalentropus tchadensis, ardipithecus kadabba, parantropus robustus, parantropus boisei i jos par njih a onda stizemo do novijih fosila koji mnogo vise lice na nas sa rasirenijim mozgom i lobanjama koje mnogo vise lice na nase, kad stignemo do ovih svi ostali su nestali iz fosilnog zapisa, homo habilis, homo erectus, homo rudolfensis, homo heilderbegensis, homo floresiensis, homo neandertalensis jos par jih i onda nailazimo na nase fosile, kada naidjemo na ase vecina drugih su nestali, sve izmereno i nadjeno tamo gde treba, tacne promene od nizih primata sve do nas

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ne znam samo ko prica gluposti, kao prvo ti moras da budes svestan da i u nauci postoje nebulozne budale koje prave svakave emisije i pisu svakjakve gluposti, isto kao i u religiji sto postoje nebulozne budale, e ti si se upravo izgleda uhvatio za te nebulozne budale sto lupetaje svasta, ja ovde ne govorim o evoluciji ja govorim da nema dokaza od cega je nastao covek, i da ne moze da se poveze sa majmunom, upravo iz dokaza koje sam pomenuo za pra ljude koje su iskopali i pra majmune, znaci to je jedna naucna cinjenica
ti izgleda ima problem kao ovi religiski fanatici, tebi se svidja ta evolucija ameba u majmuna a majmun u coveka i ti slusas i citas samo to sto ti se svidja, i ja bih voleo da nas je bog stvorio pa opet sam veoma neutralan sto se tice nastanka coveka
i samo jednu stvar ne utvrdjuje se to likom, da li nesto lici na nas ili ne lici, znaci to je najveca glupost koju si rekao, to se mozda utvrdjivalo pre 300god kad nisu imali ovu tehnoligiju

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
da su tvoju decu ubijali iz cista mira,kao sto rekoh ako ih imas ,a da ti neko dojavi da Bog ne zasticuje jos uvek tu situaciju zbog nekih idolopokoonika koji treba da se navrse u svojim demonskim uzivanjima sopstveno ubijene dece,kako bi reagovao,po principu pricam sto mi se svidja ?jos jednom kazem,ne mozemo mi krojiti svoje zakone. kad se psi ujedaju do nemilosti gospodari ih biju da se rastave,onaj koji nece dobija vise.
doista je zalosno krojiti pravdu na ljudski nacin.
sto se tice sile Duha svetoga ima dosta toga za pricu ali mislim da to nece biti od koristi ovde. cak dizanje iz mrtvih. Bog deluje toliko puta prepoznatljivo da je to doista suvisno dokazivati.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
0
labels=1

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
infomaus povezujemo se sa majmunima i preko genetskih dokaza i preko fuzije drugog hromozoma koji dokazuje zajednickog pretka
a ti idi u sve skole sirom sveta i pricaj deci da su im profesori biologije nebulozne budale koje lupetaju svasta :)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
moram da napisem ovolikim slovima posto vidim da ne vidis sta sam napisao, svakog pra majmuna koga su iskopali on je poreklo od majmuna, svakog pra coveka koga su iskopali on je poreklo od coveka, za sad je to tako ako u buduce budu iskopali neke nove sa nekim novim dokazima to ce se promeniti

sto se tice tih profesoora u skoli, to imamo zivi primer u srbiji da to nema nikakve veze, profesori uce ono sto su njih ucili, tako su i nas ucili neku laznu istoriju koja ne postoji i koju su komunisti izmislili
, i sad se dovodi u pitanje sve te diplome tih takozvanih profesora akademika kurte i murte, sa dokazim koje imamo danas niko od njih ne sme da sedne za isti sto sa svojim dokazima i da pobiju dokaze druge strane, mnogo ljudi bi izgubilo svoje poslove, tako dati to i nije neka cinjenica ili dokaz za te profesore

Poslednja izmena:
Natrag