Опстанак Срба као народа Аријевске расе!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Nisu Srbi nikakvi Arijevci, bijela rasa i nije rasa nego populacija. Rasisti su nazadni, zato je prosvijećeni Sjever porazio nazadni Jug u SAD.

Mi smo potomci Nojevog sina Hama, zato nosimo proklestvo da imamo non-stop neke okupatore.

Što znači da smo istog porijekla kao i crnci koji stalno imaju neke okupatore. Potomci Hama imaju proklestvo da služe potomcima Sema i Jafeta.

Tako da mi nismo neka superiorna rasa, nego potomci Hama koji moraju da služe potomcima Sema i Jafeta.

Ne volimo rad kao ni crnci i volimo da otaljamo posao kao i oni.


Aljkavost, površnost i nedostatak radne savesti, da i ne govorimo o vrlo rudimentiranom osećanju dužnosti, bitni su sastojci u etosu jugoslovenskog rada. ... (Vladimir Dvorniković, Karakterologija Jugoslovena, 1939)

I ovdje smo bliski crncima.


U sredini gde se podvala smatra receptom životne mudrosti i najuspešnijim putem do svih mogućih uspeha, nakuplja se lako humus i za izraziti, katkad neobično drski i rafinirani kriminal prevare, malverzacije i svih mogućih zloupotreba tuđeg poverenja. (Vladimir Dvorniković, Karakterologija Jugoslovena, 1939.)

Mi smo dakle Hamovi potomci, a ne Arijevski.

"A kad se Noje probudi od vina, dozna šta mu je učinio mlađi sin.

I reče: Proklet da je Hanan, i da bude sluga slugama braće svoje!

I još reče: Blagosloven da je Gospod Bog Simov, i Hanan da mu bude sluga! Bog da raširi Jafeta da živi u šatorima Simovim, a Hanan da im bude sluga!" (1.Mojsijeva 9,22-27)

Hamovi potomci ne mogu da se slože između sebe na sastanku kućnog savjeta, pa gdje ima smisla njima povjeriti da vladaju svijetom?
 
Učlanjen(a)
16.08.2018
Poruka
17
Ajde da ne komentarišem besmisao i glupost ove teme... ali jel moderatori kontrolišu ovu temu?
Jel važi poštovanje pravila foruma na ovoj temi?
 
Učlanjen(a)
16.08.2018
Poruka
17
Pa ono i nije da nisam. :D Ali još se nisam bio ni zagrejao... :D

A stvarno, mislim da sam na prethodnim stranama ove teme video čak i neke rasne klasifikacije i podele povrh svega ostalog... Ovamo zabranjeno raspravljati o politici na forumu (što je u redu) a u ovoj temi može i o rasnim razlikama i otvorenom javnom pozivanju na "rat koji nas čeka".
 
Natrag
Top