Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
A da li ti prihvataš evoluciju ili Tvorca ?@Sarrdy
Naravno, evolucija je promovisana od strane tradicionalno mocnih ateista. Ateisti su verovatno najbrojnija i najmocnija grupa u istoriji covecanstva. Ali tu nije kraj, promovisu i teoriju gravitacije i elektromagnetnu teoriju i ostale ateisticke teorije.
Posto si se dotakao aminokiselina i proteina i verovatnoce da se formira funkcionalan protein, ne bi bilo lose da se informises kako to funkcionise. Imas tri kratka videa, pa kad budes imao vremena odgledaj.
Some AMAZING facts about life! - YouTube
Sto se same kompleksnosti zivota i univerzuma tice i koliko je mala verovatnoca za tako nesto , zamisli koliko je jos manja da ima tvorca koji je jos komplikovaniji od svoje tvorevine.
I na kraju, da bi znao bilo sta o evoluciji i da bi mogao da iznosis stavove i kritike o ovoj teoriji, trebao bi da naucis nesto o njoj a ne da kopiras jeftine clanke autora sumnjivog morala i znanja. Ja sam se potrudio da saznam nesto o religiji i hriscanstvu pre nego sto sam poceo da iznosim svoja misljenja o tim temama.
P.S. evolucija nema veze sa ateizmom. To je naucna teorija. E sad sto opis realnosti u nauci nije isti kao u svetim skriptama, to govori dosta o istinitosti tvrdnji svetih skripti. Ranije je heliocentricni model planetarnog kretanja bio prst u oku crkvi.
Jer bez mog saznanja na ovo pitanja, ja ne bih mogao nastaviti pravilnu kominikaciju sa tobom. Sigurno bih te u nečemu pogrešno razumeo.
Hvala