Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
PARTIBREJKERS, sto godina u funkciji na "zdravim" osnovama i bez koketiranja sa "novotarijama i trendovima",grupa sa originalnim izrazom i u muzičkom i u tektualnom smislu, izrasla na korenima najboljeg u rokenrolu...
Licno meni su skroz losi.Gostovali su proslo ljeto kod nas u Modrici i skinuli su ih nakon 5 pjesama otpjevanih .Razlog bahato ponasanje .Dosta su me razocarali.Iako mi njihov stil pjevanja dosta odudara od Rock and Roll i vuce neznam ni sam nasta .Ruku na srce imaju dosta dobrih pjesama ali razocarali su me.PARTIBREJKERS, sto godina u funkciji na "zdravim" osnovama i bez koketiranja sa "novotarijama i trendovima",grupa sa originalnim izrazom i u muzičkom i u tektualnom smislu, izrasla na korenima najboljeg u rokenrolu...
Licno meni su skroz losi.Gostovali su proslo ljeto kod nas u Modrici i skinuli su ih nakon 5 pjesama otpjevanih .Razlog bahato ponasanje .Dosta su me razocarali.Iako mi njihov stil pjevanja dosta odudara od Rock and Roll i vuce neznam ni sam nasta .Ruku na srce imaju dosta dobrih pesama ali razočarali su me...