Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Опстанак Срба као народа Аријевске расе!

  • Začetnik teme СРБСКИ КОСМЕТ
  • Datum pokretanja
tripo 41

tripo 41

Član
Nisu Srbi nikakvi Arijevci, bijela rasa i nije rasa nego populacija. Rasisti su nazadni, zato je prosvijećeni Sjever porazio nazadni Jug u SAD.

Mi smo potomci Nojevog sina Hama, zato nosimo proklestvo da imamo non-stop neke okupatore.

Što znači da smo istog porijekla kao i crnci koji stalno imaju neke okupatore. Potomci Hama imaju proklestvo da služe potomcima Sema i Jafeta.

Tako da mi nismo neka superiorna rasa, nego potomci Hama koji moraju da služe potomcima Sema i Jafeta.

Ne volimo rad kao ni crnci i volimo da otaljamo posao kao i oni.


Aljkavost, površnost i nedostatak radne savesti, da i ne govorimo o vrlo rudimentiranom osećanju dužnosti, bitni su sastojci u etosu jugoslovenskog rada. ... (Vladimir Dvorniković, Karakterologija Jugoslovena, 1939)

I ovdje smo bliski crncima.


U sredini gde se podvala smatra receptom životne mudrosti i najuspešnijim putem do svih mogućih uspeha, nakuplja se lako humus i za izraziti, katkad neobično drski i rafinirani kriminal prevare, malverzacije i svih mogućih zloupotreba tuđeg poverenja. (Vladimir Dvorniković, Karakterologija Jugoslovena, 1939.)

Mi smo dakle Hamovi potomci, a ne Arijevski.

"A kad se Noje probudi od vina, dozna šta mu je učinio mlađi sin.

I reče: Proklet da je Hanan, i da bude sluga slugama braće svoje!

I još reče: Blagosloven da je Gospod Bog Simov, i Hanan da mu bude sluga! Bog da raširi Jafeta da živi u šatorima Simovim, a Hanan da im bude sluga!" (1.Mojsijeva 9,22-27)

Hamovi potomci ne mogu da se slože između sebe na sastanku kućnog savjeta, pa gdje ima smisla njima povjeriti da vladaju svijetom?
 
Liberator

Liberator

Ajde da ne komentarišem besmisao i glupost ove teme... ali jel moderatori kontrolišu ovu temu?
Jel važi poštovanje pravila foruma na ovoj temi?
 
Liberator

Liberator

Pa ono i nije da nisam. :D Ali još se nisam bio ni zagrejao... :D

A stvarno, mislim da sam na prethodnim stranama ove teme video čak i neke rasne klasifikacije i podele povrh svega ostalog... Ovamo zabranjeno raspravljati o politici na forumu (što je u redu) a u ovoj temi može i o rasnim razlikama i otvorenom javnom pozivanju na "rat koji nas čeka".
 

Top